Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שאני זוכר, בקאדילקים אי אפשר להשתמש בבלם יד (שהוא בעצם דוושה) אם אתה לא בP. בלי קשר, אתה גם לא יכול להעביר מP לR או לD אלא אם אתה עם הרגל על הבלמים.

אבל את זה יש גם בפולקסווגנים החדשים.

פורסם

זה ממש מוזר כשזה קרה אני לא הייתי על הברקס אני זוכר את זה טוב כאילו זה היה אתמול, הייתי על הגז, ואז לחברה שלי נפל משהו על השטיח והיא עשתה איזה תזוזה עם היד שזה פגע בידית הילוכים ונתקע על P ישר האוטו נבלם והטורים עלו ואני ישר בלמתי והעברתי חזרה לD. מה שכן אני לא אנסה את זה שוב.

אולי עדיף לעשות בדיקה במוסך.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

עמיתי לכיתה ספרו לי שיש רכבים שאתה לא יכול להרים את ההמברקס שידית הילוכים משולבת עלD זה בטח עוד שטות ששיכת לצרפתים.

צרפתית מטומטמים, מי הם שיפריעו לך לעשות "דריפט" עם הבלם יד?

Insane things comes from insanely people.

פורסם

זה לא לי, זה לעמיתי בכיתה. אגב לי אין בעייה עם צרפתים ועם הרכבים שלהם. אז לא להיתנפל עלי בבקשה :wink:

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
darkmanxxx

מה שאתה אומר חסר כול הגיון, אנד ברק נועד לעצור את הרכב בעת חירום כגון בלמים לא מתפקדים וכו

לא רק בחנייה תפקידו המשני.

בתירגום חופשי לעיברית אנד בריק= בלם חירום.

אל תפיגע, אבל אתה צריך לעבוד קצת על האנגלית שלך. זה בלם-יד, לא בלם חירום. אף אחד לא מצפה ממך שבמקרה חירום הדבר הראשון שתעשה זה להרים את בלם היד.

פורסם

TAL-H

אל תיפגע, אבל אתה צריך ללמוד הבנת הנקרא. כתבתי בתירגום חופשי לעיברית.

תתקשר למורה נהיגה ותשאל מה הוא מלמד את התלמדים שלו. ודרך אגב כן מצפים שבן אדם ישתמש "בבלם היד" בשעת צרה

כמובן במהירות לא גבוה

פורסם
לאתה גם לא יכול להעביר מP לR או לD אלא אם אתה עם הרגל על הבלמים.

אבל את זה יש גם בפולקסווגנים החדשים.

זה קיים בהרבה רכבים, גם במגאן/פלואנס ובקורולות החל משנת 2001 אאל"ט.

"ai motoare capul doare"

פורסם

פורד פוקוס 2004.

מכניס ל N חופשי מ D בלי שום כפתור.

לדעתי אלו רוב המכוניות.

לעומת זאת !!!

ישנם רכבי יונדאי למשל - מטריקס - שאפשר להעביר, או להוציא מ P יותר נכון גם בלי ללחוץ על דוושת הבלם !:shock:

שזה בכלל סוג של סטארט אפ !!

פורסם

זה משהו ממש חריג או שיש עוד רכבים חדשים שפשוט אפשר להוציא את הרכב מהילוך תוך כדי נסיעה?

לדעתי זה ממש מסוכן ודבילי.

יש ארבעה אנשים באמריקה שהיו חיים כרגע אם הם רק היו מוציאים את הרכב מהילוך תוך כדי הנסיעה.

לדעתי לא רק שזה לא מסוכן (היכולת להעביר מדרייב לניוטרל ולהפך ללא לחיצות מיותרות -- לא לרברס!), זה אפילו חיוני ויכול להציל חיים במקרים קיצוניים ונדירים.

פורסם

החיים שלהם לא היו בסכנה אם לא הייתה בעיה מכאנית אחרת שגרמה למצב הזה.

חוץ מזה, צריך להיות מאוד אידיוט כדי שלא תוכל להוציא את הרכב מהילוך אם אתה צריך.

התאונות האלו הן בגלל טמטום, ולא בגלל שאי אפשר להוציא את הרכב מהילוך בלי כפתור.

פורסם
TAL-H

אל תיפגע, אבל אתה צריך ללמוד הבנת הנקרא. כתבתי בתירגום חופשי לעיברית.

תתקשר למורה נהיגה ותשאל מה הוא מלמד את התלמדים שלו. ודרך אגב כן מצפים שבן אדם ישתמש "בבלם היד" בשעת צרה

כמובן במהירות לא גבוה

TAL-H צודק,

הנד ברייק=Hand Brake=בלם יד!

זה ממש לא בלם חירום, גם לא בתרגום חופשי וגם לא אמורים להשתמש בו בבלימת חירום.

שימוש בבלם היד בבלימת חירום עשוי לגרום לסרן האחורי להחליק ומשם הדרך קצרה לאיבוד שליטה ברכב.

בבלימת חירום רק לחיצה בכל הכח על הבלמים (של הרגל!) ובשום מקרה לא להשתמש בבלם היד.

ואם אין ABS גם אז לחיצה חזקה ובמידה וצריך להתחמק ממכשול אז לעזוב מעט את הבלמים.

אם זה מה שמורה נהיגה מלמד אז זה ממש עצוב.

התאונות האלו הן בגלל טמטום, ולא בגלל שאי אפשר להוציא את הרכב מהילוך בלי כפתור.

וזה לצערנו, נכון.

פורסם

העברה בלי כפתור מD לN? אוקיי הנה רשימה: ניסאן אלמרה 2006 , יונדאי אלנטרה 2005, טיוטה קורולה 2000, טיוטה הילוקס שנה לא יודועה, ולא זכור לי אוטו שלא, סוג של הרגל אצלי.

הרכב היחיד שבטוח אני זוכר שלא זה האמר צבאי...

פורסם

אגב הנושא עם הדוושה בעיתי, יש לי ניסאן אלמרה 2006 עכשיו והוא לפעמיים עושה בעיות בלצאת מP צריך לשחק עם הכפתור לחכות לו, ללטף אותו שיועיל בטובו לצאת.

אין לי מושג מה לעשות עם זה לא רציני אבל מעצבן ואין כסף מיותר למוסך בשביל זה

פורסם

בניסאן אלמרה שהייתה לי פעם הכפתור הגן רק על הR על הP ועל 1 (היה גם 2).

זאת אומרת שכדי להיכנס אליהם היה צריך כפתור (N D 2 - תנועה חופשית) אבל לצאת לא, כמובן שבגלל שאחרי הP מגיע הR, אז היה צריך כפתור כדי לצאת מP.

בסיוויק לעומת זאת - N D D3 - חופשי, 2 כבר דורש כפתור.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...