Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן נסעתי במונית עם GPS המחובר לפיוזים, רציתי לדעת כמה זה עולה לסדר כזה דבר או במילים אחרות מה מחיר ההתקנה של החיבור לפיוזים של הכבל USB של הGPS שלי?

אשמח לראות פרוייקט של מישהו שעשה את זה כבר.

Polo 2012

פורסם

ברכב הקודם שלי חיברתי עריסה עבור ה Gps באופן קבוע לחשמל, למעשה התעלקתי על החיבור של המצית.

היתרון בחיבור דווקא למצית הוא במוליך העבה יחסית שהולך אליו וגם נתיך גדול יחסית, כך שאין בעייה של עומס חשמל על הקו.

יתרון נוסף הוא סמיכות המצית לקונסולה המרכזית כך שהגישה היא נוחה כדי להתחבר עליו ולשלוח מוליכים לכיוון העריסה.

פורסם

זה לא ממש "פרוייקט". כל מה שאתה צריך זה שקע מצת עם חוט שאפשר לקנות בכל חנות אביזרי רכב או בהום סנטר וכו'.

יעלה לך 40 ש"ח גג. בנוסף כמובן את המטען של הGPS שמתחבר לשקע מצת.

עכשיו צריך לפתוח את הקונסולה, למצוא את החוט של המצת המקורי, לחשוף אותו קצת ולהתחבר אליו בליפוף, לסגור יפה עם איזולירבנד. למצוא מאיפה הכי טוב להעביר את החוט החוצה לGPS, ולחבר את המטען לשקע החדש.

אם זה מסובך לך מדי כל מתקין מערכות או חשמלאי רכב יעשה לך את זה תמורת 50 עד 100 ש"ח.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

את השיטה שאתה מדבר עליה אפשר לעשות בצורה יפה מאוד בחיבור למצת שבמאזדה 3 החדשה, הכוונה למצת שבמשענת יד המרכזית.

אני שואל על חיבור של המטען של הGPS לפיוזים כמו שעשו לנהג מונית.

**לא שאני איזה גאון או משהו, על השיטה הזאת חשבתי לבד בבית. הייתי ממש מבסוט מעצמי באותם רגעים :-)

Polo 2012

פורסם

ניתן לעשות הכול השאלה עם אתה מוכן לפרק פלסטיקים ברכב

ויש לך ידע בחשמל רכב !?

או שאתה רוצה לתת לחשמלאי לעשות תעבודה .

פורסם

השאלה אחרת , הרי החיבור חשמל (הכבל שמתחבר ל GPS) כולל בתוכו שנאי/ ממיר מ 12V של הרכב ל 5V של מכשירי ה GPS אם תחבר אותו לחיווט של שקע המצית הרי שהוא יצרוך חשמל כל הזמן ללא קשר עם הרכב מונע או לא כי הרי השקע מצית תמיד מוזן במתח. נכון שהצריכה קטנה אבל עדיין קיימת, לדעתי בגלל שהצריכה קטנה עדיף לבצע את חיבור החשמלי ל חוט שמקבל חשמל רק עם יש מפתח בפנים (רדיו לא מקורי למשל). אני גם חושב על הרעיון , אבל עדיין לא הגאתי לשלב הביצוע.

פורסם

ברוב הרכבים שאני מכיר, כולל מזדה 3, המתח של המצת מחובר לסויץ'. אין מתח כשהרכב כבוי.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...