רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,585 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לכולם. האם קיימות בכביש 6 מכמונות מהירות? אם כן, באיזה קטעים הן נמצאות? תודה לוטן
הודעה אחרונה מאת koprman, -
http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20100112_1141944&from=haaretz
הודעה אחרונה מאת gil, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
http://wheel.co.il/index.php?instance=5&actions=show&instance_id=24&id=1868¤t_lang=1 הנחות של 10K ש"ח ליונדאי i30 ועוד הפחתות משמעותיות רבות על מחירי כל הדגמים. אם אלה המחירים לחבר,מעניין לדעת בכמה הליסינג רוכש את הרכבים האלה. מה שברור הוא שאין ספק שמחיר המחירון תלוש מהמציאות. קחו בחשבון שחלק גדול מעלות הרכב היא מיסים, ככה ש10K משקפים הרבה יותר מ10 אחוז הנחה ממחיר המחירון. שני המגזרים שנדפקים הכי הרבה מהקומבינה: מי שקונה את הרכב במחיר מלא (יש כאלה?), ומי שמשלם שווי שימוש לפי אחוז ממחיר המחירון של הרכב כחדש.
הודעה אחרונה מאת ד ו ד, -
-
- 5 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אני משתמש ב-Air Wick לרכב באופן קבוע ומרוצה ממנו עד השמיים (מתקן אחיזה נהדר והבושם מחזיק מעמד יותר מ-6 יום המוצהרים שלהם). לצערי, לאחרונה אני פשוט לא מצליח למצוא אותו. חיפשתי באוטו דיפו, שופרסל, מגה, יינות ביתן - שום כלום. התקשרתי לשרות לקוחות שלהם (זוועת עולם!) והם הצליחו להגיד לי שבסופר פארם צריך להיות כל קו המוצרים שלהם, אבל הם לא יכולים להגיד בוודאות אם יש את הריחן שלהם לרכב. אני אבדוק בסופר פארם, אולם לצערי מדובר ברשת יקרה שמוכרת כמעט תמיד במחיר הכי גבוה שאפשר (בטח אמצא את הריחן 30 ש"ח). למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג את הריחן המדובר במחיר יותר עממי (20 ש"ח - כמו שתמיד היה)? תודה.
הודעה אחרונה מאת EbAz0vE, -
- 3 תגובות
- 829 צפיות
שלום האם קיים דבר כזה? ביטול כתב אישום עקב נהיגה בשיכרות?(ע"י עורך דין)ללא צורך להגיע למשפט. אשמח לקבל מידע.
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
ערב טוב חברים, בשעה טובה הבוקר רכשה חברתי לחיים קליאו B 1600 שנת 2000, יד שניה מבחור באמת נחמד. מכיון שהוריה עוורים (100%), האוטו ישמש, בין השאר, להסיעם. הבנתי שאמורות להיות הטבות (אני יודע על הנחה באגרת הטסט, אתם יודעים על עוד משהו?) מכיון שהאוטו הועבר ע"ש אבא שלה. מה הנוהל לקבל את ההטבות האלו? מה בדיוק צריך לעשות? חיפשתי באתר של משרד התחבורה, חיפושי העלו חרס.... הרבה תודה וסופ"ש מצוין.
הודעה אחרונה מאת Lenovo, -
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
http://www.autocar.co.uk/News/NewsArticle/Toyota-Concepts/246532/ ואם 370Z תתומחר גבוה מדי, הנה המרוויחה הישירה מכך! צפו לגרסת היצור בתערוכות סוף שנה זו - ולבכורה ישראלית בעוד כשנה+, מן הסתם במדי סובארו.
הודעה אחרונה מאת Clutch, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 583 צפיות
נגיד ובניתי רכב לא גדול כזה ואני מעוניין להניע אותו על הכביש ושיקבל מספר ככל רכב. האם אפשרי הדבר? אם כן איזה פרוצדורות אני עובר מול רשויות החוק וכמה זה עולה לערך?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 1 תגובות
- 854 צפיות
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000530679&fid=3220 אם לפחות היינו רואים את רוב הכסף הזה מושקע חזרה בכבישים. זה לא ייאמן איך כל פעם שחסר כסף בקופה, בעלי הרכבים והנהגים הם הראשונים לשלם.
