Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם רכבים צרפתיים כאלה ח#א, למה מסתובבות בכבישי הארץ כמויות מטורפות של רנו, פז'ו, וסיטרואן, ואפילו פיאט (לא צרפתי, אבל גם שק חבטות של אבירי האמינות)?

:roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מדובר במכוניות נוחות וחזקות. אירופאים פחות מרגישים את בעיות האמינות של צרפתיות בגלל שהם לא מחזיקים את הרכב מספיק שנים. בארץ הגיל הממוצע של רכבים גבוה מאד ואנחנו רואים איך רכבים צרפתים מתפרקים. (אגב לא רק צרפתים)

מאיפה הבאת את הנתונים האלה? עשית מחקר באירופה? אפשר לראות סיכום מחקר ומקורות? תודה.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם
לפי כל הנתונים מכוניות צרפתיות פחות אמינות מיפניות. זו עובדה. בכללי מכוניות יפניות נחשבות למכוניות איכותיות ואמינות לא רק בארץ.

אהבתי את הנחרצות. האם גם אני יכול לגשת לאותו מאגר הנתונים כדיי להחכים קצת.

אנא פרט נמק והסבר...

יואב

יואב :arrow:

פורסם

חברי הפורום.

יש אנשים בפורום שהאמת כואבת להם ובמקום לדבר על מכוניות צרפתיות

או מכוניות יפניות בחרו בדרך נלוזה של השתלחות באחרים.

הבחור המתקרא רמי .מ שלא אחזור על אמרותיו הנמוכות ,תוקף באופן אישי

אנשים.זו לא תרבות ויכוח ,ואני מבקש ממנהלי הפורום הנכבד להוריד אותו מהר "מהעץ שעליו טיפס"

זה שהיתה לי צרפתיה וסבלתי ממנה,או שיש לי חברים בעבודה שמראים לי חשבוניות על תיקוני קליאו

סניק או 307 אלו הן עובדות.עובדה מעניינת נוספת היא שיש לי מזדה לנטיס עם 175K,

והתיקון היחיד שבצעתי בה ב7 השנים האחרונות החלפת אלטרנטור!

בנוסף אף אחד לא תקף כאן את פיאט.הפונטו סבל מבעיות בשנים הראשונות.

החל מיצור הפונטו ספייס ב2001 כמדומני חל בו שיפור משמעותי באמינות.

לראיה השוק המצוין שלו לעומת השוק "המת" של הצרפתיות למינהם.

כמו כן יש מכוניות צרפתיות יותר מוצלחות או פחות מוצלחות.(205או C4 אמינות למדי)

לסיום קראו נא מאמר שלא אני כתבתי:-)י

http://www.moto4x4.co.il/article/6425.aspx

בהצלחה לכולם -וקצת תרבות ויכוח לא תזיק כאן לכמה אנשים.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

הכוונה לא לחזור לויכוח האלמותי על אמינות צרפתיות מול יפניות , אלא להבהיר לפותח השרשור שעל כל מקרה של טויוטה יש מאות מקרים של פאקים חמורים מאוד באמינות הרכבים מהיצרנים שהוא מעריץ והעובדה שהוא מנסה ללקט בפינצטה את המקרים של טויוטה ולהפוך אותם לשערורייה בקנה מידה עולמי כבר המאיסה את עצמה.

אתה נוהג על גולף ומעיז לפתוח את הפה על אמינות של רכבים אחרים?

כל הכבוד

התשובה היא : כן, טויוטה רכב יותר אמין גם מפולקסווגן.

בדיוק. :lol::lol::lol:

מבלי להתייחס לתסמונת שטוקהולם (הערצה לתוצרת גרמנית), גולף 5 היא אחת המכוניות הכי פחות אמינות שנתקלתי בהן.

איך רואים שאתה לא יודע על מה אתה מדבר, דווקא גולף 5 אחד הרכבים הכי אמינים שיצאו לפולקסווגן מאז ומעולם.

