רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,585 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
איזה סיבה יש לך שכל המכוניות של סובארו הן עם מספר אמריקאי?? ולמה רק הן?
הודעה אחרונה מאת fish, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
איך יודעים איזה אוטו שותה דלק ואיזה חסכוני ? תודה !
הודעה אחרונה מאת Jenek, -
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
לילה טוב לכולם. יש לי רכב מהעבודה (לנטיס 1.6 2002 אוטומט) ואני מעוניין לדעת בכמה ה 1.8 זולל יותר דלק. ב 1.6 אצלי בערך 1-10 משולב. אם גם למישהו יש לינק לכתבה עם ביקורת על לנטיס 1.8 יהיה נהדר כי אני לא מצליח למצוא. אני בדקתי בפורום אבל מצאתי תוצאות של דגמים ושנתונים יותר ישנים. מודה מראש לכולם!
הודעה אחרונה מאת YRV, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 11.7 אלף צפיות
איפה יש באיזור ר"ג מקום מומלץ שמבצע שטיפה ידנית לרכב וניקוי פנימי במחיר סביר ?
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 9.8 אלף צפיות
נתקלתי (גם בפורום ובמקרה גם אתמול בדרכים) במספר לא קטן של מקרים של אנשים שטוענים לבעיות במחשב המנוע של הפורד מונדיאו מודל 2008, 2.3 ליטר. רציתי לדעת האם מישהו יודע אם הבעיות הנ"ל מופיעות גם במודלים 2009 ו 2010. תודה.
הודעה אחרונה מאת ניסן חזאזי, -
שינוי מחיר דלק בינואר 1 2
מאת dabab- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, הגענו כבר ל31/12 ועדיין לא פירסמו שום דבר לגבי שינוי מחיר הדלק?
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 1 תגובות
- 905 צפיות
http://pricelist.yad2.co.il/cardetails_n.php?SubModelID=22150&Year=2004 520 i אוט' 2.2 (ב מ וו סדרה 5 החדשה) זה טעות או שזה נכון ?
הודעה אחרונה מאת MMi, -
http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3381604,00.html
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
- 1 תגובות
- 5 אלף צפיות
מחפש פורמט להדפסה. תודה
הודעה אחרונה מאת שביט, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
הבקשה שלי קצת מוזרה, ובכן, די מוזרה, אני מקווה שתוכלו לסייע לי להבין דבר אחד, או לפחות חצי דבר. אייך אני יכול לדעת איזה מנוע מספק יותר כ''ס? יש מנוע דיזל 3.2 ליטר שנותן 200 כ''ס. והמנוע השני הוא גם דיזל, בנפח 3.0 שנותן 173 כ''ס. אייך אני יכול לחלק את הכ''ס לליטרים בכדי להבין מי נותן יותר, במיוחד אם המנוע השני היה מקבל את ה200 סמ''ק, כמה הוא היה נותן. זה הכל.
הודעה אחרונה מאת COMMANDER, -
- 1 תגובות
- 982 צפיות
חברים שלום, אודה לעזרתכם בפלונטר: רכב ליסינג, חונה בחנית כחול לבן, מול פארק רעננה. בשעה 12:00 בשבת, 19/04/2008. חניתי שם 25 דקות בדיוק. 4 דקות לאחר החניה נרשם הדו"ח. במהלך תקופת התשלום שלחתי ערעור לעירייה. שלחו מכתב שקיבלו את מכתב הערעור ויענו. מאז ועד היום לא יצרו קשר. היום קיבלתי מכתב ממשרד עורכי הדין שלהם, על עיקול. כנס עם ריבית + הוצאות 287.60. שאלות: 1. האם מותר להם לגבות קנסות בשבת? (היכן מוצאים חוק עזר עירוני?) האם ניתן לבטל את הדו"ח, עקב כך שמדובר בשבת? 2. האם מותר להם לדרוש ממני כפל קנס ועוד הוצאות, אם לא קיבלתי מהם שום מכתב עד היום? 3. האם חלה אולי איזשהי התיישנות? תודה,
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מקרה מוזר שקרה לי אתמול בערב, השעה הייתה רק 11, עצר אותי שוטר וכבר התחלתי לחשוב למה עושים בדיקות אלכוהול עוד לפני שהתחילו כל המסיבות, ציפיתי לזה שיבקש רשיונות, יבקש לצאת מהרכב וכל הסיפור. במקום זה הוא רק נתן לי איזה דף וסטיקר להדביק על הרכב, וסיים בכך שתהיה אחלה מסיבה ושנהנה מהערב. את הדף שנתן לי אתם מוזמנים לקרוא... שנה אזרחית טובה לכולם.
