רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,583 נושאים בפורום הזה
-
הכתבה נלקחה מאתר מוטוקאר http://www.motocar.co.il/article/11971.aspx חבל שמתעסקים בשטויות ולא בעיקר.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
Recently we had a Russian guy from Kazakhstan who has built a Rolls Royce Phantom at home out of old Mercedes car. Seems that this trend is getting stronger. Now meet a Hummer car clone. It can’t be called full replica as it is more likely a Russian approach for the Big Agressive Car that can be used to climb mountains, to sow and plough thru the fields, to clean snow and mud and even to… drive underwater. “I have only one oxygen mask that can be used while you are driving by the bottom of the lake/river. Once we were crossing some lake and the car got stuck in the bottom mud. My passenger didn’t have a mask so he had to swim out to the surface to get some air…
הודעה אחרונה מאת punz, -
- 12 תגובות
- 8.5 אלף צפיות
ידיעה מעניינת מynet: גם רכבים בני 15-20 שנה שהורדו מהכביש ע"י ניידות בטיחות יוכלו להשתתף בתוכנית הגריטה. כידוע , עד עכשיו פורסם כי רק רכבים בני 20 שנה ומעלה (עד שנת ייצור 90') יוכלו להגרט תמורת 3K ש"ח. כעת לפי הידיעה ולפי שר התחבורה , כל בעל רכב משנות ייצור 91-95 ש"ייגרום" לניידת בטיחות לפסול אותו יוכל לשלוח אותו לגריטה באותם תנאים. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3833911,00.html
הודעה אחרונה מאת Miky.Ne, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
קיבלתי לפני כשבועיים קנס מרשות הטבע על סך 250 ש''ח בדואר. הקנס על זריקת בדל סיגריה מהחלון לעיני רבים, שהתרחשה בחודש אוגוסט 2009! רציתי לישאול: האם הם יכולים לעשות דבר כזה בכלל? לא עצר אותי שותר והביא לי דו'ח או משו כזה, אז איך יודעים שזה קרה ולא שזה סטם מישהו דופק לי קטע?
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
היום מתקיים אירוע לאנשי VW GTI לדורותיו. האירוע מתקיים בגן תפוז במושב רישפון החל משעה 12:00 (במבנה סגור ומחומם). הנכם מוזמנים למפגש חברים עם מוזיקה טובה ובירה. **** ההודעה אינה הודעת פרסום למכירה אלא הודעת פרסום לצורך חולי ההגה שבינינו שרוצים משהו אמיתי ******
הודעה אחרונה מאת dkny2, -
ערעור על טסט 1 2
מאת Isibane-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 6 אלף צפיות
אתמול לצערי נכשלתי בטסט הראשון שלי, מאותו רגע אני לא מפסיק לדמיין את הצומת שבגללה (הסיבה היחידה, באמת שהנהיגה שלי מצויינת יחסית לנהג חדש) נכשלתי. השאלה שלי היא אם הייתה לטסטר באמת סיבה לבלום אותי בצומת הזאת או שלא, האם כדאי לי להגיש ערעור וכמה זמן ממועד הטסט עדין אפשר לערער. כפי שמתואר בתמונה נסעתי בכביש חד סטרי בעל שתי נתיבים והוא ביקש לפנות שמאלה לכביש חד סטרי בעל שתי נתיבים. חיכיתי כדקה עד שהצומת תתפנה ואז התחלתי בנסיעה לכיוון הנתיב השמאלי של הכביש החד סטרי כאשר יש רכב המתקרב לצומת בנתיב הימני הרחוק, הוא לא אותת ולא הראה סימנים שהוא עומד לעבור נתיב. כאשר הגעתי לאמצע הצומת הטסטר בלם אותי והצביע על הרכב המתקרב מימין שלי. האם הוא טעה כאשר בלם אותי או שאני טעיתי כאש…
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.infiniteunknown.net/wp-content/uploads/2009/03/vw_concept_file_106-480x319.jpg [השחורה].
