רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,585 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
להלן ההודעה הרשמית כפי שפורסמה על ידי ג'נרל מוטורס. היום, ספייקר רוכש את סאאב מג'נרל מוטורס, ומציין תחילון של עידן חדש לחברה. דטרויט – ג'נרל מוטורס וספייקר קארס אישרו היום שהם הגיעו להסכם מסגרת אודות הרכישה של סאאב אוטומטביל. "ההצהרה של היום היא חדשה נפלאה לעובדים בסאאב, לסוכנים ולספקים, חדשות נפלאות למיליוני הלקוחות והמעריצים של סאאב בכל העולם, וחדשות נפלאות ל GM", אמר ג'ון סמית, סגן נשיא GM לתכנון ולהתקשרויות. "ג'נרל מוטורס, ספייקר קארס והממשלה השבדית עבדו עבודה קשה ויצירתית מאוד להשיג הסכם שיבטיח עתיד בר קיימא למותג הייחודי והסמלי, ואנו כולנו שמחים מהתוצאה החיובית", אמר סמית. כחלק מההסכם, ספייקר מתכוון להקים חברה חדשה, Saab Spyker Automobiles, …
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אם אני נוסע בלי ביטוח באוטו והבנאדם נכנס בי באחורה מה אני יכול לעשות בנדון הזה?
הודעה אחרונה מאת adz, -
-
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אמנם הנושא לא חדש ודובר עליו רבות בפורום, אבל בשיטוט באינטרנט נתקלתי בכתבה על תביעה שהגישו נגד חברת טויוטה בארץ. כנראה שמדובר בכשל הידוע במנועי טויוטה (בוצה וכו'). אמנם די ברור שתביעה כזו תידחה ולו רק בגלל השנים שעברו וחוסר היכולת לשייך את הרס הנמוע לבעייה הידועה מה שמרגיז הוא, שהיבואן מיתמם וקובע נחרצות שאין שום בעייה סידרתית במנועים, למרות שהבעיה ידועה בארץ ובעולם ואף הוכרה מס' פעמים ע''י היצרן. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3829697,00.html
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הייתי מעוניין לדעת אם קיימת הגבלה שכזו לגבי מספר הפעמים שאני מעביר בעלות על שמי או ממני למישהו אחר? לצורך העניין וההבנה - האם בעצם אני יכול לקנות רכב היום ולימכור אותו לדוגמא בעוד יומיים? ואז שוב לקנות בעוד 3 ימים רכב אחר ולמכור אותו שוב יומיים אחרי? אני מניח שהבנתם את הרעיון...פשוט מישהו אמר לי שאני מוגבל ל-30 העברות שכאלה בשנה. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת fish, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/044/540.html?hp=54&loc=2&tmp=6948
הודעה אחרונה מאת oferh, -
שאלה -טסט לרכב
מאת spsagi- 4 תגובות
- 915 צפיות
שלום, קניתי לא מזמן רכב ,הרכב צריך לעבור טסט עוד מעט. הטופס שבד"כ אני מקבל בדואר לשילום האגרה לא הגיע, האם אני יכול לשלם את האגרה באינטרנט או אם אפשר לבקש מהם דרך האינטרנט ולא דרך הטלפון (כי הם פשוט לא עונים) שישלחו לי את טופס האגרה לטסט? תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Sergo, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 872 צפיות
כל נושא ההטבות במס, איך מי מה כמה ולמה, למה יותר משתלם (מלבד הברור מאליו) לקחת רכב חדש בליסינג, האם יש "קנסות" בצורה של מס מוגדל על רכבים ישנים, השתתפות בהוצאות, בקיצור, הכל... תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Sergo, -
המשפחתית הכי יפה שיש מגיעה לארץ! http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1609235 מה דעתכם? יש לה סיכוי בארץ? בעיקר מול המתחרה העיקרית שלה - הגולף? אני חושב שאם לפיאט לא הייתה ירידת ערך כזאת אסטרונומית היה לה סיכוי די טוב להצליח כאן מול המתחרות מאירופה (308, C4, מגאן, לא בטוח שמול הגולף) פשוט מכונית שנראית מ-ע-ו-ל-ה, בוא נקווה שבליסינג יתנפלו עליה ככה יהיה לנו נוף קצת יותר יפה בארץ נ.ב: איך התנועה ב12 בצהריים באזורי תעשייה בד''כ? יש הרבה משאיות? או תנועה דלילה וזורמת?
