רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,581 נושאים בפורום הזה
-
http://www.auto.co.il/כתבה-24821-פולקסווגן-פולו-החדשה-הושקה-בישראל.aspx
הודעה אחרונה מאת י.ל, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.autoblog.com/2010/02/19/eye-concept-tesla-motors-geneva/
הודעה אחרונה מאת מיסטר נייס, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ברשותי שברולט קורסיקה 95' אשר אינה מצוידת בשעון סל"ד. לא ברור למה, אבל GM פשוט לא מצאו לנכון לצייד את האוטו במד הכה-חשוב הזה. בהתחשב בעובדה שבאוטו יש 3 הילוכים בלבד, המנוע הוא 2200 סמ"ק ועם 120 כח-סוס [בטח לא כיום אבל בכל זאת..]. על כמה סל"ד לדעתכם האוטו עומד כאשר אני משייט במהירות קבועה של 100 קמ"ש? נניח והגעתי ל-100 ק"מש וכעת אני מוריד את הרגל מהגז מה שמוריד מאוד את מד הסל"ד ואז אני לוחץ על דוושת הגז בחוזק כזה שרק משאיר את האוטו על 100 [ממש טיפה], על כמה יעמוד הסל"ד אז? ברור לי שזה לא מדע מדויק ואין פה תשובה חד משמעית שאני יכול לקבל - אבל אשמח לשמוע כל השערה הגיונית. יונתן.
הודעה אחרונה מאת S^M, -
- 0 תגובות
- 659 צפיות
למי שזה רלוונטי / מעניין- http://www.aaa.asn.au/downloads/uscr.pdf מידע בסיסי על בטיחות הרכבים. שבת שלום
הודעה אחרונה מאת carbonfiber, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום רב, האם מישהו יודע איפה ניתן להשיג (לקנות) וילון אחורי לרכב עשוי בד ולא ניילון? אשמח גם לדעת היכן אני אוכל לרכוש בד מסוג דומה, מחורר/פרפורציה. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת אנדרוחה, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
http://www.babez.de/2010/01/cadillac-xts-platinum-concept/
הודעה אחרונה מאת DimaX111, -
- 0 תגובות
- 803 צפיות
http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20100219_1150878 למרות שאיני מתומכיו של השר ישראל כץ, כשמגיעה מילה טובה אז צריך לתת אותה ובמקרה זה אכן מגיעות לו המון מחמאות. לרפורמה שהוא הוביל יש פוטנציאל לשנות את פני שוק הרכב הישראלי המוכר לנו כיום והיא בוצעה על אפם וחמתם של טייקונים וגורמים מאוד חזקים ומשפיעים בשוק הישראלי. אגב, אני חייב לציין שאני די מופתע מכך שהפורום הזה מתעלם כמעט לחלוטין מהרפורמה למרות שהיא המהלך המשמעותי ביותר שנעשה בתחום שוק הרכב הישראלי בשנים האחרונות (אם לא בעשורים האחרונים!). אני לא משלה את עצמי שמחירי הרכבים ירדו באופן משמעותי בין לילה, אולם מדובר בתחילתו של תהליך שבסופו השירות והמוצר שנקבל יהיו טובים יותר וזולים יותר כמעט…
הודעה אחרונה מאת ETAA, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, האם אצטרך לשלם מכס ומעמ על המשלוח? אם כן כמה? 32 אחוז? האם אצטרך אישור של משרד התקשורת? יש עוד דגשים?
הודעה אחרונה מאת oferelijah, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
היי חבר'ה! כיום יוצא לי לסוע באופן יום יומי לכיוון תל אביב וחזור, בהתחלה חשבתי שכביש 443 הוא המהיר יותר והחסכוני מבחינת דלק וזמן, לשני הכיוונים. בבוקר אני יודע ש443 הוא פחות עמוס אבל ישנם רמזורים ומחסום בדרך שמאיטים אותי, בחזור כביש 1 יותר סימפטי אבל תמיד יהיה שם עומס מעצבן כזה או איזה תאונה. מישהו יכול להגיד לי באמת איזה כביש עדיף? ומה משניהם בינהם באמת יותר קצר, תודה.
