Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות - נחשפה האודי A8 החדשה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרצדס S CLASS הוצגה מתיחת פנים לפני חודשים ספורים.

הדור הבא של S CLASS לא צפוי לפני 2014. לפחות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למרצדס S CLASS הוצגה מתיחת פנים לפני חודשים ספורים.

הדור הבא של S CLASS לא צפוי לפני 2014. לפחות.

הs קלאס הבאה תוצג בתחילת 2013,זה בדוק.

פורסם

מישהו היה צריך להגיד להם ש"הזורעים בדמעה ברינה יקצורו". אם הם היו מתחילים בבנייה של משהו נורמלי לפני 10 שנים במקום להשתיל מנועים של גולף, אולי היום הם גם היו יכולים לעמוד בכבוד מול המתחרות.

הם אכן מתחילים ליצר סוג של קו אחיד, שידברו איתנו עוד 10 שנים :)

היופי בעיני המתבונן, לפעמים יופי של רכב הוא בכיעור שלו.

א. אני חושב שאאודי עומדים בכבוד מול המתחרות ומציגים רכבים ראויים, הן מבחינה עיצובית והן מבחינה דינמית.

מה עוד, שלאאודי ישנם דגמי נישה חביבים מאוד שהנסיון של הבאוורים ליצרם די נכשל. ראה ערך ב.מ.וו סידרה 1 מול אאודי A3/S3.

ב. מה זאת אומרת "איתנו"? יש לך מניות שם? לא צריך להגזים.

בקשר לספינה המדוברת, אני אישית לא נמשך ליאכטות ואינני חושב שהיעיצוב החדש תיקן את מה שהיה חסר בעיצוב הישן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לא הייתי בונה על זה. בעוד BMW משלבים בצורה מודרנית את מסורת הפנסים העגולים שלהם ובונים חזות מוכרת שאין לטעות בה, המבוססת על שמירה על המראה במשך עשרות שנים, אודי כרגיל לא יודעים מה לעשות עם עצמם ויורים לכל הכיוונים. אף אחד במחלקת העיצוב לא חכם מספיק כדי ליצור צורה אחידה שתעבור כחוט השני בין כל דגמי אודי ותתחיל סוף סוף לבסס לרכב הזה חזות אחידה ומוכרת שיום אחד תהייה לשם דבר בעולם הרכב ? מי לעזאזל עובד בשביל האנשים האלה?

ואודי ממש לא "התחילו עם החרא הזה". BMW יצאו כבר לפני 10 שנים עם האנג'ל אייז בE39, בשנים שאף אחד לא ידע מה זה לדים ואודי היו עסוקים בלחסוך עוד כסף כיס על ידי השתלת ה1.8 טורבו של הגולף באודי A6 ולנסות להעמיד אותה מול סדרה 5 ו E CLASS (:-D:brickwall::drinking::mm_nah::loco:)

מישהו היה צריך להגיד להם ש"הזורעים בדמעה ברינה יקצורו". אם הם היו מתחילים בבנייה של משהו נורמלי לפני 10 שנים במקום להשתיל מנועים של גולף, אולי היום הם גם היו יכולים לעמוד בכבוד מול המתחרות.

אוי כמה שאתה עוקב אחר דברים ,האודי יוצאת עם דברים רק לאחר כמה שנים שבהם הדברים נבדקים במעבדות,רכבים עובדים בדיקות ,גירים עוברים התעללות .

לגבי הלדים אז כל הכוונה של זה היא שבכל דגם ודגם של האודי תראה את ההבדל לפי הלד דרך המראה=כשתסתכל במראה האחורית ותראה שורת לדים בצורה שונה אז תדע שיש מאחורייך האודי .

לגבי האנג'לאייז אז לפי דעתי לבמוו זה לא מוסיף ביופי אלא גורע .

נ.ב

ההאודי נראית טוב !