אגב, מצחיק שאתה נוהג בפאביה וקונה פאביה , אחד הרכבים הכי פחות אמינים בקבוצת VAG... :)

אם אתה מרוצה ממנה, אז תאר לעצמך כמה מרוצים אלו שרכשו את הדגמים היותר בכירים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם רכבים צרפתיים כאלה ח#א, למה מסתובבות בכבישי הארץ כמויות מטורפות של רנו, פז'ו, וסיטרואן, ואפילו פיאט (לא צרפתי, אבל גם שק חבטות של אבירי האמינות)?

:roll:

ליסינג....

אין הרבה אנשים שירכשו רנו,סיטרואן ופזו מהסכנות....

למה להם כאבי ראש,תקלות וירידת ערך?

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

בזמן האחרון אין גם הרבה אנשים שיקנו טויוטה או מזדה חדשה מהסוכנות (כשכמעט על רכב מאבד בערך 40% מערכו תוך 3 שנים, וככה זה אמור להיות).

אתה אומר ליסינג... אז למה מסתובבות הרבה מכוניות צרפתיות גם מתקופת הפרה-ליסינג? הרי מישהו קנה את כל זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מאבדות 40% מערכן אחרי 3 שנים? ואיך הגעת למסקנה הזו? אצלי - קורולה 2005, אוטוטו 5 שנים על הכביש, ועוד לא איבדה 50% מערכה (אלא אם כן דיברת על חדשות בלבד, ששם אין לדעת מה יהיה בעתיד). בכל מקרה, מה שאייל אומר הוא כשכאשר לטויוטה יש בעיה מסויימת, קופצים על המציאה ומפיצים אותה ועושים נמלה לפיל. הרי זה ברור שלכל יצרן יש ריקולים כאלה ואחרים (ולא, אני לא שמעתי שמתו בני אדם כתוצאה משטיחים לא תקינים - גם לי עשו ריקול במאזדה לשטיחים של ה-2 שלי), אז מה הפואנטה פה? להגיד שהם עשו ריקול? :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני מסכים עם הדעה, שאמינות הרכב תלויה בנהג ובטיפולים.

הייתה לנו פיג'ו 309 משנת 92 עד 2003. הרכב עבר כ 350,000 ק"מ עם גיר,קלאץ' ומנוע מקוריים. הרכב לא היה אפילו פעם אחת במוסך חוץ מטיפולים תקופתיים במוסך מורשה כל השנים.

לאחר מכן קנינו אימפרזה,שמשרתת אותי עד היום עם כבר יותר מ200,000 ק"מ. וגם כאן בגלל טיפול נאות ושמירה על הרכב, התקלה היחידה שהייתה ברכב הייתה תקלת מחשב.

לסיכום, הייתה בבעלותינו גם צרפתית וגם יפנית, שתיהן במשך זמן ארוך וק"מ מרובים. שתיהן הראו אמינות גבוהה, תודות לטיפול נאות, שמירה על הרכב וטיפול במוסכים אמינים עם חומרים איכותיים.

פורסם
דווקא גולף 5 אחד הרכבים הכי אמינים שיצאו לפולקסווגן מאז ומעולם.

אם אתה אומר...

פאביה , אחד הרכבים הכי פחות אמינים בקבוצת VAG.

לא נכון! וסקרי האמינות האחרונים הציבו את הפביה במקום גבוה.

אני מאוד מרוצה ממנה, ואני מכיר מספר לא מבוטל של אנשים שמרוצים ממנה.

מנגד, אני מכיר כמה שסובלים קשות מהגולף 5 שלהם.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
אהבתי את הנחרצות. האם גם אני יכול לגשת לאותו מאגר הנתונים כדיי להחכים קצת.

אנא פרט נמק והסבר...

יואב

לא אשמתי שאתה מתקשה לקבל את העובדה שתעשיית הרכב היפנית נחשבת לאיכותית בעולם.

פורסם

בזמן האחרון אין גם הרבה אנשים שיקנו טויוטה או מזדה חדשה מהסוכנות (כשכמעט על רכב מאבד בערך 40% מערכו תוך 3 שנים, וככה זה אמור להיות).

אתה אומר ליסינג... אז למה מסתובבות הרבה מכוניות צרפתיות גם מתקופת הפרה-ליסינג? הרי מישהו קנה את כל זה.

אתה לא יודע על מה אתה מדבר ידידי.

