Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בוא נגיד שנמאס שאתה מחפש מתחת לאדמה לחגוג על כל פשלה של טויוטה.

מעניין שמבחינתך אצל טויוטה כל BUG זה תקלה חמורה ומסוכנת וכשמדובר ביצרנים החביבים עליך - כל BUG זה פיצ'ר... :)

(יצרנים שלעולם לא יצליחו לחדור לארה"ב כי הם לא יעברו את הסף התחתון של הסבלנות של הלקוחות.)

מחזק כל מילה.

:mm_yeah:

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב בואו נפסיק עם כל ה"זה יפני זה רוצח", "זה צרפתי זה גרוע".

לכל רכב יש בעיות וחסרונות משלו.

צרפתיות מתהדרות בנוחות ובג'אדטים רבים, יש להם קצת בעיה עם אמינות (היום כבר סתם סטיגמה).

יפניות רכבים אמינים, חזקים, לא מצטיינים כ"כ בנוחות, ובאבזור, וזה בטח גם ישתנה.

אז תפסיקו אם המלחמות המיותרות האלה כאילו אתם מגנים על הכבוד שלכם או משהו.

פורסם
אין מה לצלם צרפתיות על גרר.

המחזה לא כ"כ נדיר:-)

נכון שיש לטיוטה כמו למזדה תקלות וריקולים.

אבל להגיד שהרכבים הצרפתים מתקרבים באמינותם ליפניות זו שטות גמורה.

הרי הפרסומת של רנו הגיעה בגלל התדמית הלא אמינה-הם מודים בכך.

לא מאמינים?תריצו בחיפוש רנו סניק ותהנו.

היתה לי צרפתיה אחת ו7 יפניות.

כמות התקלות בצרפתיה היתה יותר גבוהה מ7 היפניות יחדיו.

מי שחובב צרפתיות-אחלה -רק שיחשוב טוב על חשבון הבנק שלו!

אז נפלת על 7 רכבים ח** לגמרי, איך זה שאני בעלים של 205 הידועה לשימצה, ומאז שסיימתי לעשות לה יישור קו מקיף לאחר הקניה היא לא מגיעה למוסך? (ואל תשווה אם היה לך צרפתיה שנת 82 ויפנית 2003 והיפנית הייתה יותר אמינה)

תסביר את העובדה שגם הקורולה שהייתה לנו, שתי הסקודות (אחת מהן חדשה לגמרי) וגם היאריס של אחי הגדול עלו באחזקה שוטפת יותר מה205 ה"לא אמינה" שלי?

תפסיקו לדבר שטויות, כול רכב הוא לגופו, וכול רכב צרפתי/יפני/רוסי יראה אמינות גרועה אם שמו שמן קנולה במנוע, מים של ברז ברדיאטור, או לחילופין נסעו בלי שמן ובלי מים וגמרו את המנוע.

אני יכול להראות לך אישית מאזדה 626 שעושה רק צרות, הבנאדם העיף את הרכב קיבינימט בהיזדמנות הראשונה.

ולא אני לא מגן על הקניה שלי, בכלל לא, בהתחלה בכלל חיפשתי פונטו, שכול אחד ייקנה מה שבא לו, רק קחו פרופורציות בחיים, וגם אני לפני שקניתי את ה205 הייתי בטוח שצרפתיות זה רכבים גרועים, התברר שטעיתי,

פורסם

יפניות לא מתקלקלות כי אין בהם שום דבר.

מנוע וכמה כסאות מאבן עם קצת ריפוד.

איך אתה מסביר שרכב שנת 2009 ב114 אלף שקל [טויוטה קורולה] מגיעה עם 2 כריות אוויר ו2 חלונות חשמל? [וכמובן הדגם היוקרתי יותר עולה בהתאם].

בואו נסגור את זה בתלוי על איזה רכב אתה נופל?

פורסם

אתה מדבר כאילו זה דבר רע. קח למשל סובארו ג'אסטי. אחד הרכבים הכי אמינים שנוסעים עד היום על כבישי הארץ. הרכב אמין כי אין בו כלום למעט מנוע יפני איכותי. תמלא את השמן הכי זול שיש, מים מביוב, לא תעשה טיפולים הרכב יסע, יסע ויסע. חבל שאין יותר רכבים פשוטים מחומרים איכותיים. זה הסוד לאמינות. פשוט ואיכותי.

לא נכון להגיד יש לי מכוניות צרפתית חמש שנים שבחיים לא ראתה מוסך למעט טיפולים או החזקתי יפנית שרק התקלקלה. אין ספק שיש כאלה. כדי להסיק מסקנות צריך לבדוק את אחוז התקלות מאותו הדגם. לפי כל הנתונים מכוניות צרפתיות פחות אמינות מיפניות. זו עובדה. בכללי מכוניות יפניות נחשבות למכוניות איכותיות ואמינות לא רק בארץ.