הודעה אחרונה מאת gozal, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
פעם שניה בתוך חודש הרכב מתחרפן. פעם ראשונה הרכב פשוט השתפגע וקרטע ולא סחב עד שהפסיק להניע מהחלפה של פלאגים ובדיקת הדלק היא נתגלה כמהול. אני מתדלק באותה תחנה מעל שנתיים ולכן אמרתי שהמקרה הינו מקרי בהחלט וזה לא הגיוני! אתמול תדלקתי באותה תחנה (כמו תמיד) והיום הרכב שוב התחיל להשתגע גם לאחר כיבוי המנוע הרכב לא נדם מייד אלא המשיך לקרטע לא ידעתי את הסיבה וניגשתי לאנטולי (המכונאי שלי) היא מייד אמר שמדובר בדלק מהול הוא דגם מעט את מה שיש בצינור הדלק על ידי שפיכה של קצת דלק מהמסנן אל כוסית בחינה שלו על ידי הרכב ושמיעת המנוע והרבה הרבה תשומת לה הוא שוב הדגיש חד וחלק כי מדובר בדלק מהול! נשבר לי כבר מיזה! נכון בפעם הראשונה הייתי צריך ללמוד אבל אני מתדלק באותה תחנה …
הודעה אחרונה מאת CARDUDE, -
-
- 19 תגובות
- 3 אלף צפיות
השאלה בכותרת, יש לציין שאיני מכיר את הגרריסט ומעולם לא נעזרתי בשירותיו, כל מה שידוע לי אודותיו הוא ע"ס המלצות חמות מחבריי הפורום הנכבד בלבד. תודה רבה מראש והמשך ערב נעים לכל חבריי הפורום.
הודעה אחרונה מאת ezuf, -
אישור סאנרוף 1 2
מאת talad-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לאחר כמעט וכישלון בטסט החלטתי לאשר סופית את הסאנרוף ברכב. הרכב הוא שנת 86 ונראה שהוא מקורי אך אין תעוד, לא בחברה וכמובן שלא ברשיון הרכב. מה התהליך ומה צריך לעשות בנידון.תודה על התשובות והענות.
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
שלום, יש לי רכב שרשום על שמי והביטוח חובה גם כן על שמי.. בן משפחה מעוניין שאני ירשום את הביטוח חובה (לא את הרכב) על שמי מה ההשלכות שיכולות להיות מרישום כזה? תודה
הודעה אחרונה מאת Edward216, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
http://www.worldcarfans.com/110021524592/5-by-peugeot-concept-car-announced-for-geneva-premiere
הודעה אחרונה מאת רמי.מ, -
- 11 תגובות
- 12.2 אלף צפיות
משהו מכיר את המכון רישוי החדש בבראש העין ? במידה ולא מכון רישוי שאתם ממליצים באזור גוש דן והסביבה תודה ולילה טוב יובל
הודעה אחרונה מאת רועי.א, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 956 צפיות
חניתי בחנית מפרץ, הגלגלים לא היו על המדרכה אבל הצד האחורי של הרכב היה על המדרכה זה נחשב שחניתי על המדרכה ויכולים לתת על זה קנס? למי שלא הבין המפרץ נראה ככה /_________\
הודעה אחרונה מאת BarMan, -
-
- 11 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
שלום, אבא שלי קיבל שלילה על נקודות, יש לו וותק מאוד גדול (הוא בן 50 אז תעשו חישוב)... בהתחלה נתנו לו שלילה ל3 חודשים ומבחן עיוני תאוריה, אחרי זה הוא דיבר עם מישהו שהוא מכיר והוריד את זה לחודשיים כולל דחייה של כמה חודשים עד לחורף... כרגע הוא בשלילה כבר חודש ועוד חודש הוא מסיים, עכשיו השאלה אם הוא צריך לעשות תאורייה כי הוא לא דיבר עם זה שהוריד לו את השלילה לחודשיים בנוגע לתאורייה. לפי מה שהבנתי שלילה משלוש חודשים ומעלה מחייבת בתאורייה אבל אם הורידו לו את השלילה לחודשיים אז זה מתבטל לא ?