הודעה אחרונה מאת W R X, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 67 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
אני בטוח שרובכם כבר צפיתם בסקירה הנ"ל, לא יודע מה איתכם אך לי זה גרם להזיל דמעה על אחת מיצרניות הרכב המשובחות שקמו אי-פעם, רק תקשיבו לרשימת הפטנטים והחידושים של לנצ'יה. כואב הלב... באמת עצוב. הסטראטוס ה 037 ובסוף האינטגרלה.... נקרעתי. למי שלא צפה- חלק ראשון : http://www.youtube.com/watch?v=z-ik8jj2WVM חלק שני : http://www.youtube.com/watch?v=eWCJSHT0Rh0
הודעה אחרונה מאת Oshri, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 838 צפיות
אני לומד בגרמניה משלושה שנים וקניתי רכב BMW 530 מודיל 2005 אם אני רוצה לשלוח הרכב לאבא שלי בישראל כמה חיבב לשלם אבא שלי מכס על הרכב אני קניתי הרכב ב 15000 euro
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
קרוב משפחה עלה לארץ מרוסיה. ברשותו רישיון נהיגה רוסי. האם הרישיון תופס בארץ שהוא חייב לעבור שיעורי נהיגה + תיאוריה + טסט? תודה על עזרה.
הודעה אחרונה מאת Giri Giri, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
כוונתי היא אם קיבלתי דוח ועלי לשלם אותו תך 3 חודשים, ובמהלך ה 3 חודשים שלחתי מכתב עם בקשה לביטול הדוח, אבל לא קיבלתי תשובה עדיין ולא רציתי לקחת סיכון שבסוף אני אקבל תשובה שלילית וגם הקנס יוכפל כי לא שילמתי בזמן. ובסוף אני אקבל תשובה שכן ביטלו לי אותו האם יגיע לי כסף חזרה?
הודעה אחרונה מאת דני 9999, -
-
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם אני חדש בפורום, ומעניין אותי נושא הנגררים. אני לא מצליח להבין עם איזה רכב ואיזה סוג רשיון אני יכול לגרור נגרר ממשקל של 1500 - 2000 ק"ג אשמחל לקבל עזרה
הודעה אחרונה מאת אריקאס, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
אז ככה, יש לי בעיה עם הריפוד של הגג ברכב ומסיבה לא ברורה הוא פשוט יצא מהמקום ב2 איזורים ברכב. אני לא מעוניין להדביק אותו ואני מעוניין להחליף את כל ריפוד הגג. אני מבקש המלצה למישהו מומחה שמתעסק בזה,והאם כדאי כבר לעשות משהו מיוחד בריפוד הזה? האם יש לכם רעיונות? אולי תפירה מיוחדת,שינוי צבע, אשמח להמלצות, העניין הוא שאני בערך חודשיים לפני מכירת הרכב שלי ואני מעוניין שהלקוח הבא שיקנה את הרכב יתרשם ממשהו קצת יותר מיוחד, אני לא מחפש משהו פלצני ומוגזים כמובן כמו בסגנונות של פימפ מיי רייד וכו'. משהו סולידי אבל יפה.
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום חבר'ה! לפני כ-3 חודשים קיבלתי דו"ח עבור חניה ברח' הטחנה מול 5 בכ"ס,ליד לשכת התעסוקה. אין שם מדרכה בצד ימין שממנו אני הגעתי אלא יש שם רק את הברזל המגן כמו שיש בכבישים מהירים בשוליים וללא שום סימון של שוליים צהובים או לא.פשוט כביש נטו. לא היה שם כל תמרור כשאני חניתי אבל רק אחרי שקיבלתי את הדו"ח ראיתי שמהצד השני ישנו תמרור שאוסר על החניה.ואיך בדיוק אני אמור לראותו אותו?......... אחרי כחודש הציבו שם תמרור גם מהצד שלי. איך אוכל לדעת מתי בדיוק הוצב התמרור השני ומאיזה סוג התמרור? אני רוצה לנסות ולבטל אותו ע"י זה שאטען שבכלל לא היה שם תמרור בכיוון שלי באותו היום. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת hans, -
מגרש חניה עתידי 1 2
מאת pasat04-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
האם כך יראו החניונים בעוד כמה שנים?
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לטויטות מאיזה שנות יצור יש את הגיר הרובוטי הידוע לשמצה?