פורסם

בארה"ב אין צרכנות נכונה או נבונה אבל יש גופים מרכזים שמטפלים בדיווחים על תקלות ברכבים ופונים ישירות לייצרן לקבלת הסברים.

בל נשכח שהשוק האמריקאי הינו ענק וכול ייצרן רכב רוצה לדחוף את האף שלו ולתפוס נתח בשוק ולכן רוב הריקולים או ה-TSB של קונצרן VAG לדוגמא מתייסים בעיקר לשוק האמריקאי.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני חושב שהרבה תקלות נובעות מכך שמוסכניקים לא מכירים את הרכבים הצרפתיים.

הרכבים הצרפתיים מלאים במערכות חשמל.

למשל איזה רכב יפני מגיע עם מיתלים הידרואלים כמו של הC5?

איך זה שבארץ יש לסיטרואן למשל כזאת תדמית רעה לעומת בחו"ל?

פורסם
כשיש ציבור בעל מודעות צרכנית גדולה , אז כל שטות צפה למעלה ומטופלת כריקול כחלק מיחסי הציבור של המותג.

אצל ציבור הצרכנים הזה אין קונצים,אי אפשר למכור לו מוצרים בעייתיים, לכן יצרני מכוניות אירופאיות באיכות ירודה (לא ננקוב בשמות יצרן או מדינה) לא מצליחים לחדור שם לשוק.

אז מה זאתה אומר זה שיונדאי או קאיה יותר אמינות מסיטרואן או פיגו' או רנו ולכן הם כן נכנסות לארה''ב.

הרי זו שטות מוחלטת.

רוב הסיכויים שהרכבים הצרפתים לא מצליחים להכנס גם כי אין להם שוק גם עניין של תמחור בעייתי ויכול להיות שחוסר הכדאיות להכנס לשוק רווי מאוד שלא מצדיק מערך של מוסכים וכו'.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הקשקשת נמשכת...

אין ספק שלכל יצרן יש בעיות לעיתים. גם לטויוטה. מה שכן, מעשה שטן, לצרפתיות זה קורה הרבה יותר.

לא מדובר על רכבים גרועים במיוחד מבחינת אמינות (סתם גרועים), אלא שהטכנולוגיה בהם מקדימה בשני עשורים את בקרת האיכות.

לשוק באמריקאי הם לא נכנסו וכנראה גם לא יכנסו כי הם לא מסוגלים למכור ולהתחרות שם באף אחד. איך תסביר שאירופאיות אחרות מצליחות דווקא טוב מאד, ואילו הצרפתיות לא?

שלוש שנים היתה לי קורולה ועבדה קשה מאד. למעט נורה שרופה לא היה דבר. ה308 החדשה של אשתי נגררה אחר כבוד

לפני כשבועיים לאחר שבאמצע טיול לצפון נדלקה נורת לחץ שמן.אגב, יכול להיות באמת מקרי, נחיה ונראה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
אז מה זאתה אומר זה שיונדאי או קאיה יותר אמינות מסיטרואן או פיגו' או רנו ולכן הם כן נכנסות לארה''ב.

הרי זו שטות מוחלטת.

רוב הסיכויים שהרכבים הצרפתים לא מצליחים להכנס גם כי אין להם שוק גם עניין של תמחור בעייתי ויכול להיות שחוסר הכדאיות להכנס לשוק רווי מאוד שלא מצדיק מערך של מוסכים וכו'.

אז למה יצרנים כמו קאיה ויונדאי שהם צעירים יחסית ,כן הצליחו לחדור לשוק הרווי מאוד הזה?

ולשאלתך: כן,בפירוש יונדאי וקאיה רכבים יותר אמינים. (זה אותו יצרן דרך אגב, כמו פיג'ו וסיטרואן)

אגב , ביום רביעי לפנות ערב באיילון צפון, 308 שחורה (סיומת 68) כלומר חדשה חדשה עם ארבעה מאותתים שנתקעה באמצע הכביש (ללא תאונה) עיכבה אותי חצי שעה מיותרת. אני בטוח שזה סוג של פיצ'ר מתוכנן מראש שהקדים את זמנו, עוד 20 שנה נראה את זה בכל רכב. (או שאפשר להפיל את זה על התקנות מקומיות, לבחירתכם)

CX ידידי המלומד, לצלם צרפתיות על גרר זה לא חוכמה אין לי מספיק זכרון בסלולרי בשביל כל מה שאני רואה, בוא תצלם לי טויוטה על גרר... זה כבר מחזה נדיר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הנה קמו כל שונאי הצרפתיות המושבעים...לא יעזור שום דבר אתם בשלכם.

תשאלו את יוסי פרנקוס על האפלאוז ששירתה אותו בנאמנות, ולאחר שמכר אותה הגיעה לידיו של מכונאי "מוכשר" שהצליח להרוס את הגיר :?