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כאמור רכב בן 22 לפני כחודש עבר טסט ולצערי הרב אתמול היה מעורב בתאונה הרכב יכול לנסוע אך חלקים נשברו כולל פנסים וכנף. האם ניתן לגרוט אותו במצב זה? בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת wil, -
http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3389357,00.html והנתונים בקצרה: 27% מהמכוניות היפניות הזמיננו שירות בשנה האחרונה לעומת 37% מהקוריאניות ו49% מהאירופאיות. ואני רוצה לשאול: 1. מה זה מכונית אירופאית? טיויוטה יאריס שמיוצרת בצרפת או הונדה שמיוצרת בבריטניה זה רכב אירופאי? 2. מה הקשר בין רכב שנתקע בלי דלק או פרטי שנכנס לנסיעת שטח לאמינות? 3. כמה מתקלות החשמל היו בגלל התקנה לא נכונה של קודנית? 4. לרכבים חדשים יש פחות קריאות מלרכבים ישנים. כמה אחוז אירופאיות יש ברכבים פרטיים בני 0-3 לעומת בני 7-10? 5. האם בגלל נתונים אלה , אם ברשותי רכב יפני יעלה לי מנוי לשגריר חצי מחיר?
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
- 5 תגובות
- 13.7 אלף צפיות
יש חברת ביטוח שאפשר לבטח אצלה רכב לחצי שנה בלבד? מדובר בחובה + צד ג'... בלי כמובן שייקחו על זה עוד כסף... או שאין חיה כזאת...
הודעה אחרונה מאת morismm1, -
- 2 תגובות
- 757 צפיות
שלום חברים, אני רוצה לרכוש לאוטו זוג בקליות לפנסים האחוריים. עכשו ראיתי בebay בקליות יפות במחירים טובים אבל אני לא יודע אם הם עושים משלוחים לישראל המקומות בהם ראיתי את הבקליות. האתר: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/02-03-SUBARU-IMPREZA-WRX-RS-ALTEZZA-TAIL-LIGHTS-LAMPS_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem33596c0025QQitemZ220543582245QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories או: http://shop.ebay.de/i.html?LH_AvailTo=77&_kw=tail&_kw=lights&_kw=subaru&_ckw=rear אשמח לעזרה ממי שמבין שיכול להגיד אם הם עושים הזמנה לישראל ואם חוץ מהמחיר שרשום שאני צריך לשלם אני צריך לשלם עוד כסף על מכס או משלוח. אני לא כ"כ בקיא בנושא. תודה לעוזרים...!
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
- 0 תגובות
- 677 צפיות
שלום שוב לחברי הפורום אני שוב נוסע לנורבורינג בפעם 9 לאחר בדיקה של תאריכים יוצא שחג שבועות יצאה הפעם טוב וגם שעות הפתיחה המסלול ב 20.05.10 יום ה מי שעה 17:45-19:30 ב 21.05.10 יום ו מי שעה 14:15-19:30 ב 22.05.10 יום שבת משעה 08:00-19:30 ב 23.05.10 יום ראשון משעה 08:00-19:30 ב 24.05.10 יום שני משעה 08:00-19:30 פשוט סופ"ש ארוך ומושלם לדעתי במיוחד שחודש מאי בדרך כלל חודש ללא גשם מי שמעונין להצטרף יוכל לשלוח לי הודעת ואחזור אליו הם פרטים אני חייב לציין שכל אחריות או כל תאונה במסלול על חשבון משכיר הרכב עם היו זוגות העליות של השכרת הרכב ומלונות היו יותר זולים כמובן עלות של רכב לחמישה ימים כמו אודי TT כ 500 יורו עלות מלון לחמישה ימים כ 200-3…
הודעה אחרונה מאת yair69, -
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
רכשתי לפני שבוע מאזדה3 , עכשיו השאלה שלי היא ככה,אם אני צריך איזה ישור או משהו כזה בשביל להרכיב קסנון, האם זה עובר טסט?.. הרובר היפיפיה שלי מתגעגע אליך!!!!!!!