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי חבר בחו"ל שרוצה לנסוע למדינות ערב לטיול עם הרכב. הוא חושב להכנס לארץ לכמה ימים. כנראה דרך ירדן. האם יש מניעה שזה יקרה? שמעתי שצריך להפקיד פקדון בגובה המיסים בעת כניסת הרכב. האם זה נכון לגבי תיירים מזדמנים שאין להם אזרחות ישראלית? מדובר בסאאב 93 שנת 2001.
הודעה אחרונה מאת oxblood, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 809 צפיות
מחפש פירוקיה לחלקי רכב במחירים שפויים! תודה לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת eddi, -
-
קניית רכב מליסינג
מאת HS1- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קניתי רכב משלמה סיקסט , כאשר קיבלתי לשלם את רשיון הרכב ראיתי שמופיע - "בעלות קודמת - החכר". האם הכוונה שהוא שימש כרכב השכרה ? איך אני יכול לברר באופן ודאי את עבר הרכב ??? מה צריך לבדוק עוד בקניית רכב מליסינג ?
הודעה אחרונה מאת la1234, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 713 צפיות
שלום, מהו הפורום המתאים כדי לפרסם בקשה לחלקי חילוף ל-Land Rover Discovery תודה, BR.
הודעה אחרונה מאת boardrider, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 994 צפיות
היי חבר'ה, יש לי אפשרות להביא V1 מארה"ב דרך קרוב משפחה שטס בקרוב. אני מבין שהוא נותן הגנה מצויינת מהממל"ז (בתנאי כמובן שנדבקים לעוד רכב בצד ימין/מאחורה), מהדבורה המתועבת וגם המהצלמות הרגילות, והמצלמות שהם דחפו בג'טות. אבל מה קורה עם המצלמות החדשות של GATSO? לא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית בפורום. על איזה תדר הן עובדות נכון לעכשיו -X? כמה אזעקות שווא יהיו אם התדר הזה יהיה פתוח? האם בכל זאת שווה להביא את הV1 למרות הדרעק הזה? או שכבר נמצא פתרון וכל השאלה שלי היא לא לעניין? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000535683&fid=3220 אני האמת לא יודע אם לצחוק או לבכות, מילא השר שאין לו מושג קלוש על תחום העיסוק שלו, אבל מר מנכ"ל אורמת... אוי לבזיון, יבוא של רכבים היברידים ואו משתמשי בדלקי ביו. הרי הרפורמה הירוקה חיסלה את מכוניות הדיזל החסכוניות ביותר בדלק , ועכשיו נזכר השר והמנכ"ל הנכבד ללהג דברי הבל ושטות. אם אילו "המנהיגים" שלנו , דרכנו שאולה סלולה , פשוט בושה וחרפה.
הודעה אחרונה מאת Shahaks, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 47 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=nn2e8IE0vfY דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. קצת בעברית: http://www.motocar.co.il/article/11968.aspx
הודעה אחרונה מאת Shahaks, -
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
שלום לכולם קניתי רכב חדש ואני מתלבטת איפה לבטח.חשוב לי לקבל שירות טוב במקרה הצורך (בתקווה שלא יקרה)... קיבלתי הצעות מחיר מביטוח ישיר ומאי אי גי,כשביטוח ישיר זול בכ 150 ש"ח.הפוליסה די דומה.ךמשהו יש נסיון עם אחת מהחברות הנ"ל? תודה
הודעה אחרונה מאת Guilenne, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם. מלבד העובדה שכריס באנגל הוא המעצב של ב.מ.וו, או היה, איזה מכוניות הוא עיצב?? אשמח לקבל תשובה.
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3843078,00.html פשוט לקרוא ולהשאר נדהם אחרי כל פסקה מחדש
הודעה אחרונה מאת michael carmi, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. שאלה כללית, אני מאמין שלא משנה סוג הרכב - אם חסר לי נוזל קירור ברכב, ממלאים אותו לפני שאני מתחיל נסיעה, אחרי שאני מסיים נסיעה, או בכלל רצוי למלא אותו ולא לנסוע כמה שעות אחרי? ואשמח להמלצה על נוזל קירור מומלץ. תודה לעוזרים.
