Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה -טסט לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי לא מזמן רכב ,הרכב צריך לעבור טסט עוד מעט.

הטופס שבד"כ אני מקבל בדואר לשילום האגרה לא הגיע, האם אני יכול לשלם את האגרה באינטרנט או אם אפשר לבקש מהם דרך האינטרנט ולא דרך הטלפון (כי הם פשוט לא עונים) שישלחו לי את טופס האגרה לטסט?

תודה רבה לעוזרים

פורסם

אפשר לשלם דרך האינטרנט, כאשר נשאר חודש או פחות לטסט.

במעמד התשלום תוודא שהכתובת שלך רשומה בצורה נכונה באתר.

פורסם

לא יודע מאיפה המציאו את המגבלה "כאשר נשאר חודש או פחות, ניתן לשלם באינטרנט"

אני שילמתי כמעט חודשיים מראש, והספקתי להעביר את הרכב טסט יותר מחודש מראש.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אפשר לשלם את האגרת הרישוי של הרכב דרך האינטרנט, המגבלה היא הזמן שלוקח למשרד התחבורה לשלוח לך את הרישיון המשולם (כשבוע ימים). אם יפוג הרישיון הישן בזמן שהרישיון החדש והמשולם בדואר - אתה בבעיה.

אין צורך לחכות למענה האנושי של משרד הרישוי. אפשר להזמין רישיון רכב נוסף הביתה גם במענה הממוחשב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לא יודע מאיפה המציאו את המגבלה "כאשר נשאר חודש או פחות, ניתן לשלם באינטרנט"

אני שילמתי כמעט חודשיים מראש, והספקתי להעביר את הרכב טסט יותר מחודש מראש.

לפני שנה ניסיתי לשלם באינטרנט כאשר נשאר לי קצת יותר מחודש, קיבלתי הודעת שגיאה שניתן לשלם רק אחרי שנשאר חודש או פחות.

כנראה ששינו את זה מאז.

• תוכן חדש...