Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורסמו מחירים לפולו החדשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חייב להגיד שהתאכזבתי מתג המחיר של 113,000 למנוע ה-1.2.

וגם מזה שיש רק 4 כריות אוויר.

ושגם הגרסה המאובזרת לא כוללת חישוקים קלים וסאנרוף.

פורסם
ולמה שמישהו ישקיע 177 בפולו בזמן שהגולף לא רחוקה משם במחיר. עם הפרש כזה, אחת מהן תפסיד, ואני לא רואה את היבואן רוצה שאחת מהן תפסיד.

מהאותה סיבה שהגולף GTI בדור הקודם עלתה כמו אודי A3 בגרסת 2 ליטר טורבו (אותו מנוע).

ועדין קנו את ה-GTI...הכל עניין של שם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מהאותה סיבה שהגולף GTI בדור הקודם עלתה כמו אודי A3 בגרסת 2 ליטר טורבו (אותו מנוע).

ועדין קנו את ה-GTI...הכל עניין של שם.

220 לעומת 252 (מחירי מחירון) זה לא כ-ז-ה קרוב.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
נ.ב, דוגמא נוספת די אבסורדית - תמחורה השערורייתי של הגולף 160 (כמעט 180K ש"ח) היה רחוק רק ב-25K ש"ח בחודשים הראשונים של השקת הגולף GTI החדשה, כך שהלקוחות ששריינו להם GTI חדשה בזמנו עשו עסקה מעולה.

בשורה התחתונה, עם התימחור המוזר של צ'מפיון, אי אפשר לדעת. נחכה ונראה.

בהמשך לקו של discover, גם 25K ש"ח זה לא כ-זה קרוב. מה גם, שה- 160 כוללת אבזור ורמת גימור שלא קיימת ב- GTI המיובאת. לכן, מי ש- 8 שניות למאה מספיקות לו, ואת כביש ערד מספיק לו לעשות ב- 140, נניח, לא ממש חייב GTI. הבולמים של ה- 160 מוקשחים לעומת הגרסא הרגילה (אבל לא קשיחים כמו של ה- GTI), והצמיגים רחבים יותר. ברור שזה לא GTI, אבל GTI JAGER (כלומר צייד, או רודף, כמו שמכנים אותו בגרמניה) היא די כן. עובדה שאני לא החלפתי, על אף הצליל המהמם של ה- GTI והזריזות העודפת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אייל, אתה, בתור איש משפחה למופת, אני לא מצפה ממך פתאום להתלהב ולרכוש GTI כי אני יודע שסדר העדיפויות שלך במה שהרכב נותן - דווקא לא נמצא ב-GTI אלא בגולף שברשותך.

אני מדבר על קהל יעד שאין לו עדיין ילדים או על גברים במשבר גיל ה-40 שמחפשים משהו שונה ולא אכפת להם להוסיף עוד 25K ש"ח ולקבל משהו "באמת" ולא עוד איזה "כמעט".

אגב, אם הלאון FR החדשה היתה עולה 175K ש"ח ולא 190K ש"ח, בהחלט הייתי שוקל אותה (אנלוגיה מול הגולף GTI ל-160) לצורך העניין, כיון שהיו לי מחשבות כאלה בראש (בסופו של דבר רכשתי את הלאון 1.8TSI).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

נראה יקר ולא מאובזר מדי. הפביה שעולה 95K מגיעה עם 6 כריות אויר וחישוקים קלים, אז בפולו ב-113K אין? וכרגיל אצל צ'מפיון אין TSI עם ידני.. בקיצור, די עצוב

פורסם

אני מחכה לאזשהו יבואן אירופי להציע סופר מיני איכותית במחיר נורמלי, פונטו איבו, 207 ופולו פשוט יקרות מאוד יחסית לתחרות (יאריס רובוטית ב 101K יונדאי בכלל ב 95K תשיג 1.6 ידנית ומאובזרת), הבחירה היא בין הכיעור היפני קוריאני והיוקר האירופי.

פורסם

מה רע בפביה? השנה צריכה להגיע עם מנוע ה-TSI במקום ה-1.6.

ואיביזה ברמת גימור גימור נמוכה עם DSG עולה 100K לדעתי, שזה עדיף על היאריס בטוח.

עריכה - בדקתי ואיביזה עולה 106K, שזה גם יקר מדי

פורסם
נו זה ממש בקרוב. להדפיס לך שלט "למכירה" יפה?:)

האמת? כן.

כרגע עוד לא ברור האם המחליפה היא פביה TSI או בראבו TJET - בשישי אצא לי לטייל בין הסוכנויות :-D

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אתה יודע שאם תעברו לפיאט התמונה שלך תרד מקיר הסוכנות בסקודה?

נ.ב

סוף סוף התחלת לחשוב גדוש :)

• תוכן חדש...