הודעה אחרונה מאת אנלוגי, -
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
איזה דגם\שנתון של אוודי A3 יש לו גיר טיפטרוניק ? תודה
הודעה אחרונה מאת fish, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
במקרה עליתי על הכתבה הזו שעושה סדר בכל הנוגע ליחסים מול סוחרי רכב. שימו לב לכך שיש חוק ספציפי חדש יחסית העוסק בגילוי נאות במכירת רכב על ידי סוחרים וכי מי שמוכר רכב ושמו אינו רשום ברישיון הרכב והוא לא קרוב משפחה מדרגה ראשונה של מי ששמו כן רשום, ייחשב למי שעוסק במכירת רכב, אלא אם יוכיח אחרת, והוראות החוק יחולו עליו. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3797241,00.html
הודעה אחרונה מאת ETAA, -
כמה עולה לעשות יישור קו לדייהטסו אפלאוז 91 ?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 728 צפיות
http://www.hnn.co.il/gallery9274.html רואים בבירור שהגלגל התפוצץ, השאלה אם זה מה שגרם להתהפכות או כתוצאה מההתהפכות ( הרכב כאמור פגע בקיר שהיה שם ).
-
- 8 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לא מזמן נסעתי במונית עם GPS המחובר לפיוזים, רציתי לדעת כמה זה עולה לסדר כזה דבר או במילים אחרות מה מחיר ההתקנה של החיבור לפיוזים של הכבל USB של הGPS שלי? אשמח לראות פרוייקט של מישהו שעשה את זה כבר.
הודעה אחרונה מאת gozal, -
שלום! שמי אייל ואני גר במרכז אמריקה אני הולך להתחתן השנה בע"ה בארץ ואני מעונין להגיע עם הרכב שלי לארץ ולהשתמש בו בתקופה שאני יעביר בארץ שזה יהיה לכמעט חודשיים. הרכב הוא BMW M3 מודל 2007. מה כרוך בהבאת הרכב לארץ מבחינת הבירוקרטיה של מדינת ישראל והמכס הישראלי. אציין שלרכב יש שפורים מסוימים קוסמטיים ומכניים. אשמח לקבל מידע ועצות. תודה רבה אייל.
הודעה אחרונה מאת cocoloco, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני מחפש שטיחים כאלו לרכב (תמונה-צד שמאל למעלה). http://homepage.ntlworld.com/steven.traver/ss1.jpg מישהו יודע היכן ניתן להשיג כאלו או משהו דומה בארץ?
הודעה אחרונה מאת maatrixx, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם , יש לי אופנוע שיש לו בעיות והוא לא נוסע ואין לו טסט (האופנוע על שמי כמובן) מישהו רוצה לקנות את האופנוע(בלי העברת בעלות כי אי אפשר בלי טסט) בזכרון דברים לתקן אותו ולהעביר אותו טסט ואז אחרי כמה חודשים רק אני יפגש איתו ויעשה העברת בעלות זה בסדר שהאופנוע יהיה אצלו כמה חודשים בזמן שהוא רשום על שמי? אני יכול איכשהו להסתבך אם הוא עושה משהו?
הודעה אחרונה מאת zx10, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
> לאחר 10 שנים של היעדרות: לנצ'יה חוזרת לישראל בשורה מצויינת לחובבי המותג האיטלקי: מערכת themarker מדווחת כי לאחר כעשר שנים של היעדרות משוק הרכב המקומי, המותג האיטלקי צפוי לחזור לכבישי ישראל החל משנת 2011 לנצ'יה דלתא החדשה. בקרוב עם מספר צהוב? l צילום: יצרן לאחר שהייבוא הסדיר הופסק בשנת 2001, סמל"ת תייבא בחודש פברואר שתי מכוניות מדגם "דלתא" לישראל לצורך תקינה והכשרת עובדי מוסכי הרשת. המכוניות שיגיעו לישראל יהיו מצויידות במנועי טורבו בנזין 1.4 ל' ותיבת הילוכים רובוטית מצמד אחד, אך ככל הנראה עם התחלת השיווק הסדיר יימכרו המכוניות במבחר גדול של דגמים ואפשרויות איבזור. החלטה זו מתקבלת לאחר ההחלטה הקודמת של חברת סמל"ת, בנושא תחילת הייבוא הסדיר של…
הודעה אחרונה מאת bababen, -
-
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מבקש עזרה לגבי הזמנת מנוע לרכב מאי.בי. -האם דרושה איזו התנסות קודמת ? -מה יש לוודא? -האם יש הגבלות כלשהן? -אילו צעדים יש לבצע? *המנוע אינו קיים בארץ
הודעה אחרונה מאת kusi, -
- 27 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אבלן! ההורים שלי קנו את הגולף החדשה עם המערכת מולטימדיה הבססית ניסיתי לחפש בגוגל וביוטיוב הסבקרים אבל לא מצאתי כמה שאלות: האם אפשר לפרוץ את המחשב ולהתקין תוכנת GPS? איך אפשר לשמוע דרך הBT? במערכת הבססית יש דיבורית BT? יש עוד משהו מעניין ןמוסתר שאולי לא ידעתי במערכת מולטימדיה הזו? תודה!!