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
שלום לכולם אתר רכב חדש ברשת www.carinfo.co.il ארכיון הרכב האולטימטיבי של ישראל כל המידע, הנתונים הטכניים והתמונות של המכוניות שנסעו, נוסעות, ואנו חולמים שייסעו בכבישי הארץ מנוע חיפוש מתקדם, סקר שבועי, טיפים מקצועיים ועוד כנסו, תירשמו לעידכונים, שימרו במועדפים מה שתראו זו רק ההתחלה, האתר מתעדכן באופן שוטף בקשות מיוחדות יתקבלו בברכה נשמח לקבל את תגובותיכם, הצעות לשיפור וכו' דרך המייל ב"צור קשר" באתר. תודה מיוחדת להנהלת הפורום על הפירגון והתמיכה תודה גדולה ל Buki ול Derish על הקטלוגים הסרוקים. שאו ברכה
הודעה אחרונה מאת Lotus Omega, -
-
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
שוחחתי עם סוכן ביטוח שנתן לי הצעת מחיר סבירה (יחסית למרצדס...), אך כששמע שהרכב הובא ביבוא אישי שלח אותי ללוי יצחק בשביל הערכת שמאי - למרות שהרכב מופיע במחירון. אני פוחד שעקב התוספות הרבות ברכב, הערכת השמאי תהיה מנופחת וגם לא בא לי לשלם למונופול השמאות. זאת ועוד, באתר של לוי יצחק עצמו כתוב שלרכב ביבוא אישי מורידים 5%. האם למישהו יש ניסיון עם ביטוח רכב בייבוא אישי? תודה
הודעה אחרונה מאת shlomoba, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כיוון שאנחנו כאן בפורום רכב, חשבתי שאולי יש כאן כמה אנשים שאוהבים לנהוג ואולי אפילו יצא כאן למישהו ללכת לקורס נהיגה מתקדמת. אם יש מישהו שהיה ורוצה לספר ולהמליץ איפה עושים ועם איזה רכב כדאי / עדיף, זה יהיה נחמד.
הודעה אחרונה מאת Edward216, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 868 צפיות
ביציאה מאשדוד לפני תחנת דלק דור אלון, אחרי העיקול הגדול ימינה, לכיוון צפון. אני נוסע שם בדרך כלל בסופ"ש ואף פעם לא הבחנתי במצלמה ועברתי במהירויות טיפה יותר גבוהות את הצומת ואף פעם לא היה פלאש. יום שישי שעבר חזרתי מאשדוד, בצומת היתה רק מכונית עומדת ברמזור אדום מאונכת אלי והיו ילדים ברמזור. כשעברתי הייתי בין 100-110 לא בטוח בדיוק כמה, בטוח לא יותר מ 110. היה פלאש קטן בדיוק כשעברתי, אבל בהחלט לא פלאש חזק כמו שמתארים אותו. הרכב שהיה בצומת בטוח לא היה רכב עם מצלמה כי הוא היא מאונך אלי, לא מסוגל לקלוט את הלוחית רישוי,(ורכב ישן לא הסתכלתי יותר מידי לכיוון שלו) הדבר ההגיוני שעולה לי בראש שילדים קטנים צילמו אותי משעמום. ידועה לכם שיש מצלמה ביצאה מאשדוד דרום לכיוון צ…
הודעה אחרונה מאת Smiro, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם היא מקושרת [קשורה] איכשהו לפרטים של רשיון אזרחי, כי לפני שאני מקבל שלילה_(אני אמור),_אין לי זמן לעשות אותה (ובא לי לסיים עם זה). עכשיו מעניין אם הוכל [אוכל] לעשות אותה כאשר אהיה בשלילה_(נטו קורס)?
