Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורסמו מחירים לפולו החדשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המחירים כפי שצפו אותם.

השאלה מה יהיה מחיר ה-GTI ומתי היא תגיע לארץ...

פחות מהקופרה היא לא יכולה לעלות. סביר להניח שמחירה יהיה בין 170K ל-180K מוגזמים.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

למה היא לא יכולה לעלות פחות מהקופרה?

אם הפולו GTI החדשה תתומחר באיזור ה-155K היא תהיה הצלחה בקרב ההוט האץ'. באיזור ה-180K לא תהיה מחשבה בכלל בינה לבין הקופרה.

פורסם

לפי מה שקראתי, הפולו החדשה תקבל מנוע 1.4TSI המפיק 200 כ"ס (!!!).

להזכירך, הפולו GTI היוצאת נמכרה במחיר של 150K ש"ח ששבאותו הזמן הקופרה היוצאת נמכרה במחיר של 135K ש"ח (אם זכרוני אינו מטעני).

הקופרה הנוכחית (ללא קיט הבוקה-נגרה) עולה 165K ש"ח. אין סיבה הגיונית שצ'מפיון ימכרו את הפולו במחיר נמוך מהקופרה או במחיר קרוב אליה אפילו. ההימור שלי? 175K וצפונה.

פורסם

ה-GTI תקבל גרסת 180 כ"ס של ה-1.4 (כמו באיבי' קופרה ובפביה VRS שבקרוב תושק).

מאוד מבזה שהפולו מגיעה אך ורק עם 4 כריות אוויר - למרות שאיתן היא זכתה בניקוד גבוה (5 כוכבים כמובן). זלזול משהו כלפי הלקוח וביחס למתחרות.

חבל מאוד שאין 1.2TSI בידני כרגע.

(עומר, תעדכן אותי לגבי זה)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ה-4 כריות זה מהלך דומה למה שבוצע עם האיביזה. מדובר בכריות צד שמתפקדות גם ככריות וילון (נפתחות כלפי מטה וכלפי מעלה) ואם NCAP טוען שזה בסדר - מי אנחנו שנתלונן...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, עשינו בדיקה (היה לנו משעמם :wink:) והקשר בינן לבין כריות וילון הוא... שאין קשר (כריות וילון מוצעות באירופה כאופציה בתוספת תשלום)...

וכפי שציינת - כרית הצד נפתחת עד גובה הגג (בערך) וזהו.

היא אינה משמשת כתחליף לכרית וילון ואינה מכסה את השטח שמכסה כרית וילון.

ולגבי האיביזה - יש בה כריות וילון "נורמליות" בנוסף.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני יודע שכריות וילון מוצעות באירופה כאופציה. למיטב ידיעתי ההבדל הוא אכן שכריות הוילון מגנות גם על היושבים מאחור, בעוד כריות הצד הרגילות מגינות על ראשי היושבים מלפני בלבד. אני מניח שבצ'מפיון יביאו, אם הקונים יבקשו, גם את כריות הוילון הרגילות בתוספת תשלום.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בדיוק.

מי שזה חשוב לו ומוכן להוסיף אז כמו שעשו עם האיביזה יכול להוסיף סכום מסויים (כמדומני 1500 ש"ח) ולקבל את כריות הוילון.

פורסם
מי שזה חשוב לו ומוכן להוסיף אז כמו שעשו עם האיביזה יכול להוסיף סכום מסויים (כמדומני 1500 ש"ח) ולקבל את כריות הוילון.

האיביזות המאובזרות מגיעות עם כריות וילון - רק בבסיס צריך להוסיף (אם רוצים).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לפי מה שקראתי, הפולו החדשה תקבל מנוע 1.4TSI המפיק 200 כ"ס (!!!).

להזכירך, הפולו GTI היוצאת נמכרה במחיר של 150K ש"ח ששבאותו הזמן הקופרה היוצאת נמכרה במחיר של 135K ש"ח (אם זכרוני אינו מטעני).

הקופרה הנוכחית (ללא קיט הבוקה-נגרה) עולה 165K ש"ח. אין סיבה הגיונית שצ'מפיון ימכרו את הפולו במחיר נמוך מהקופרה או במחיר קרוב אליה אפילו. ההימור שלי? 175K וצפונה.

ולמה שמישהו ישקיע 177 בפולו בזמן שהגוף לא רחוקה משם במחיר. עם הפרש כזה, אחת מהן תפסיד, ואני לא רואה את היבואן רוצה שאחת מהן תפסיד.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יש משהו במה ש-TOMER אומר. למרות זאת, צ'מפיון לא יכולים לתמחר את הפולו GTI במחיר הקופרה, או קל וחומר נמוך ממנה.

בוא נגיד שבשביל לא להפסיד לקוחות, הן ימכרו אותה ב-169,990 ש"ח - מספיק רחוק ממחירה של הגולף, הלא כן?

בכל מקרה, היא תיפול פה בין הכיסאות מבחינת המחיר.

נ.ב, דוגמא נוספת די אבסורדית - תמחורה השערורייתי של הגולף 160 (כמעט 180K ש"ח) היה רחוק רק ב-25K ש"ח בחודשים הראשונים של השקת הגולף GTI החדשה, כך שהלקוחות ששריינו להם GTI חדשה בזמנו עשו עסקה מעולה.

בשורה התחתונה, עם התימחור המוזר של צ'מפיון, אי אפשר לדעת. נחכה ונראה.

• תוכן חדש...