המחירון של טויוטה הוא ברזל. וגם של מזדה לא רחוק מזה.

40 אחוז תוך 3 שנים זה יותר מתאים לרכב שאתה נוסע בו, אולי אפילו יותר.

בנוגע למכירות : יש הרבה רכבים כאלה בליסינג כי כולם אומרים לעצמם : "בוא נקח מהליסינג רכב שלעולם לא הייתי קונה כלקוח פרטי" , הבעיה היא שחלקם מתאכזבים גם בשל הצעד הזה כי הם נוסעים לעתים קרובות ברכב חלופי ולא ברכב שלהם .

לדעתי אם לא היו רכבים כמו ברלינגו, ג'אמפי, פרטנר, קנגו וכו', היבואנים היו בברוך רציני.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
(ולא, אני לא שמעתי שמתו בני אדם כתוצאה משטיחים לא תקינים - גם לי עשו ריקול במאזדה לשטיחים של ה-2 שלי), אז מה הפואנטה פה? להגיד שהם עשו ריקול? :roll:

http://blogs.cars.com/kickingtires/2009/12/la-times-investigates-toyotas-safety-record.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+chicagotribune%2Fkickingtires+(Chicago+Tribune+-+KickingTires)

http://www.attorneyatlaw.com/2009/09/toyota-orders-inspection-of-all-lexus-floor-mats-after-fatal-accident/

http://www.usatoday.com/money/autos/2009-09-15-toyota-floor-mats_N.htm

עכשיו שמעת...

חשוב לציין שהעניין עדיין נמצא בחקירה.

פורסם
הכוונה לא לחזור לויכוח האלמותי על אמינות צרפתיות מול יפניות , אלא להבהיר לפותח השרשור שעל כל מקרה של טויוטה יש מאות מקרים של פאקים חמורים מאוד באמינות הרכבים מהיצרנים שהוא מעריץ והעובדה שהוא מנסה ללקט בפינצטה את המקרים של טויוטה ולהפוך אותם לשערורייה בקנה מידה עולמי כבר המאיסה את עצמה.

הערצה זה התחום שלך עם קונצרן VAG והגולף בעיקר.

מבט קטן על הכותרת של השירשור מראה שיש לך בעיה רצינית בהבנת הנקרא .

ד"א , המקרים בפינצטה של טויוטה נחקרים בחשד להסתרת מידע הגורם להרוגים, אולי בלקסיקון שלך מדובר על באג זניח, ספר את זה לשוטר ומשפחתו שהתרסקו למוות בלקסוס מודל 2009.

ושוב, אף אחד לא מכריח אותך להגיב, אתה תמיד יכול לדלג על ההודעות שלי.

התשובה היא : כן, טויוטה רכב יותר אמין גם מפולקסווגן.

איך רואים שאתה לא יודע על מה אתה מדבר, דווקא גולף 5 אחד הרכבים הכי אמינים שיצאו לפולקסווגן מאז ומעולם.

אגב, מצחיק שאתה נוהג בפאביה וקונה פאביה , אחד הרכבים הכי פחות אמינים בקבוצת VAG... :)

אתה יודע מה מצחיק, בכל הסקרים שאתה סוגד להם בעולם, אבל בכולם סקודה ממוקמת מעל VW.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

כולכם מתוכחים מה יותר ומה פחות אמין, רק חבל שאתם מסתמכים על נתונים של הסביבה הקרובה לכם שלא מייצגת אפילו אחוז מכלל המכוניות של אותו היצרן.

גם למזדה המהוללת יש בעיות, לא ראיתי שמישהו אמר על זה משהו. ואחת הבעיות היא גירים אוטומטים (לפחות במזדה 6 דור ראשון ובלנטיס 323 1800) שבועטים אם זכור לי נכון בהחלפה מראשון לשני.

כל רכב והבעיות שלו, אף אחד לא מושלם, השאלה היא מה החבילה שעושה לך כצרכן יותר טוב.

יש כאלה שיתפשרו על חלונות נופלים אצל VW, יש כאלה שיתפשרו על בעיות חשמל בצרפתיה, ויש כאלה שיתפשרו על בעיות בגיר של היפנית שלהם.

some people need a high five

in the face

with a chair

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...