Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת, יש לציין שאיני מכיר את הגרריסט ומעולם לא נעזרתי בשירותיו, כל מה שידוע לי אודותיו הוא ע"ס המלצות חמות מחבריי הפורום הנכבד בלבד.

תודה רבה מראש והמשך ערב נעים לכל חבריי הפורום.

פורסם

כן - פשוט בודק ומצלם את הרכב לפני ואחרי.

יצא לי לגרור את האוטו (עם הגרר דרך הביטוח גרירה) פעמיים שלוש.

אף פעם לא היתה לי בעיה כלשהיא.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

עדיף שלא .

היו מקרים בהם נזקקתי לשרותיו של הגרר של חברת הביטוח ,

ובכולם התעקשתי להצטרף אליו , לנסיעה למוסך .

הם משום מה לא כל כך אוהבים את זה ,

העניין חשוב מאוד , מאחר ולגרריסט ממש לא אכפת מהמכונית שלך , ואתה עוד V שהוא צריך לסמן בסדר היום שלו .

ולא פעם יצא לי לראות גרר שמעמיס מכונית בצורה לא נכונה כמו מכונית עם הנעה אחורית שנגררה כשרק החלק הקדמי מורם,

או מכונית שהטמבון הקדמי שלה יצא ממקומו בעקבות הרמה לא זהירה ,

בקיצור תתעקש להיות צמוד לרכב שלך , ואם יש לגרר יש בעיה עם זה ,תבקש גרר אחר.

בוודאי אם זה גרר שאתה משלם לו מכספך .

אבי

פורסם

לפעמים מה שאתה אומר ריאלי כמו גרירת הרכב למוסך בבוקר, אבל אני אתן לך דוגמא - הייתי תקוע יום שבת בבוקר בערד.

זו גם ככה לא גרירה ישירה, אז לאן בדיוק אני אצטרף אליו? למגרש בבאר שבע לישון שם לילה?

סה"כ לא מדע טילים , צריך רק לבדוק שהכל בסדר , ואם האוטו מיוחד (הנעה אחורית מצד אחד - לבקש לא גרר משקפיים , רכב ספורט - לבקש מראש גרר נמוך וכו) כולה לדבר עם הגרריסט והחברה מראש כדי לתאם את הענין.

לא צריך לעשות מכל דבר סיפור לדעתי ולהשתעבד לסיטואציה (וזה בתור משהו שב7 שנים האחרונות היו לי 2 מכוניות ספורטיביות נמוכות ובעייתיות מהבחינה הזו)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

מצטרף למה שליביו כתב, אם מדובר ברכב מיוחד לבקש פשוט "גרירה מלאה",לפעמים הטלפנית תאמר שאי אפשר "לדרוש" סוג של גרר,אז תסביר לה בנימוס שאין שום בעייה, שיישלחו איזה גרר שהם רוצים אבל שיקחו בחשבון שהרכב מאוד נמוך והם יישאו בכל נזק שייגרם לו כתוצאה מהגרירה.

מבטיח לך שמיד יתפנה עבורך גרר מתאים לגרירה מלאה (הגררים שבהם הרכב מונח על הגרר ולא נגרר על הכביש).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יש צורך בגרירה מליאה מאחר והרכב בעל הנעה אחורית ונמוך מאוד, אך שמתי לב שברוב המקרים שבהם גוררים בהרמה מליאה אז בעת הורדת הרכב הטמבון תמיד נפגע/משתפשף בכביש, יש פיתרון לזה(יש חצאיות ממש נמוכות מסביב לרכב)?

פורסם

גרר נמוך וזהירות של הגרריסט.

ראיתי בחיים שלי רכבים מאוד נמוכים נגררים (מה לעשות שאנחנו ערימה של דפוקים :) ) ואף פעם לא היתה בעיה.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

מתלווה לגרריסט או עוקב אחריו באוטו אחר.

