Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורסמו מחירים לפולו החדשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כרגע עוד לא ברור האם המחליפה היא פביה TSI או בראבו TJET - בשישי אצא לי לטייל בין הסוכנויות :-D

לגבי הבראבו, אולי כדאי לך להמתין, המנוע בטח יוחלף למולטי-אייר עם 135 כ"ס, כך לפחות אומר ההיגיון הבריא.

פורסם

לא ידעתי שקיימות כאלו כריות צד שמגנות גם על הראש, חיפוש בוידאו של המבחן ריסוק של האיביזה חשף שאכן קיימות כאלו, טוב לדעת.

שאלה שלי - אם מאבזרים את הרכב בכריות וילון, האם הכריות צד מתחלפות במודל שונה? הרי נראה שתחום ההגנה של כרית הצד וכרית הוילון נפגשים.

עוד משהו - איך אפשר לדעת באילו עוד רכבים קיימות כריות כאלה?

Insane things comes from insanely people.

פורסם

למיטב ידיעתי כל הרכבים שבאים עם 6 כריות אויר ומעלה - 2 מהן כריות וילון.

פורסם

יש רכבים שמציעים עוד כ"א: השביעית, לברכיים, כבר מגיעה בכל גולף וגם ברכבים אחרים, ויש כאלה עם 9 (כלומר עוד שתיים מאחור).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ככל שהשרשור הזה מתפתח, מפליאה אותי יותר ויותר חשיבות כריות האויר המצויות ברכב.

מוזר, כשקניתי את הלאון או אפילו את הגולף הקודמת, מעולם לא טרחתי לשאול/לבדוק עם כמה כריות אויר אני מקבל את הרכב.

נו מילא, מאחל לכולנו שלא נזדקק להן אף פעם.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

כמו שאני מכיר את הצמפ'יון, הם מסוגלים לתמחר את הGTI באיזור ה175-190 ולייקר את הגולף GTI בעוד 10-15K ככה שהם לא ישאירו "ברירה" לקונים.

פורסם
פולו לא אופציה?

מחר אגש לראות אותה (עומר, אשמח אם תוכל לתת לי סיבוב קצרצר ב-1.4DSG).

ברמת העיקרון - לא, היא אינה אופציה.

אין כוונה להתפשר על פחות מ-6 כרית אוויר (למרות שיש לה 5 כוכבי בטיחות עם 4 כריות אוויר), גיר ידני (שכרגע בספק רב - בגרסת 1.2TSI) ועל שאר שטויות (כמו המושבים התומכים שאצלי, הצמיגים השמנמנים עם החישוקי 16' ואפילו ציפוי העור להגה/ידית הילוכים/בלם יד).

אין ספק שהפולו בטוחה מהפביה, אך יקרה ממנה משמעותית.

בקרוב מאוד הפביה תקבל את אותם המנועים המעודכנים יחד עם מתיחת פנים, אבזור משדורג והמחיר צפוי להשאר אותו הדבר.

כרגע האופציה המובילה שלי היא דווקא הבראבו 1.4TJET הידנית :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

משום מה בחרת לא להתייחס לתגובה שלי.רק אזכיר שמנוע המולטי-אייר לא רק חזק, אלא גם חסכוני יותר..

או שאתה כל כך ממהר שלא יכול לחכות?

פורסם
משום מה בחרת לא להתייחס לתגובה שלי.רק אזכיר שמנוע המולטי-אייר לא רק חזק, אלא גם חסכוני יותר..

או שאתה כל כך ממהר שלא יכול לחכות?

סליחה :oops:

הרכישה תבוצע סביב מאי-יוני.

יש זמן, אבל לא יותר מידי :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
כרגע האופציה המובילה שלי היא דווקא הבראבו 1.4TJET הידנית :wink:

האמת, זו מסתמנת כאופציה מעניינת מאוד לרכב משפחתי\קומפקטי ידני שכיף לנהוג בו, אולי אחת האופציות האחרונות שנשארו ואפילו במוחי היא עלתה כאופציה...

רק צריך לקחת בחשבון סחירות עתידית עם סימן שאלה גדול, אבל גם בעלי פוקוס ידניות היו מוטרדים מזה...ואז הבינו שרכב ידני יכול להיות סחיר מאוד.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

פשוט אין יותר מדי רכבים איכותיים עם גיר ידני בשוק המשומשות, לכן אין בעיות סחירות לפוקוס ידנית לדוגמה.

והבראבו הזו נראית כרכב ממש מוצלח.

פורסם

אם הבראבו בגירסת ה135 כ"ס תתומחר בסביבות ה125K ותשווק בגירסה ידנית, היא יכולה להיות אופציה מצויינת לנהג חובב ההגה.

היא מעוצבת מצויין, מאובזרת ומציגה ביצועים מצויינים.

בקשר לסחירות, נחכה לתגובת לוי יצחק.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...