הודעה אחרונה מאת אריק, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.autoblog.com/2010/02/17/breaking-three-tesla-executives-die-in-palo-alto-plan-crash/
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.autoblog.com/2010/02/16/bertones-alfa-romeo-pandion-concept-leaks-ahead-of-geneva/
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
רציתי לספר לכם מקרה שאני לא מבין את ההגיון שבו אולי מישהו שמבין יוכל להסביר לי. לי ולאבא שלי יש וולבו S80 T6 שנת 2001 כרכב חברה. יום בהיר אחד החליטו להקפיץ אותה לקבוצה 7! אז אנחנו נאלצים למכור. מה שאני לא מבין עכשיו איך זה שאותה וולבו נכנסת לקבוצה 7 ושברולט מאליבו שנת 2010(המחליפה שלה) נכנסת לקבוצה 4?
הודעה אחרונה מאת MOSHE18, -
-
GPS אפקס 5011
מאת רוברט ו- 1 תגובות
- 626 צפיות
אני מחפש תוכנת שטח שיכולה לעבוד על המכשיר הנ"ל תודה על העזרה מראש
הודעה אחרונה מאת avi333, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם קניתי לא מזמן פיאט פונטו גרנדה 2008 ידנית. תצרוכת הדלק לפי מחשב הרכב מראה על 5.4 ליטר ל 100 ק"מ, שזה בערך 18.5 ק"מ לליטר. לעומת זאת החישוב שעשיתי בשיטה הרגילה של חילוק המרחק שעברתי למס הליטרים שנצרכו, מראה על 16.5 ק"מ לליטר. כנראה שהמחשב מאוד מאוד "אופטימי" לעומת המציאות. היתכן ?
הודעה אחרונה מאת Eladle0, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 27 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
סיקרן אותי לראות בעצמי מה יש בתוך הקופסה הקטנה שנמכרת באלף פרצופים תחת ההבטחה "משפר ביצועים מוריד צריכת דלק". באתר ebay יש המון קופסאות כאלו עם 2-4 חוטים במחירים מגוונים מאד. מצאתי המון ביקורות חיוביות על המשלוח והשירות, אבל בעצם אף אחד לא יודע להגיד בוודאות מה יש שם ואם זה עובד. לדוגמה: http://myworld.ebay.com/ebaymotors/thegtpstore_3 יש להם פידבק חיובי מיותר מ- 99 אחוזים מהקונים, שזה מאד מאד נדיר. נראה לי חשוד. אז החלטתי שזה שווה 25 דולר. קניתי, קיבלתי הוראות לרכב הספציפי שלי, ופירקתי את הקופסה. להלן התיאור: קופסה מפלסטיק בגודל 2*3 ס"מ, שני חוטים (אדום ושחור), כינוי מפוצץ (performance chip), והוראות כיצד לחבר לשני חוטים שיוצאים מחיישן טמפרטורת האוויר שיושב על הפיל…
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב, אמא שלי מטלפנת אליי בסערת רגשות: "דפקו לנו את האוטו, יש נזק לגלגל מגנזיום, כנף ודלת". לא ראיתי את הנזק, אבל מסתבר שנהג מוכשר עשה רוורס לתוך הרכב שלנו, יש פרטים של נהג הרכב הפוגע (מדובר ברכב ליסינג - מאזדה כמובן). לבן דוד שלי יש מוסך לפחחות וצבע שעובד גם עם הביטוח, רציתי לשאול מה הפרוצודורה של כל העסק כדי להכניס את הרכב למוסך שלו ושהביטוח הרכב הפוגע יישלם? כי זו חברת ליסינג. תודה מראש, גיא.