הזמן ,עוגמת הנפש ,הטרטורים ,העצבים והכסף שעלולים להתבזבז בשל "תקלת גרירה" יהיו גבוהים עשרות מונים מאשר להשקיע קצת זמן ולהתלוות לגרר. נראה אתכם מנסים להוציא כסף מחברת גרירה שגרמה לנזק לרכב. זה יכול לקחת חודשים אם לא שנים וידרוש הרבה מאמצים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נו אייל - גררת ת"א - ר"ג - גם אני מתלווה אליו או נוסע לידו כדי לראות את ההעמסה והפריקה של הרכב וגם ככה אני מדבר עם המוסך.

אבל מה קורה במקרה שאתה נתקע בשישי בערב / שבת בבוקר - איפה שצריך איחסון גם על הדרך?

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

דבר ראשון, אין לך יותר פיג'ו , אתה לא תצטרך אחסון ולא תהיה במצב של חוסר אונים שמדי פעם תוקף בעליי רכבים כאלה לכן כל השאלה היא היפותטית.

דבר שני, אתה נוסע עם הגרר עד האיחסון, חוזר הביתה ואז למחרת או בראשון בבוקר מתייצב באחסון רואה איך מעמיסים את הרכב ונוסע איתו למוסך.

זה קרה לי פעם אחת, למען האמת זה קרה כאשר היתה לי פיג'ו 306 .

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש שיטות להרים רכב מאוד נמוך. ממש לא כל גרריסט יודע אותן! אני בטוח ש99 אחוז מהגרריסטים לא יצליחו להרים את האוטו שלי בלי לדפוק אותו בכל מקום.

פורסם

אייל - נתקעתי עם האוטו פעמיים:

א. בעיה חשמלית שנוצרה בעיקר עקב התקנת אזעקה לקויה, ובעקבותיה כדי למנוע חזרה של השטות הזו חידשתי חצי צמת חשמל (דפוק , אבל זה אני)

ב. פירקתי צירייה במהלך יום מסלול.

זה לאורך 6 ומשהו שנים עם הביז'ו - שלהזכירך היה אוטו יד 7ית עם 150 אלף קילומטר (ומעלה), ספורטיבי , מדגם "בעייתי" שקניתי אותו כשהוא היה בן 9, וגם כשנתקע - לא ממש בגלל הבעיות אמינות של הרכב.

זה לא שלא היו כמה פאקים של אמינות ברכב (קויל , צינור קרוע , חימום , מיזוג ועוד מני שטיקים קטנים) - אבל לא ממש נתקעתי בגללם.

לגבי הנסיעה לאחסון ולמחרת בבוקר , כשהאחסון יהיה בבאר שבע ותיהיה במקום עם האישה (ושלושת הכלבים) , נדבר על הסיטואציה.

אני לא הייתי מוכן ליהיות מטורטר ככה.

האוטו צריך לגרום לי להרגיש נוח , אני לא צריך להשתעבד אליו ולפרפר סביבו על כל פקאקט קטן ולחיות בפארנויות.

Then dying is forgetting

פורסם

מבחינתי הפעמיים האלה זה פעמיים יותר מדי.

כל אחד עם השיקולים שלו ורמת הפנאטיות שלו.

לאחרונה כשביצעתי חידוש צבע לפגושים, נכנסתי עם הרכב לתוך התנור כדי לראות בלייב את העבודה :)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ה-306 שלי חזרה מאילת להרצליה בלי שום התערבות שלי.

מהיום הראשון של החופשה האוטו עלה על גרר בחזרה - עכב התחממות וחשש לחיי הגיר.

כל החופשה אני וזוגתי כבר פנטזנו על האוטו החדש שנקנה (במקום סתם להתבאס).

ביום האחרון של החופשה (4 ימים אחרי) לקחנו אוטו דנדש מהשכרה וכמה שעות אחרי שחזרנו לבית

גם ה-306 חזרה בלי שום פגם אחרי שלא התראנו 4 ימים.

בחשבון פשוט 400 ק"מ בערך, עברה איזה 3 גרריסטים לפחות ועד שנמכרה שירתה אותנו בלי בעיה.

אגב - התיקון עלה לי 100 ש"ח בהגזמה.

[CENTER] [/CENTER]

• תוכן חדש...