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
הs קלאס הבאה תוצג בתחילת 2013,זה בדוק.

שום בדוק; הS CLASS הבאה צפוייה להיות מוצגת בספטמבר 2013.

(שיווק בפועל בגרמניה תוך חודש+- מההשקה, בשאר אירופה עד סוף 2013, לישראל (וארה"ב) כנראה שרק בתחילת 2014).

ועד אז יחלפו הרבה מים בנהר האיסר - ככה שגם זה לא וודאי ב100 אחוז.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בגדול- אין פה פריצת דרך או חדשנות מיוחדת.

ה-A8 החדשה שמרנית ביותר, עם מעט שיפורים מינוריים, פחות מרשימה מקודמתה (בעיקר בגלל הדמיון ל-A4).

אני בטוח שברחוב היא תיראה מרשימה הרבה יותר.

והלדים מדהימים.

172

פורסם
מבחינה עיצובית נטו, האודי 80 של 87' היתה המוצלחת בכל דורות אודי, וגם כיום, 22 שנה לאחר הצגתה, היא נראית רעננה ומודרנית.

מסכים עם סייג קטן: זוהי האאודי השניה בעלת העיצוב המוצלח ביותר. הראשונה, לדעתי, היא זאת שהחליפה אותה אי שם ב-92' אם אני זוכר נכון.

תשפטו בעצמכם:

Audi_80_B4_front_20071206.jpg

Audi_80_B4_rear_20071206.jpg

האמת היא שגם זאת נראית מדהימה, אבל זה לא פייר בגלל שהיא בכלל לא סטנדרטית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא מצליח להבין איך אנשים יכולים להגיד על העיצוב הזה (או כל עיצוב "נוסטלגי") שהוא יותר מוצלח מהנוכחי.

פורסם

ה-A8 פונה לסוג המנהלים (לא המנהלים של טויוטה אונסיס, כן? מנהלים באמת) שמספיק בטוחים בעצמם בשביל לא לקנות רכב שונה לשם השונות וניקור העיניים (סדרה 7) ומזוהה מידית כרכב יוקרה יקר ביותר (S קלאס), וגם לא רוצים לקסוס. ה-A8 מופנמת במידה ומפנקת לא פחות ממתחרותיה ונראית די אצילית, לטעמי לפחות (במאמר מוסגר, גם ה-A5/S5 עושה את אותה העבודה בהצלחה מרשימה לטעמי). ה-A8 החדשה לא שונה בכך מקודמותיה, ולדעתי טוב שכך. אם אני הייתי בשוק לרכב בסגמנט הזה, ה-A8 (לדורותיה) הייתה הבחירה שלי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הבעייה במיצוב של האודי A8 היא בכך שהיא ניתפסת "כמלקטת שאריות" מב.מ.וו סידרה 7 ומרצדס S.

כל זאת כמובן ללא קשר לטיבה ויכולותיה.

בניגוד למתחרתה מבית, הפולקסווגן פאטון, האודי לא ניכשלה מיסחרית ולא ניתפסה כפרוייקט מגלומאני.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
הבעייה במיצוב של האודי A8 היא בכך שהיא ניתפסת "כמלקטת שאריות" מב.מ.וו סידרה 7 ומרצדס S.

כל זאת כמובן ללא קשר לטיבה ויכולותיה.

בניגוד למתחרתה מבית, הפולקסווגן פאטון, האודי לא ניכשלה מיסחרית ולא ניתפסה כפרוייקט מגלומאני.

אני חושב שרוב האנשים שקונים / נוהגים ב-BMW סדרה 7 הם פחות מנהלים אלא יותר עניין של פוזה / עבריינות למיניהן.

בעירי, אילת - יש שתי מכוניות כאלו ואלה שאכן נוהגים בה נחשבים עבריינים.

לעומת מרצדס S או אודי A8 / A6 שמכילות את בעלי העסקים המובילים בעיר..

• תוכן חדש...