מסקנה - הכל תלוי באופי הטיפול ברכב ובהיסטוריה שלו, למעט יוצאי דופן כמו הBX (שאף אחד לא ידע לטפל בה בארץ) והיא המקור לתדמית הבעייתית של PSA.

תסבירו לי בבקשה איך פיג'ו-סיטרואן כל כך פופולריות באירופה? כי שם יודעים לטפל, זה הכל.

אם אני בתור בעלים של פיג'ו 306, עובר 3 מוסכי יבואן בצפון, ובכל אחד מהם אני נכווה עם עבודה לא מקצועית, רמאות, חוסר ידע - זה מסביר את הכל!

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם
אין מה לצלם צרפתיות על גרר.

המחזה לא כ"כ נדיר:-)

נכון שיש לטיוטה כמו למזדה תקלות וריקולים.

אבל להגיד שהרכבים הצרפתים מתקרבים באמינותם ליפניות זו שטות גמורה.

הרי הפרסומת של רנו הגיעה בגלל התדמית הלא אמינה-הם מודים בכך.

לא מאמינים?תריצו בחיפוש רנו סניק ותהנו.

היתה לי צרפתיה אחת ו7 יפניות.

כמות התקלות בצרפתיה היתה יותר גבוהה מ7 היפניות יחדיו.

מי שחובב צרפתיות-אחלה -רק שיחשוב טוב על חשבון הבנק שלו!

עוד פעם אתה לא נמאס לך לחזור כל פעם על אותם השטויות?

אתה מחפרון לא קטן הייתה לך צרפתייה משומשת אחת ואכלת איתה קש אוי אוי אוי

אתה אפילו לא מבין שהאמינות שלך על סמך מה שאתה כותב בקנטים.

שבת שלום

פורסם
אז למה יצרנים כמו קאיה ויונדאי שהם צעירים יחסית ,כן הצליחו לחדור לשוק הרווי מאוד הזה?

ולשאלתך: כן,בפירוש יונדאי וקאיה רכבים יותר אמינים. (זה אותו יצרן דרך אגב, כמו פיג'ו וסיטרואן)

אגב , ביום רביעי לפנות ערב באיילון צפון, 308 שחורה (סיומת 68) כלומר חדשה חדשה עם ארבעה מאותתים שנתקעה באמצע הכביש (ללא תאונה) עיכבה אותי חצי שעה מיותרת. אני בטוח שזה סוג של פיצ'ר מתוכנן מראש שהקדים את זמנו, עוד 20 שנה נראה את זה בכל רכב. (או שאפשר להפיל את זה על התקנות מקומיות, לבחירתכם)

CX ידידי המלומד, לצלם צרפתיות על גרר זה לא חוכמה אין לי מספיק זכרון בסלולרי בשביל כל מה שאני רואה, בוא תצלם לי טויוטה על גרר... זה כבר מחזה נדיר.

אתה נוהג על גולף ומעיז לפתוח את הפה על אמינות של רכבים אחרים?

כל הכבוד

פורסם
הנה קמו כל שונאי הצרפתיות המושבעים...לא יעזור שום דבר אתם בשלכם.

תשאלו את יוסי פרנקוס על האפלאוז ששירתה אותו בנאמנות, ולאחר שמכר אותה הגיעה לידיו של מכונאי "מוכשר" שהצליח להרוס את הגיר :?

מסקנה - הכל תלוי באופי הטיפול ברכב ובהיסטוריה שלו, למעט יוצאי דופן כמו הBX (שאף אחד לא ידע לטפל בה בארץ) והיא המקור לתדמית הבעייתית של PSA.

תסבירו לי בבקשה איך פיג'ו-סיטרואן כל כך פופולריות באירופה? כי שם יודעים לטפל, זה הכל.

אם אני בתור בעלים של פיג'ו 306, עובר 3 מוסכי יבואן בצפון, ובכל אחד מהם אני נכווה עם עבודה לא מקצועית, רמאות, חוסר ידע - זה מסביר את הכל!

מדובר במכוניות נוחות וחזקות. אירופאים פחות מרגישים את בעיות האמינות של צרפתיות בגלל שהם לא מחזיקים את הרכב מספיק שנים. בארץ הגיל הממוצע של רכבים גבוה מאד ואנחנו רואים איך רכבים צרפתים מתפרקים. (אגב לא רק צרפתים)

פורסם
אתה נוהג על גולף ומעיז לפתוח את הפה על אמינות של רכבים אחרים?

כל הכבוד

בדיוק. :lol::lol::lol:

מבלי להתייחס לתסמונת שטוקהולם (הערצה לתוצרת גרמנית), גולף 5 היא אחת המכוניות הכי פחות אמינות שנתקלתי בהן.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...