Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקרה מוזר שקרה לי אתמול בערב,

השעה הייתה רק 11, עצר אותי שוטר וכבר התחלתי לחשוב למה עושים בדיקות אלכוהול עוד לפני שהתחילו כל המסיבות,

ציפיתי לזה שיבקש רשיונות, יבקש לצאת מהרכב וכל הסיפור.

במקום זה הוא רק נתן לי איזה דף וסטיקר להדביק על הרכב, וסיים בכך שתהיה אחלה מסיבה ושנהנה מהערב.

את הדף שנתן לי אתם מוזמנים לקרוא...

22467227643579836754619.jpg

שנה אזרחית טובה לכולם. :wink:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אתמול ספרתי ועצרו אותי לא פחות מ6 פעמים במקומות שונים. ובאף אחד מהם לא חילקו לי את הפליירים האלה, כנראה זה היה באיזורים מסוימים. ואתמול ראיתי סוף סוף מראה שחימם את הלב, סוף סוף רואים פעילות רצינית של המשטרה וראיתי הרבה רכבים ונערים שעמדו מחוץ לרכבים שלהם אחרי שעצרו אותם והתברר שהם שתויים/העלו מעל המותר/נסעו מעל המותר וכו'. הרוב היו שתויים ואולי אני מניאק, אבל הגיע הזמן שמישהו יעשה איתם משהו. זו אולי הפעם הראשונה(והאחרונה) שאני יגיד את זה, אבל כל הכבוד למשטרת ישראל על אתמול.

פורסם

אכן משהו שיכול לעזור. בהחלט מבורך הפרוייקט הזה. אני מקווה שימשיכו איתו גם מעבר לאמש.

לשתות ולנהוג זה דבר שהוא נוראי לעשות. מקווה שכל מי שיתפס עושה זאת ייענש בחומרה רבה!

פורסם

משהו שקשור לעניין...

הנושא של כמה אלכוהול מותר לא מובן לי.

האם ניתן לשתות בקבוק סמירנוף/בריזר ( באיזור ה 4% ) בלי לחשוש על הרישיון?

או שאסור בכלל לשתות לנהג צעיר?

כי חלק אמרו לי שנכנס חוק שאסור בכלל לשתות, לא משהו שאני התעדכנתי עליו ( כניראה בגלל הצבא... ).

ולדעתי מכתב כמו שהביאו כאן יכול לגרום לאנשים לחשוב כמה וכמה פעמים לפני שהם שותים ונוהגים.

פורסם

כל הכבוד, אולי זאת הדרך המתאימה שיכולה להכנס לראשם של אותם נערים שלשתות ולנהוג זה לא אחרת מרצח.

אני אמנם לא שותה ונוהג, אבל הקטע הזה נכנס טוב לראש.

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

האם ניתן לשתות בקבוק סמירנוף/בריזר ( באיזור ה 4% ) בלי לחשוש על הרישיון?

אלכוהול משפיע על כל גוף בצורה שונה, הכל תלוי, כמה אכלת לפני ובמהלך השתיה, משקל גופך וכו'.

כמות של בריזר אחד אצלך תתפוגג אחרי שעתיים, ואילו בגוף שלי אחרי 4 שעות לדוגמא.

עדיף כדי לשמור על הרשיון על עצמך ועל סביבתך לא לשתות כלל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה על התשובה, זה לא שעכשיו אני אלך להתפרע על כמה בקבוקים.

אבל שוב, השאלה היא האם מותר או שיצא החוק שאסור בכלל?

פורסם

אני לא מבין את הנהגים החדשים ששותים ונוהגים (אני סיימתי את המלווה לפני 3 חודשים בערך).

כל כך הרבה זמן לקח להשיג את הרישיון, לסכן את הרישיון בשביל שתייה? זה טמטום.

פורסם

גם אני לצערי מצאתי עצמי אתמול בלב ת"א עם הרכב.

בכל אופן, מספיק היה אתמול לעבור ליד כל מחסום משטרתי כדי לראות את כל הטמבלים שכן החליטו לשתות ולנהוג עומדים עם פרצוף מבואס.

פורסם

זה קטע שכתבה העו"ד אלה שוורצמן, היא מרצה הרבה בנושא ראיתי כבר 2 הרצאות שלה.

לפי מה שהיא אומרת, אם אני זוכר נכון :

ממשקל 60 ק"ג - מותר מנת משקה אחת.

ממשקל 70 ק"ג - מותר שתי מנות משקה.

ממשקל 80 ק"ג - מותר שלוש מנות משקה.

מנת משקה: שליש בירה, כוס יין, שוט וודקה\וויסקי וכד'.

אתר יותר מדויק :

http://curse.mkm-haifa.co.il/student24/Project/alcohol%20and%20driving.htm

ניר

פורסם

i dont understand why why is it so hard to pick a driver for tonight that he dosnt drink nothing !!!! and in the next party some elase will be the driver its easy and safe and you know what if you are a small boy that cannot control him self so to hell the money and take a cab and save life save your car and save every thing and spend 30 shekels and thats it

i am now in the US and guys people that are driving drunk here its not a tiket ... its to prison

פורסם
i dont understand why why is it so hard to pick a driver for tonight that he dosnt drink nothing !!!! and in the next party some elase will be the driver its easy and safe and you know what if you are a small boy that cannot control him self so to hell the money and take a cab and save life save your car and save every thing and spend 30 shekels and thats it

i am now in the US and guys people that are driving drunk here its not a tiket ... its to prison

יותר טוב מונית... קצת כסף אבל סביר להניח שכולם יהנו וזה יהיה יותר בטוח.

אני גם לא בעד לסכן את הרישיון שעובדים עליו קשה ( שלא לדבר על החיים שאפשר לקחת עם הטיפשות הזאת ).

הבריזר שאני בכל אופן דיברתי עליו זה נגיד אם סתם יושבים איפשהו בקטנה, וכמעט תמיד אני מוצא את עצמי מזמין קולה בבקבוק זכוכית חחח

אז רק בשביל לחדד את הנקודה - אין היום חוק שאוסר על שתיית אלכוהול בכלל? כי אני זוכר שזה היה בתהליכים וחלק אמרו לי שזה כבר קבוע...

• תוכן חדש...