-
-
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם. היום קיבלתי שברולט קרוז שחורה 1.6 . רציתי לדעת מהם הכיסויים המומלצים לשים על המושבים ואני רוצה לדעת על מקומות שטיפה מומלצים בירושלים, שמעתי שסופר וואש טובים מעוניין לשמוע עוד המלצות. תודה
הודעה אחרונה מאת ariel20059, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=49HdqtWHEoo&feature=player_embedded דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. אני חייב לציין שהרכב ניראה פשוט מדהים ואם מה שהוצג כאן נכון אפשר גם להשתעשע איתה במנהרות שיפתחו בחיפה
הודעה אחרונה מאת ~MeiR~, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שבוע טוב. ביום ה' האחרון נהגתי במהירות גבוהה מהמותר (85 בכביש עירוני - נא לקרוא עד הסוף!). השוטר שעצר אותי הסתפק באזהרה היות ואין לי שום עברות קודמות (למרות שאני נוהג יותר מ-10 שנים. 6 מתוכן אמנם בחו"ל ). לא התחשק לי לוותר על החסינות החד-פעמית שהייתה לי ושקלתי להישפט בתקווה שהשוטר לא יבוא/הדו"ח לא יהיה קריא/לא יוכח שהמכשיר כוייל, אבל השכל הישר גבר על יצר ההימור, והסתפקתי באזהרה. רק במשך היום נזכרתי בפסיקה שראיתי פעם, ולפיה כאשר הכביש הוא בפועל מחוץ לאזור מגורים הוא נחשב לכביש בינעירוני. ושתבינו, מדובר בישורת ארוכה, ללא שטח הפרדה אומנם אבל עם ראות של 200 מטרים קדימה וכמובן ללא שום מבנה באזור. אין פלא שבכל משך הזמן שביליתי בחברת השוטר, לא היה רכב אחד (אחד!) שלא נעצר באו…
הודעה אחרונה מאת פיני חד, -
-
- 1 תגובות
- 712 צפיות
האם בקניית מצמד קומפלט באי ביי , תדרש ממני אישור משרד התחבורה? האם אישור כזה עולה כסף? וכמה? לאיזה כתובת מדוייקת עליי לפנות על מנת לקבל אישור כזה? ירון מאיר
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
- 3 עוקבים
- 40 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
אני לא יודע אם מישהו כבר כתב על זה כאן. אבל היום, נסעתי לתומי במהירות תמימה לחלוטין בכביש גהה, כשלפתע, אדון ולנטין הרומני התחיל לזעוק בקולי קולות ובאימה במרחק של כ500 מטר מהמצלמה החדשה בגהה (פ"ת). ככל שהתקרבה המפלצת הולנטין צרח וזעק עוד יותר. רק להפנות את תשומת לבכם (ולא רואים את זה בסרטון) ה"גילוי" היה בטווח ה"X" שאינו מופעל בד"כ. אבל אני אוהב להפעיל דברים! בכל מקרה, כשהגעתי למצלמה (המצלמה הישנה כבר לא שם) הולנטין צפצף כמו א.ק.ג של מישהו מת. ככל שהתרחקתי, צפצף פחות. כך גם בדרך חזרה. אז קדימה... להפעיל X! http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3488423 אה, הסיסמה היא dahlil ולא, אלו לא דחלילים שם באיזור... דחלילות!!!
הודעה אחרונה מאת pingaloca, -
האם היבוא המקביל שצריך להפתח השנה יוריד את מחירי המכוניות?
מאת Guest אליאור1- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה אתם אומרים? יורידו מחירים או שימשיכו לחגוג עלינו? למישהו יש ידע בנושא ? מתי סוף כל סוף יגמר קרטל היבואנים? מדברים על זה כ"כ הרבה זמן ובנתיים כלום.....
הודעה אחרונה מאת ETAA, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 977 צפיות
היי ברצוני לדעת האם קהל ישראלי באמת יודיע ומכיר את סיטרואן C5 אשמח אם תכתבו מה יש ב-C5 , שאין בכל רכב אחר -ז"א יחודי סיטרואן C5 למשל : כשמשלבים הילוך אחורי - מראת צד ימנית מתכוננת אוטומטית למדרכה ! תודה מראש
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
תהנו http://www.m5board.com/vbulletin/gtboard-com-general-sportscars/150072-gemballa-mig-u1-enzo-ferrari-based-supercar.html#post1724279
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 3 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
שלום.. אני רוצה לעשות ממש שטיפה פנימית לרכב,כלומר עם סבון ומים למושבים, ולשטיחים למטה הכל.הרכב הוא גולף 99. השאלות שלי הן: 1.האם קיים דבר כזה? 2.האם עלול איכשהו לפגוע ברכב? היכן ניתן לעשות זאת? אני מאזור המרכז. תודה.
הודעה אחרונה מאת ברמונדו, -
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://content.usatoday.com/communities/driveon/index מדובר על פרשת השטיח, שהתגלגלה לכבל מצערת פגום. על פי דיווחים בארה"ב מדובר על 19 הרוגים עד כה עקב בעיות המיוחסות לכבל הגז הנ"ל , לטענת העיתון טויוטה מנסה להסתיר את הנושא.
הודעה אחרונה מאת leo69, -
- 2 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
זה הדבר האמיתי - הזהרו ממתחרים: http://www.mako.co.il/news-money/tech/Article-32ea511b5200621004.htm&sCh=31750a2610f26110&pId=1806317738
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רציתי לשאול איך משנים כ"ס באותה מכונית לדוגמה מאזדה 3 מנוע 1.6 ומנוע2.0 מה מוסיפים למנוע 2.0 כדי שיהיה לו יותר כ"ס? כאילו ממה נוצרים כול הסוסים? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת ג'רמי,
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 378 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Supertigre
- pooh-bear
- yd b-4
- benny62
- לב טוב
- arice
- ידית
- Pavlik
- zvigolden
- Shay Shd Dave
- אלעדית
- lanosforce