הודעה אחרונה מאת Barakk07, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי 2 רכבים. אני מתכוון למכור את אחד מהם כדי שיהיה לי כסף לשדרג את הרכב השני ולהישאר רק עם אחד (לחסוך בביטוחים ודלק). קראתי כתבה שאולי כדאי לי להשקיע את הכסף במקום לקנות רכב חדש יותר. מתלבט.. אשמח להצעות ממי שמבין בתחום. *דרך אגב לידיעתכם, מי שיש לו רכב שהוא מעל 20 שנה על הכביש יכול למכור אותו למדינה תמורת 3000 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז ככה, לפני שעתיים עצר אותי שוטר בחניון שאין בו כלב (ישבנו כמה חברים והיה ממש ריק לא היה אף אחד) נסעתי קצת ובלמתי בעוצמה והוא כנראה היה בסיור והיה צריך לסיים את המכסת דוחות שלו אז הוא עצר אותי בצד בטענה שבלמתי וסיכנתי אותו והשתוללתי אמרתי לו שביצעתי בלימת חירום על מנת לבדוק את הברקסים באזור סגור ולא השתוללתי (נהגתי על פורד קונקט, אני חושב שזה מסביר הכל) בקיצור הוא כתב דוח על תקנה 21 (ג): 2 חובתו של עובר דרך תק' (מס' 3) תש"ל-1970 1. *(א) כל עובר דרך חייב להתנהג בזהירות. (ג) לא ינהג אדם רכב בקלות ראש או בלא זהירות, או ללא תשומת לב מספקת בהתחשב בכל הנסיבות ובין השאר בסוג הרכב, במטענו, בשיטת בלמיו ומצבם, באפשרות של עצירה נוחה ובט…
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אתר בח''ול לקניית חלקי חילוף לרכב לנצ'יה kappa או themma שנתון 1993 הthemma והkappa 2001 תודה...
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
נגיד ש.... נקראתי לדגל ועלי לעזוב את הארץ לתקופה ממושכת. נגיד ש.... ידוע לכל מכרי ממקום עבודתי שרכבי שמור מאוד, מטופל היטב ויש לו ק"מ נמוך. נגיד ש...מהרגע שאנשים שמעו שאני נוסע הם מבקשים לרכוש את הרכב. נגיד ש.....מסיבות שונות הרכב ימכר כחודשים לפני הנסיעה. הייתם מוכרים את הרכב לחבר? בשביל מה זה טוב? אח"כ על כל שטות בבוקר יחד עם הקפה (בחודשים שאני עדיין פה) לשמוע על מעללי הרכב? מה דעתכם?
-
http://news.walla.co.il/?w=/1/1638672 נו, לא אידיוט?!
הודעה אחרונה מאת avi333, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
בחודשיים האחרונים יצא לי להצטרף מדי פעם בתור נוסע,עם אחותי וחברות שלה(בשנות העשריים+). ויצא לי לראות כיצד הם נוהגות,ולומר את האמת פחד שחבל על הזמן,כמעט כולן מחלצות נעלים שמתחילות לנהוג,רגל שמאל מידי פעם מתקפלת ועולה על הכיסא כאילו שהיא בסלון צופה לטלויזה,יד ימין עם סיגריה מידי פעם,ואוחזות בהגה ביד אחת 90% מהנסיעה,ועוד שהיד אוחזת(מניחה אותה ליתר דיוק} את ההגה בשעה 6. זה מתחיל בפקקים ובכניסה לכביש המהיר לא משתנה כלום! כמה שאני מנסה להסביר להם מה נכון ומה לא,זה ממש לא עוזר ליותר מ 5 דקות. יריב.
-
- 1 תגובות
- 660 צפיות
אתמול בממון קראתי שנזקי גוף שאירעו במהלך תחרות בין רכבים יכוסו, אבל לא ישולמו במלואם. מה דעתכם? אם ככה, מה בעצם אוסר לבצע מדידות זמנים במסלולים סגורים?
הודעה אחרונה מאת SHW,
-
מי מחובר 65 משתמשים רשומים, 16 אנונימיים, 590 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- pasat04
- גולד1
- ronrobin
- BoazB11
- AviorXD
- פאר האורה
- הדיין
- zvigolden
- amosbmw
- santiago
- Shon Levi sound tuning
- SlowRide