Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שינוי מחיר דלק בינואר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באמת תהיתי איך אפשר יהיה לסגור את החודש והשנה בלי שרשור הבכי החודשי.:roll:

ואתה גר על הירח ויש לך באר נפט ליד הבית?

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

בתור אחד שעובד (בקיוסק) בתחנת דלק אני יודע שהמחיר אמור לעלות או לרדת זה עוד לא בטוח, מחר נדע בדיוק

פורסם

היה הבוקר בעיתון, ואם זה בעיתון אז זה כנראה סופי.

ירידה באזור החצי אחוז ועל זה הירידה במע"מ סוגרת מהו כמו 0.92% פחות על ליטר דלק? וכמה זה בשקלים ? תדלקו ותגלו!

פורסם
ואתה גר על הירח ויש לך באר נפט ליד הבית?

לא, אני פשוט לא מזיין את המוח כל חודש ובוכה ומקטר סתם בלי שום תועלת.

אמן לזה, כבודו.

בתור אחד שעובד (בקיוסק) בתחנת דלק אני יודע שהמחיר אמור לעלות או לרדת זה עוד לא בטוח, מחר נדע בדיוק

הגיוני! גם אני יודע שהשמש תזרח מחר בבוקר, או שלא, זה לא סופי תלוי אם יבוא לה, זבינאמו הנביא ישתין לתוך עוד קרבורטור מרוצה, או לקוח סוטה, תלוי מי יבוא לו, ויוסי פרנקוס יפתח עוד שירשור סטייל "צבעתי את הרכב החדש בכחול, איפה חוף הים הקרוב" או "צבעתי בצבעי הסוואה, איפה בסיס השיריון הקרוב" או "צבעתי את הרכב בוורוד זרחני, איפה מפגש המונסטר-טראקס הקרוב לביתי". או שיפתח שירשור הגיוני לשם שינוי.

NO OFFENCE, MATE!:lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הדלק ירד, רק חבל שלא מוזילים אותו בשיעור שכמו שמעלים אותו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אמן לזה, כבודו.

הגיוני! גם אני יודע שהשמש תזרח מחר בבוקר, או שלא, זה לא סופי תלוי אם יבוא לה, זבינאמו הנביא ישתין לתוך עוד קרבורטור מרוצה, או לקוח סוטה, תלוי מי יבוא לו, ויוסי פרנקוס יפתח עוד שירשור סטייל "צבעתי את הרכב החדש בכחול, איפה חוף הים הקרוב" או "צבעתי בצבעי הסוואה, איפה בסיס השיריון הקרוב" או "צבעתי את הרכב בוורוד זרחני, איפה מפגש המונסטר-טראקס הקרוב לביתי". או שיפתח שירשור הגיוני לשם שינוי.

NO OFFENCE, MATE!:lol:

רשמתי את זה כי בהתחלה המנהל של התחנה אמר שהמחיר אמור רק לעלות בלי אופציה של יעלה או ירד, ואחריי זה אמרו שאו זה או זה.

וד"א ירד ב6 אגורות לליטר

פורסם

עדיין זה נשמע מצחיק קצת...תיארתי לעצמי שהייתה סיבה שרשמת את זה, אבל עדיין, בחייך...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לא, אני פשוט לא מזיין את המוח כל חודש ובוכה ומקטר סתם בלי שום תועלת.

הפורום הזה חי על זייני מוח, ולפי מונה ההודעות שלך, אתה אחד מהם :lol:

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

• תוכן חדש...