Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לסל"ד - אוטו אמריקאי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלח מייל למהנדסים בפורד שאת הגיר הבא של הפוקוס יבנו שיעביר הילוכים כמו במנוע דיזל, במיוחד כשיש לו רק 4 הילוכים:roll:.

בנימה רצינית קצת יותר: יופי שאתה בטוח, תקרא מבחנים על קאדילק CTS או פשוט כנס לפורד פוקוס דור אחרון, תן גז ותראה שהגיר לא מעביר הילוך עד 60 קמ"ש לפחות (אמור עד 80 לא להעביר ממה שקראתי).

אני חושש שלא הבנתי את ההלצה במשפט איתו פתחת את תגובתך אך אני מניח כי זה נובע מהעובדה שאינני מבין גדול בתחום, כמוך.

אני אמנם לא מבין ענק בגירים אך אני יודע לזהות מתי המכונית האוטומטית בה אני נוסע מחליפה הילוך.

כאשר יוצאים ממצב עמידה בקצב נינוח ורגוע ההחלפה מתבצעת ב-20 וב-40, כפי שכבר ציינתי.

אם אמשיך בקצב יחסית רגוע עד ל-100 הנכסף זה אומר שהתחלתי את ההילוך שלו ממהירות 40(!) וזה ימקם את מחוג הסל"ד שלי

נורא גבוה, לא כך? [אני יודע שכאשר "פותחים חזק" ההילוך נמשך ולא מוחלף באופן רגיל].

בברכה,

יונתן.

[email protected]

פורסם

אז בכלל שהרכב שלך מעביר הילוכים ראשון ושני ב20 ו40 קמ"ש בהתאמה הסקת כך גם כל שאר הרכבים? אני מצטער לאכזב אותך, אבל זה קשקוש.

Insane things comes from insanely people.

• תוכן חדש...