Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבלן!

ההורים שלי קנו את הגולף החדשה עם המערכת מולטימדיה הבססית

ניסיתי לחפש בגוגל וביוטיוב הסבקרים אבל לא מצאתי

כמה שאלות:

האם אפשר לפרוץ את המחשב ולהתקין תוכנת GPS?

איך אפשר לשמוע דרך הBT?

במערכת הבססית יש דיבורית BT?

יש עוד משהו מעניין ןמוסתר שאולי לא ידעתי במערכת מולטימדיה הזו?

תודה!!

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

בעקרון המערכת שבאה בגולפים בארץ (RCD-510) לא כוללת BT וGPS אבל את שניהם אפשר להתקין. את הBT אפשר להתקין אצל צ'מפיון אבל להגיד את האמת אני פחות ממליץ. לפי דעתי צריך כמה שפחות ללכת דרך צ'מפיון (מנסיון). אני ממליץ להתקין גם BT וגם GPS אצל קלאס א' http://www.class-a.co.il/. הם חברה ברמה מאוד גבוהה (יותר מצ'מפיון לפי דעתי ובמחירים דומים). אם אתה רוצה, ואני ממליץ, יש גם חיישני חנייה שהתקנתי אצליהם ורואים על גבי המסך את הרכב:

vw_rns_510_ops_front_rear.jpg

ההתקנה ברמה של כמעט מפעל, ויותר איכותי ממה שיבואן יעשה. לפי דעתי תדבר איתם ותתאם פגישה.

פורסם

חבל שהבחור מעלי לא מודע שצ'מפיון עובדים עם קלאס A ישירות והוא אחד המתקינים הישירים שלה...

במילים אחרות אני מצטרף להמלצה - גש לשלומי 036192723 ברחוב הירקון 72 בני ברק.

ישנה אפשרות להתקין דיבורית BT מקורית על המסך (נ.ב: התמונה ששמת זה RNS ולא RCD..) ישנה אפשרות גם למצלמת רוורס וגם לGPS.

בהצלחה.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

בדיוק! גם אני חשבתי שהם עובדים עם Class A!

אבל כאשר הזמנו רכב עם חיישני חניה והרכב הגיע בלי הם אמרו שיקח זמן עד שהחיישנים יגיעו. (צ'מפיון)

בלי סבלנות לחכות התקשרנו ישירות לרדיו מילאנו ששם אמרו לנו שאין להם בכלל חיישנים שעובדים עם המסך.

אז חשבנו שכנראה קלאס A באמת מתקינים ושיקח זמן עד שהחיישנים יגיעו, אבל שהתקשרנו לקלאס A הם אמרו שיש להם חיישנים במלאי ושהם יכולים להתקין כבר באותו יום!

בקיצור ניתן להבין שצ'מפיון ניסו לחסוך כמה שקלים..

עוד יותר בקיצור: לך ישר לקלאס A בלי בלאגן ואתה תהנה מבטיח.

ובואו לא נהפוך את זה לדיון של מי יותר טוב צ'מפיון או קלאס A או לא יודע מה. רק רציתי שפותח הדיון יבין מאיפה אני בא.

פורסם

איך מתקינים BT וGPS? פשוט שמים תוכנת צד שלישי במערכת?

אם זה כולל פתיחת הדשבורד והחזרתו, אני הייתי מוותר.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
איך מתקינים BT וGPS? פשוט שמים תוכנת צד שלישי במערכת?

אם זה כולל פתיחת הדשבורד והחזרתו, אני הייתי מוותר.

זה כולל הוצאה של הHU וחיבור של אביזרים\מתאמים

במקרה של דיבורית BT מדובר בסוג של פלאג שמתחבר לCANBUS ומוסיף את הפיצ'ר של הדיבורית,

במקרה של הGPS מתקינים מתאם VIDEO-IN ואליו מחברים GPS חיצוני שפשוט משתמש במסך של הHU

ד"א - במקרה של הRCD510 הGPS שמתקינים מתממשק עם מסך המגע שיש בRCD

כל מתקין אחר הייתי מסכים איתך ומעדיף לא לפתוח, על קלאס A אני סומך בעיניים עצומות,

הותקנה אצלי דיבורית BT בשירוקו (אותו מערכת בדיוק) ואין שום סימן לפתיחה\החזרה של המערכת הכל נראה פיקס

שששששששששירוקו אדומה

פורסם
במקרה של הGPS מתקינים מתאם VIDEO-IN ואליו מחברים GPS חיצוני שפשוט משתמש במסך של הHU

ד"א - במקרה של הRCD510 הGPS שמתקינים מתממשק עם מסך המגע שיש בRCD

יש לך מושג האם חיבור של פלאפון נייד (דוגמת HTC D2) עם GPS יעבוד במקרה הזה ?

