Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בטוח שרובכם כבר צפיתם בסקירה הנ"ל, לא יודע מה איתכם אך לי זה גרם להזיל דמעה על אחת מיצרניות הרכב המשובחות שקמו אי-פעם, רק תקשיבו לרשימת הפטנטים והחידושים של לנצ'יה.

כואב הלב... באמת עצוב. :-(

הסטראטוס ה 037 ובסוף האינטגרלה.... נקרעתי.:cry:

למי שלא צפה-

חלק ראשון : http://www.youtube.com/watch?v=z-ik8jj2WVM

חלק שני : http://www.youtube.com/watch?v=eWCJSHT0Rh0

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באמת כואב, האינטגרלה וה037 איכלסו את רוב החלומות המוטוריים של ילדותי.

חשבתי שהדלתא החדשה דווקא מחייה את החטיבה.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

די היה לראות את ערימת התיירים הפולנים שהתקבצו סביב הדלתא דיזל השכורה שלי בתחנת דלק באיטליה, בכדי להבין שהקסם הזה עדיין עובד.

• אחראי פורום
פורסם

עצוב.

האינטגרלה כבר שנים מאכלסת את המקום הראשון ב-wishlist שלי, נראה לי עוד מאז המבצע של "אוטו".

הנה פגישה אקראית עם אחת בחור נידח באיטליה, אשתי חשבה שהשתגעתי :lol:

10092009063.jpg

10092009064.jpg

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

באמת חבל, ואין חובב רכב שהשם לנצ'ייה לא מעורר בו ערגה.

אבל ככה זה בטבע - רק החזקים שורדים, ויצרנים קטנים הולכים ונעלמים או מיתמזגים בתוך קונצרנים גדולים.

הלנצ'ייה האחרונה שנימכרה בכמויות משמעותיות היתה התמא, ודומה שמאז לנצ'ייה לא ממש מצאה את עצמה.

הקאפה, למרות שהיתה מכונית טובה לזמנה, התקשתה לתת "פייט" לגרמניות שהלכו ופתחו פער שמבחינת לנצ'ייה כבר לא היה ניתן לסגירה.

האפסילון לא היתה אלא פיאט פונטו מקושטת ומצועצעת לעייפה, והדלתא הקודמת היתה קומפקטית סתמית לחלוטין שהתבססה על שלדת ה "2.54" שמקורה עוד בפיאט טיפו של 89'.

נקווה רק שהרנסנס שעובר על אלפא יציל אותה מגורל דומה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
האינטגרלה היא חלום, אפילו בימינו .

האינטגרלה, לפחות בדגמי ה 16V , מציעה ביצועים ברמה של היפניות כפולות ההנעה של ימינו, ולפחות על פי קריאה ממגזינים נחשבים, התנהגות הכביש שלה עומדת בקנה אחד עימם, ולטענתם ההיגוי שלה עדיף על זה של ה WRX.

ברור שמבחינה פרקטית האינטגרלה נופלת ממכוניות חדשות - תא הנוסעים שלה צר וצפוף והבטיחות הפאסיבית שלה רחוקה שנות אור מאלו של היפניות המודרניות.

ללא ספק, הדלתא איטגרלה תהפוך כבר בעתיד הקרוב לקלאסית מבוקשת, שגם עוד 20 שנה תבצע ותתנהג למופת.

פורסם

האינטגרלה רחוקה מאד מביצועי היפניות של זמננו. במבחן שנערך ב"איבו" מול 3 הוט האטצ'ים היא (קליאו RS 197, קורסה VXR ולא זוכר מה השלישית) היא לא עמדה בקצב. כולם שיבחו אותה, את התחושות וההתנהגות, זה נכון, אבל ברמת ביצוע אין הרבה מה לעשות, 20 שנים לא הולכות ברגל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ביצועים קל יחסית לשפר, ולמנוע האינטגרלה יש פוטנציאל גבוה מאד.

לפחות בתחום השלדה וההתנהגות היא עומדת בכבוד עם ההוט האצ'ים של ימינו, וזו מחמאה לא מבוטלת למכונית שנולדה לפני 30 שנה והתבססה על שילדת הפיאט ריטמו הידועה לשמצה.

פורסם

מעניין עם כמות החיפושים ביד2 אחרי "לנצ'יה" עלתה. אחלה סרטון ונקודת האור היחידם בתוכנית משעממת...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
האינטגרלה רחוקה מאד מביצועי היפניות של זמננו. במבחן שנערך ב"איבו" מול 3 הוט האטצ'ים היא (קליאו RS 197, קורסה VXR ולא זוכר מה השלישית) היא לא עמדה בקצב. כולם שיבחו אותה, את התחושות וההתנהגות, זה נכון, אבל ברמת ביצוע אין הרבה מה לעשות, 20 שנים לא הולכות ברגל.

רומן, קרא את הכתבה היטב.

האינטגרלה הספציפית אותה בחנו במגזין "הגה" שייכת למיודענו ר.א. והיא עם אותו סט צמיגים איתו ירדה מהמפעל 12 שנה (!) לפני ביצוע המבחן, בנוסף אל תשכח שהיא עם 900 (!) ק"מ אמיתיים וכל הרכב כלל לא זז כי אין לו רישוי ישראלי והוא בסך הכל פריט מוזיאוני.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

הזכרת לי סרטון ישן שראיתי ביוטיוב. להגביר ווליום!!!

:shock3:

http://www.youtube.com/watch?v=X-6SguDEwIg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אני גם לא כל כך הבנתי מה טופ גיר רוצים מהמראה שלה. לדעתי היא ניראית פשוט מדהים. הפנסים, הניפוחים, הכל פשוט ניראה קרבי.

פורסם

מחזק את דבריו של אור.

כיף להיות בעלים של לנצ'יה בימינו (גם כשהיא מושבתת).

כשאניי יוצא לסיבוב אנשים לא מפסיקים לסובב את הראש ולהחמיא. :wink:

את ה-יצירה של לנצ'יה שכחתם להזכיר פה, ואני מדבר על "נקבת גמל השלמה", זו שהורגת את בעליה, יותר נכון את נהגיה.

רכב שיוצר לראשונה בשנת 1985 בעל מנוע בנפח 1.8 ליטר מוגדש בשילוב עם סופרצ'רג'ר שהפיק 550 סוסים והמריא מ0 ל100 ב2.3 שניות!

דלתא S4, זו שהתחרתה בגרופ B בשנות השמונים המאוחרות והיתה פרועה מדי לכל נהג, ויש כאלו ששילמו על כך בחייהם.

http://www.youtube.com/watch?v=lU785z8-2qI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

• תוכן חדש...