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
מה העלות של הוצאת רשיון לקטנוע 125 סמ"ק?
מאת Guest rtd- 12 תגובות
- 28.1 אלף צפיות
למי שיש כבר רשיון לרכב הרבה שנים, מה תהיה העלות של המבחן שליטה וכל האגרות שצריך לשלם בשביל זה? ומה התהליך בכלל, יש צורך בבדיקת עיניים או שלא? אני חייב לקחת שיעור אחד או שניים או שישר יכול לבקש מבחן שליטה?
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
מישהו יודע מה הסיפור של ההאמר המוזר הזה?
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
-
- 7 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
בזמן האחרון אני נתקל ביותר ויותר מושגים לא מובנים שסתם מפריעים לי בדרך להבנה נרחבת יותר של כל הנושא של השיפורים והרקע הטכני. אם תוכלו לעשות לי קצת סדר - אני יודע שהדאון פיפ זה מן צנרת שמתחברת מהסעפת פליטה לטורבו ומשם הטורבו לוקח את האוויר, אבל מצד שני גם קראתי שהאינלט, גם הוא מן צנרת שמתחברת אל הטורבו שמעבירה לו אוויר (ומפה קראתי על ה"נשם" שגם הוא לא היה מובן). אם תוכלו לעשות לי קצת סדר בראש ואפילו להוסיף עוד מושגים שירחיבו לי קצת את הידע זה יהיה ממש פלוס ענק. -אני אשקול לפצות אתכם על כך (לא באמת ) בעתיד אני רוצה גם כן להכנס לתחום הזה וכמה שיותר מוקדם אני יצבור ידע, כך אני פחות אטעה ויהיה לי יותר קל. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Az, -
מה אני ראיתי כשרציתי להגיע הביתה ? נכון, כביש מוצף , הנה הפיתרון לבעלי רכבים פרטיים . 1 2
מאת ד_ר_ו_ר_-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היום אני יוצא מהעבודה ולהפתעתי הדרך היחידה מוצפת , הכביש הנ"ל גם ככה מלא בבורות ענק ותעלות ניקוז פתוחות שגם ביום בהיר לא תענוג לנסיעה, המים מגיעים עד לפנסי החזית לא חשבתי יותר מדי, לא עובר וזהו, אז מה כן עשיתי ? http://www.youtube.com/watch?v=VPabWEDyWGU דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת Shotdown, -
-
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=UO4cw565V98&feature=player_embedded# דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. אחד הדברים המגניבים שראיתי. שלכם ב200 אלף דולר.
הודעה אחרונה מאת W R X, -
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלחתי בקשת ביטול דוח בדואר רשום כ- 20 יום לאחר קבלת הדוח ליחידת התנועה כפי שמצויינת בגוף הדוח. עד כה, כ- 3 שבועות מיום שליחת הבקשה, דבר הדואר לא נאסף על ידי הנמען. הנה ציטוט מדוייק מהאתר של דואר ישראל: "בתאריך ***** הוזמן הנמען, בשנית, לסור אל יחידת הדואר כדי לקבל את דבר הדואר." כיצד עלי לפעול בהנחה שדבר הדואר יוחזר אלי (השולח) מאחר שלא יאסף על ידי הנמען? האם זו עילה לביטול הדוח בבימ"ש, ואם כן האם עלי לשלוח בקשה להישפט לפני תום 90 יום ממתן הדוח?