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

אם לHTC D2 יש יציאת וידאו (component) אז זה יכול לעבוד,

ממה שראיתי עכשיו באינטרנט אין לו ולכן זה לא ממש אפשרי

בתיאוריה כל מכשיר שמוציא אות וידאו (DVD, מחשב נייד, מצלמת רוורס וכו') ניתן יהיה לחבר לRCD בעזרת המתאם הזה, כמובן שללא יכולות המגע שלו.

כיום יש רק 2 GPSים שאני מכיר שיכולים להתחבר לזה, הראשון הוא הלימוזין שהוא GPS עצמאי עם יציאת וידאו ועם שליטה דרך שלט רחוק והשני זה הפתרון שדיברתי עליו בהתחלה, דומה מאד ללימוזין רק משתמש במסך המגע המקורי ולא בשלט רחוק.

לגבי העברית, הלוואי והיה, חיפשתי המון זמן בפורומים באינטרנט אחרי פתרון (אפילו לשפות אחרות, אבל משהו שניתן לשחק איתו)

ולא קיימת חיה כזאת, יש 5 שפות צרובות במכשיר וזהו (אנגלית, רוסית, צרפתית, איטלית וספרדית)

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

לך תתקין ותראה כמה שתהנה מדיבורית ברמה עם התקנה ברמה (כיף לראות את העבודה של החברה של שלומי).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

לא עדיף לקנות GPS ב-ebay? אצלנו כל העובדים רכשו GPS מעולה דרך ebay. מערכת הפעלה פתוחה, אנטנה star sirf iv, איכות הרכבה מעולה, ערכה מלאה לרכב, דיבורית BT, משדר FM וכל זה ב-100$.

פורסם
לא עדיף לקנות GPS ב-ebay? אצלנו כל העובדים רכשו GPS מעולה דרך ebay. מערכת הפעלה פתוחה, אנטנה star sirf iv, איכות הרכבה מעולה, ערכה מלאה לרכב, דיבורית BT, משדר FM וכל זה ב-100$.

תן קישור!

פורסם
אמיר, תודה על המידע.

האם אפשר לקנות את מתאם ה-Video In בנפרד? (ebay וכו'..)

אגב, זה מה שקלאס-A מתקינים?

http://fiscon-mobile.com/products/versions_vw.php

תודה.

עד כמה שאני יודע את המתאם לא ניתן לקנות בנפרד במקומות אחרים היות ומדובר בפיתוח שנעשה במיוחד עבור קלאס A (סמסונג פיתחו להם אותו)

אני מניח שברגע שיש בשוק מתאם כזה בעוד חודשים ספורים כבר יהיו העתקים, מה שבטוח זה שחברות רציניות בתחום כמו kufatec גם יוציאו בקרוב מתאם (הערכה שלי..)

לפני כמה חודשים דיברתי עם KUFATEC והם טענו שאין להם כזה מתאם ושהם לא עובדים על אחד, כנראה שזה עניין של ביקוש נמוך.

ד"א, חשוב לדעת שיש גרסאות RCD510 שמגיעות עם חיבור וידאו-אין מהמפעל, מדובר בגרסאות חדשות מאד שהתחילו לייצר לא מזמן, אבל מדובר במק"ט נפרד ולכן כנראה לא יגיע כסטנדרט לכולם. (בפאסאט CC מגיע כזה לדעתי)

לגבי הדיבורית, הFISCON זה בדיוק מה שהם מתקינים. (אגב, גם הוא פיתוח של KUFATEC)

שששששששששירוקו אדומה

• תוכן חדש...