הודעה אחרונה מאת bar72, -
חידוש רשיון רכב
מאת 6930- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
זה הגיוני ש חידוש רשיון רכב עולה 900שח (בלנו שנת96)קיבלתי את המכתב לחידוש רשיון של הרכב?? ואיך הולך התהליך צריך לעשות טסט ועז לשלם או הפוך? ועד מתי צריך לשלם(אל המדבקה באוטו זה עד פברואר) ואיזה הכנות צריך לעשות לפני שאני ניגש לטסט(והאם צריך גם לטסט לשלם או שזה כלול)
הודעה אחרונה מאת avargel, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן חברה, שאלה קטנה לגבי חוקי תנועה, כשאני נכנס לצומת בירוק, והרכב שלפניי עצר בסוף הצומת בגלל פקק או כל דבר אחר שהפריע לו, (מה שגרם לי לעמוד באמצע הצומת), אם מגיע אור אדום ואני עוד באמצתע הצומת בגלל הרכב שלפני, זה נחשב שעשיתי עבירה כלשהי? ואם הוא המשיך לנסוע והתפנה לי הכביש והאור עדיין אדום, אם אני גם ייתקדם זה יהיה בסדר? אני שואל את זה כי אני נוסע בכבישים נורא פקוקים כל יום ויכול להיות להיות שמשרד התחבורה טוען שלא הייתי אמור להיכנס לצומת אם אני רואה שיש פקק או משהו דומה , לא יודע.. תודה רבה לעונים.. גיא
הודעה אחרונה מאת natco, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בזמן האחרון רודפים אחרי כמה עיריות לגבי דוחות חניה, עם עיקולים לרכב ולחשבון בנק, ללא התראה. אני לא ממש מבין איך פקיד עיריה יכול לעקל לי את חשבון הבנק? אחרי שאני מקבל הודעה על העיקול הם מסרבים לדבר איתי, ועם עורך הדין שלי. לא ניתן להשיג אותם, וכשאפשר להשיג אותם הם לא מעבירים עותקים של דוחות החניה והאישורי דואר רשום או אומרים תקבל אותם עןד חודשיים. למישהו יש רעיון בנושא? האים לא ניתן להגיש בג"ץ נגד שיטות הגביה של העיריות? עמית
הודעה אחרונה מאת בן-עטיה, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 987 צפיות
לשמחתי הסתיים פרויקט ארוך ברכב שכלל השטלת מנוע חדש. ידוע לי בוודאות כמה קילומטראז' יש לו.. מישהו מכיר מקום מסוים שיעשה בשבילי את העבודה כדי שאני יוכל לעקוב אחריו כמו שצריך? מדובר על מד דיגטלי. תודה רבה
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם קוראים לי מורן קניתי פיאט בראבה 1997 אוטומט 162000 ק"מ יד שלישית מסטודנט ב6000 הוא היה לחוץ רציתי לדעת קצת פרטים לגבי טיפולים שלה איך האוטו בכללי במחיר כזה תודה...
הודעה אחרונה מאת MaorXXX, -
- 2 תגובות
- 948 צפיות
לפני כמה זמן הביאו אתר עם כלים לשירטוט תאונה. למי יש את הכתובת?
הודעה אחרונה מאת -Sparco-, -
- 1 תגובות
- 822 צפיות
שלום רב תיבת הDSG מבית פולקסוואגן מעבירה הילוכים בקצב מהיר מאוד. כאשר מעבירים הילוך ברכב ידני, לוחצים על הקלאץ', המנוע יורד בקצב שלו בטורים (כמו כאשר מסובבים את המנוע בניוטרל ועוזבים את דוושת התאוצה), ומשלבים את ההילוך הבא. שאלתי היא, ברכב המצויד בDSG, הטורים יורדים מאוד מהר. הרבה יותר מהר מאשר ברכב ידני. כיצד זה קורה? נראה לי שצריך לאלץ את המנוע לרדת מהר יותר בטורים. דבר כזה יכול להעשות ברכב ידני על ידי שחרור הקלאץ' מהר יותר, מה שגורם לבלימת מנוע, אך בDSG לא מרגישים אף טיפה בלימה. אני משאר שמכיוון שיש 2 קלאצ'ים בDSG אז הקלאץ' אשר גורם לבלימת המנוע הזו לא מחובר לגלגלים באותו רגע? (ובקצרה: איך קורה שהטורים במנוע המצויד בתיבת DSG יורדים הרבה יותר מהר בעת העלאת ה…
הודעה אחרונה מאת mh53,