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם. היום במהלך הנסיעה, נכבה לי הרכב, עצרתי בצד, והזמנתי שירותי דרך. הגרר הגיע חנה מקדימה, ומהצד. ניסה להעלות את הרכב עליו, אך הגלגל הימני קדמי החליק מהסקטים, והחליק פנימה. כתוצאה מכך, הרכב נפל עם הטמבון על הגרר עצמו, והחלק הקדמי ניזוק. הורדת הרכב באותו הרגע היתה הכי מסורבלת. הגיע בחור נוסף (מטעמי הגרירה), ועזר להוריד, כאשר במהלך ההורדה, האוטו נפל לגמרי על הטמבון, ומעך אותו. הטמבון עכשיו רופף, ולא מוחזק היטב. לאיש גרירה לא חתמתי על טופס הגרירה. מה אני עושה הלאה? את מי אני תובע, ומה עושים במצב כזה? כמובן שהכל מצולם, וחלק מהדו שיח גם מוקלט. צירפתי תמונות כאשר הוא רק נפל, ועדיין מוחזק ע"י הטמבון. בתמונות עדיין הטמבון לא נמעך, רק טיפה נהרס. את שאר התמונות…
הודעה אחרונה מאת kobic9, -
-
פרסומת יפה ל BMW M5 1 2
מאת leo69- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת TheOne23, -
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
האם חייב בתיק הוצאה לפועל שנכנס לגדר התקנות החדשות בעניין רישיון נהיגה (הפקעה?) ייאבד את רישיון הנהיגה או רק לא יוכל לחדשו עם הגיע הזמן לחדשו? מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
מה ההבדלים בין שתיהם [שניהם או שתיהן?]? מנוע,_שילדה,_איבזור,_פאר? האם יש שוני במחיר שלהם?
הודעה אחרונה מאת kobic9, -
-
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום ושבוע טוב לכולם, מדי פעם אני מחפש סקירה, השוואות מקצועיות, או מבחן דרכים על רכב כזה או אחר. לרוב אני מחפש בגוגל ומשם אני מופנה לכל מני אתרים, בארץ ובחו"ל, בהם לא תמיד אני מוצא את מה שחיפשתי, במיוחד כשאני שואף לקבל פרספקטיבה מעט יותר "חו"לית" על מכוניות (למשל, טויוטה קאמרי בארץ = מכונית מנהלים יוקרתית, באירופה/ארה"ב = משפחתית medium sized). הייתי שמח לדעת על אילו אתרים אתם ממליצים ופונים אליהם כדי לאתר מידע אמין, מקיף ומעודכן על רכבים. בתודה, נדב.
הודעה אחרונה מאת Clutch, -
מה יהיה? למה יהיה? איך יהיה? המתינו לעדכונים נוספים בהמשך היום. צפוי להיות מעניין!
הודעה אחרונה מאת Caveman, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, מהי תיבת הילוכים 6Dualogic הילוכים. האם מדובר בתיבת הילוכים רובוטית, אצל פיאט יש נטיה לא להשתמש במושג 'רובוטי' בפרסומים השוטפים שלהם.
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברה, אני אשמח לקבל עזרה בכמה תחומים הקשורים למאזדה לנטיס 323 01'... 1.אני מעוניין לשנות לה צבע (אחרי תיקון של כל המכות פח שיש לה...) לצבע שחור.. מה ההליך החוקי של זה? 2.לעשות גג נפתח חשמלי.. 3.החלפת כל הריפוד לעור או דמוי עור (תלוי בהמלצות שלכם) בצבע קרם.. 4.החלפה לחישוקי מגנזיום..(והאם מומלץ או שיש בעיה להחליף את גודל הגלגל) 5.כמובן שמערכת שמע טובה.. 6.החלפת הפנסים לצבע לבן (חוקי לא חוקי וכו'..) 7.השחרת החלונות...(האם עדיף הדבקה, הטבלה, לייזר או מה שלא יהיה והאם זה חוקי ואיזה חלונות...) 8. הוספת ספויילר אחורי נחמד.... ובקיצור.... חתיכת פרוייקט.... אשמח לעצות ועזרה בכל אחד מהדברים.. תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
טרנס אם חדשה (רטרו) 1 2
מאת roiei- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
http://www.topgear.com/uk/car-news/trans-am-camaro-2010-01-15
הודעה אחרונה מאת sahar15559, -
http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1633297 הרכב הנחשב לזול בעולם ישווקו בישראל ע"י שתי חברות יבוא חדשות - בקרוב יוקמו אולמות תצוגה לשני המותגים. שיווק המכוניות בארץ - רק בשנה הבאה
הודעה אחרונה מאת avi333,
-
מי מחובר 62 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 313 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- יבגניפ
- Camaro 92
- discoTD5
- shaymolcho
- פינדר
- פריג'י
- Loder
- gpro
- 3n
- Rongaflugen
- לירון .ה.
- outnex