הודעה אחרונה מאת stio, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לרגל מסע ההתחדשויות של הליינים והצעת מגוון גירסאות למגוון לקוחות, פורשה חושפת טיזר לגבי ההשקה בתהייה בביג'ינג' שבסין ב-23 באפריל. הגירסאות החדשות פאנמרה ופאנמרה 4 (הנעה כפולה) יהיו מוזלות יותר משאר הגירסאות והן עדיין יישלבו תכונות וטכנולוגיות שנלקחו מהפאנמרות האחרות. http://www.porsche.com/panamera
הודעה אחרונה מאת OriOri, -
-
מספר הנוסעים 1 2 3
מאת gil_sh-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
שלום לכולם! האם מישהו יודע מהו החוק לגבי מספר הנוסעים המקסימלי המותר ברכב פרטי? תודה למשיבים.
הודעה אחרונה מאת בעל ג'ימני, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 28 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
השבוע קיבלתי ניסאן טידה מהשכרה, בזמן שאבא שלי בארץ. כיוון שאני חובב ידניות ואוהב לשלוט על הרכב כמו שצריך, אני משחק עם ההילוכים רוב הזמן. אבל בטידה שמתי לב שאני כל הזמן מכניס ניוטרל. באותו רגע זה הרגיש מוזר ולא הבנתי למה בדיוק זה לא קורה לי ברכבים אחרים. אחר כך חזרתי הביתה, עליתי על הוולוו ונזכרתי ששם צריך ללחוץ על כפתור על ידית ההילוכים כדי לשים רוורס (זה כל כך אוטומטי שאני לא שם לב אפילו). אז התחלתי לחשוב על כמעט כל רכב אחר שהיה לי והיה אוטומט (לאנסר, יאריס, רובר 216, דייהטסו אפלאוז, מיצובישי L300), וכמעט בכולם צריך ללחוץ על משהו כדי להעביר מD לניוטרל ואז שוב כדי להעביר לרוורס. זה משהו ממש חריג או שיש עוד רכבים חדשים שפשוט אפשר להוציא את הרכב מהילוך…
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת Michael.R, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
http://www.autoblog.com/2010/02/13/all-new-nissan-patrol-unveiled-in-the-uae/
הודעה אחרונה מאת יוני 110, -
-
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אז ככה מאיפה נתחיל זה היה לפני שנתיים גיל 19 הרצון היה רכב עם הרבה ''פוזה'' הייתה התלבתות בין הפיג'ו לבין היונדאי קופה . לבסוף הוחלט ללכת על הפיג'ו בגלל מנוע 2000 עדיף במקום אלנטרה בתחפושת מאוד יפה . אחרי חיפוש מעמיק יותר באינטרנט נמצאה הכלה פיג'ו 206CC בצבע תכלת יד שלישית עם 114000 קילומטרים שנת 2002 מנוע 2.0L גיר רגיל . אז בואו נתחיל בסיכום : -מנוע- אני מעדיף להתחיל איתו כי פשוט הפתיע אותי מאוד לטובה 138 סוסים צרפתיים שפשוט גרמו לי לחייך כמו ילד מפגר והרגשתי שעשיתי קנייה טובה מאוד בהשוואה ליונדאי . (כמובן שלא נסעתי על היונדאי ואין לי מושג דברים אל אני אומר ביחס למה שאמרו לי על היונדאי) נמשיך עם הפיג'ו המנוע באמת עשה את שלו על הצד הטוב ביותר העליות של ח…
הודעה אחרונה מאת SuRuK,
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 398 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- 3n
- llaavvii
- סולל הדרך
- ברווז
- fatboy1340
- flytomars
- Night Driver
- Jacko123
- איציק נ.
- dinnnn
- PYA
- gpm11