Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם הנושא לא חדש ודובר עליו רבות בפורום, אבל בשיטוט באינטרנט נתקלתי בכתבה על תביעה שהגישו נגד חברת טויוטה בארץ.

כנראה שמדובר בכשל הידוע במנועי טויוטה (בוצה וכו').

אמנם די ברור שתביעה כזו תידחה ולו רק בגלל השנים שעברו וחוסר היכולת לשייך את הרס הנמוע לבעייה הידועה

מה שמרגיז הוא, שהיבואן מיתמם וקובע נחרצות שאין שום בעייה סידרתית במנועים, למרות שהבעיה ידועה בארץ ובעולם ואף הוכרה מס' פעמים ע''י היצרן.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3829697,00.html

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

זה מה שקורה כאשר לא עושים הכנת שטח מוקדמת.

רק בפורום יש יותר מ 2 אנשים שהלך המנוע.

ככל שזכור יש חומר עובדתי בחו"ל בנושא.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רגע, עכשיו זה אומר שטויוטה זה אמין?:lol:

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ההפסד לא היה בגלל,שהפגם לא ידוע.

טויוטה התנערה מהאחריות,כיוון שהלקוח המהולל לא טיפל ברכב במוסך מורשה במשך כל תקופת האחריות.

ראוי לציין,שדווקא טויוטה גילתה רצון טוב,החליפה על חשבונה מנועים גם לאנשים שהרכב שלהם היה בן 6 אבל הרכב שלהם

טופל במסגרת האחריות לפחות במורשה טויוטה.

אני לא נציג של טויטה,אבל בכתבה הסיבה הזו מוזכרת שחור על גבי לבן וחבל שפותחים דיון בלי לקרוא עד הסוף את כל התגובה.

לסיכום:למטבע יש שני צדדים- זכרו זאת חברי הפורום היקרים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אכן צריך לעשות הכנות לפני שעושים צעד כזה..

גם לי ישנה אותה בעיה (להורים שלי בעצם) אחרי בדיקה מעמיקה באינטרנט יש כמה דברים חשובים שמצאתי.

לדוגמא הקובץ הזה שמדבר בפרוש(לדעתי) וע"י טויוטה עצמה על הבעיה,כלומר על תצרוכת יתר של שמן בסוג המנועים המדוברים- ZZ12#. ניתן להוריד את הקובץ מאתר הרשמי של טויוטה עולמית.(קישור)

נקווה שהפעם הצליח

פורסם

השופטים בבית המשפט לא נכנסו ל-CF וביצעו חיפוש על כשל סדרתי במנועי טויוטה.

לדעתי הם בכלל לא חיפשו בגוגל ולא התקשרו ליפן לשאול את אישימוטו מה הוא אומר על זה.

אתם אפילו לא יודעים מה היה במנוע אבל כבר קישרתם את זה לבעיית הבוצה וניעור אחריות של טויוטה.

אולי בני הזוג לא מילא שמן מעולם? אולי בני הזוג התעלם מאזהרות לוח שעונים? אוולי נשבר הקרטר? אולי לא הוחלף טיימינג? אולי שפכו מים קרים על מנוע חם?

כולם מוסכניקים מהבית.

בא זוג שרכש רכב יד שניה מידים כלשהן (פרטיות/ליסינג/ whatever), לא טיפל במורשה (שזה לא קשור ישירות לנושא אבל אולי זה עוד היה נותן קייס כלשהו), נסע ברכב X ק"מ ועכשיו אחרי שהמנוע שבק חיים (בוצה, ביצה, פיצה, בוכנה שנשברה או שדון שניסר את הטלטל) הם רוצים פיצוי.. על מה?

שהגיר בקליאו 95 שהייתה לנו נהרס קליל והביקורים במוסך לבד (ללא תיקון הגיר) עלו לי אלפי שקלים רבים אני תבעתי את רנו?

אם מדובר בתקלה סידרתית (במקרה שלנו זאת הבוצה שאנחנו מכירים), אז תעשו תביעה ייצוגית כמו שצריך עם מספר נפגעים עם אותו מכנה משותף

ותוודאו שבאמת זה הכשל.

אם מדובר בתקלה שנבעה מרשלנות מוסך או במסגרת אחריות, תתפאדלו בכיף למשפט.

בקיצור, תפסיקו לקשקש.

פורסם

כל כך אוילי הענין הזה, הלא יש פה באיזה מקום שהוא סקר של "שגריר" לפיו מכוניות יפניות חסינות מתקלות. מכאן שהאחריות של בעלי הרכב היא מין המפורסמות שאינן כלל נצרכות לראיה.

• תוכן חדש...