Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות - נחשפה האודי A8 החדשה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כי זה אחד הדברים שגורמים לה להיות יפה יותר מהמתחרות.

אולי התכוונת שזה גורם לה להיות שונה מהמתחרות?

לטעמי, לפחות, זה ממש לא יפה. אבל כל אחד והטעם שלו.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברור שזה עניין של טעם.

לדעתי מרצדס היפה ביותר, אבל מתאימה לאוכלוסיה הרבה יותר מבוגרת.

לדעתי העיצוב של אודי הצעיר ביותר מהמתחרות ולדעתי בשנתיים האחרונות הדגמים מדהימים אחד אחד.

BMW איפשהו באמצע ועם התדמית שיש להם בארץ, זה לא מספיק טוב.

פנסי הלד של אודי מוסיפים המון. זה נותן להם ייחודיות על הכביש ונראה ממש טוב.

אני חושב שזאת דעת הרוב, לפחות לפי מה שראיתי עד עכשיו.

פורסם
ברור שזה עניין של טעם.

לדעתי מרצדס היפה ביותר, אבל מתאימה לאוכלוסיה הרבה יותר מבוגרת.

לדעתי העיצוב של אודי הצעיר ביותר מהמתחרות ולדעתי בשנתיים האחרונות הדגמים מדהימים אחד אחד.

BMW איפשהו באמצע ועם התדמית שיש להם בארץ, זה לא מספיק טוב.

אני חושב שזאת דעת הרוב, לפחות לפי מה שראיתי עד עכשיו.

אני מסכים לגמרי. פשוט הולך להם מצויין בזמן האחרון מבחינה עיצובית.

emotion of motion

פורסם
אל תהיה כלכך בטוח. אודי עושים קפיצות אדירות בין דור אחד לזה הבא אחריו.

הA8 הנוכחית (או שכבר לקרוא לה "הקודמת" ?), לדעתי, לא נפלה מהסדרה 7 הקודמת (זו שהוחלפה לפני כשנה).

הS CLASS אכן הייתה עדיפה, אבל בוא נחכה להרגיש (ולראות במציאות) את הA8 החדשה לפני שנפסוק, סבבה?

+1.

נ.ב.

ההשוואה של טופ גיר (שקסנון העלה) ממש לא במקום ועושה לS63 עוול (ממש כמו שב5TH GEAR, נתנו לאיזה עשיר שכחתי את שמו לבצע נסיעת מבחן ב AMG לעומת ה 760 דור קודם שלו כאשר ביום יום הוא במושב האחורי ובאמת מצפים ממנו להעדיף את המרצדס כאשר הוא מחפש נוחות ופינוקים כנוסע). אם כבר, לדעתי היה עליהם לעמת בין ה760 והS600.

יחד עם זאת... כולנו יודעים שהתוכניות הללו במשך הזמן הופכות יותר ויותר לתוכניות בידור בעלות דעות סובייקטיביות מאשר אובייקטיביות.

פורסם

אני מסכים לגבי העובדה שזה נראה טוב.

אבל ייחודיות? כמעט לכולם כבר יש לדים...

מרצדס (גם בE CLASS וגם בS מתוחת הפנים), במוו (בX5 המתוחה וכנראה שבקרוב גם ב3 המתוחה) ואפילו פורשה (בהתחלה היה רק ב911 טורבו, עכשיו בכל ה911 ואפילו בפאנאמרה).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מחלת הלדים הזו כבר נהיית עצובה.

כבר ראיתי פולקסווגן טרנספורטר עם לדים שמסודרים בדיוק כמו בפנס הקדמי של ה-A4 ואני בספק אם זה מקורי.

גם ראיתי מישהו שהתעלל במאזדה 6 שלו (לא הדגם האחרון) וקישט את הפנס הקדמי שלו בלדים, באמת שזה היה מכוער.

ואם זה נכנס למכונית יחסית זולה כמו DS3 (ושם הפרונט מעוצב יעודית ללדים וזה לא חלק מהפנס הראשי), לא מן הנמנע שתוך שנים ספורות כל רכב ימכר עם הפריט המגוחך הזה.

פורסם

לא מובנת לי ההתלהבות האווילית הזאת מהלדים האלו. חבר'ה, כולה פאקינג לדים.

בשביל רכב שמחירו ההתחלתי הוא 620 אלף ש"ח, תהיו בטוחים שעבורי לפחות - יצטרכו להתאמץ "קצת" יותר מזה.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
אני מסכים לגבי העובדה שזה נראה טוב.

אבל ייחודיות? כמעט לכולם כבר יש לדים...

מרצדס (גם בE CLASS וגם בS מתוחת הפנים), במוו (בX5 המתוחה וכנראה שבקרוב גם ב3 המתוחה) ואפילו פורשה (בהתחלה היה רק ב911 טורבו, עכשיו בכל ה911 ואפילו בפאנאמרה).

אם אני לא טועה (ולא בדקתי עכשיו שוב), הלדים שיש להם אינם חלק מהפנס הראשי, אלא יחידה נפרדת באיזור הפנסי ערפל. לא?

פורסם

על איזה רכב אתה מדבר?

בS CLASS מתוחת הפנים הם חלק מהפנס הראשי:

2010_Mercedes_S600.jpg

בפורשה הן בינתיים בשורה מתחת לפנס - אני לא אתפלא אם בדור הבא של ה911 (אמור להיות מוצג שנה הבאה) הם יעלו לתוך הפנס עצמו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא זכרתי את זה. זכרתי רק את החלק התחתון...

טוב נו, אז לכולם יש את זה עכשיו. בגלל זה אודי מנסים לשנות קצת יותר בA8 החדשה ע"י צורה מיוחדת וצבעים מתחלפים (בזמן איתות).

• תוכן חדש...