Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מבצעי "חבר מועדון" האלו הם שטויות במיץ פטל.

נראה את המוכר יושב מול מישהו שמראה לו חבילת מרשרשים ומתעקש על הנחה כמו של "חבר" או כל מועדון אחר לצורך העניין (ואני לא מדבר על מועדון חברות הליסינג..)ואומר לו שאין מצב.

השבוע נכנסתי לסוכן של מיצובישי בירושלים כדי לראות רכב.

בדיוק ישב עם המוכרן שם מישהו שרצה לסגור על גרנדיס והיה בשלב של חתימה על החוזה.

המחיר שם התעופף כלפי מטה יותר מהר מאבן שנופלת מגבעה.

הוא קיבל את חבילת הספורט במחיר של חבילת הביניים שזה משהו כמו 15 אלף שקל הנחה.

(צמיגים 17 במקום 16, חישוקים קלים, גג שמש נוסף, מערכת מולטימדיה, חיישני רוורס ומצלמת רוורס)

לדעתי מי שמראה רצינות וכוונה אמיתית לסגור עסקה, אף אחד שפוי לא יאבד אותו גם אם הוא ירוויח קצת פחות.

פורסם

כי מזדה גם לא מורידים שקל ל"חבר".

ולמזדה יש מספיק מטומטמים שיקנו אותה בלי אפילו לפתוח את הדלת ולראות אם הם יכולים לשבת שם.

לפני שנתיים הלכתי לבקש נהיגת מבחן על המזדה 5 שיש לי כרגע. הבחור מעבר לשולחן לא הבין מה אני רוצה ולמה זה טוב.

"אחי זה מזדה צריך להוסיף?" זאת היתה התגובה שלו.אחרי שהתעקשתי, הוא מלמל משהו על תיאום בעוד שבוע ולקח את הטלפון שלי. ברור שהוא לא חזר אלי מעולם. מזל שיש חברים.

השבוע לעומת זאת כשנכנסתי למיצובישי - הסתובבו סביבי 2 סוכני מכירות תוך מלמולים ותחיבת ברושורים לידיים שלי, פתיחת הדלתות של הרכב והתעקשות שאשב בכל המושבים, אקפל את מה שאפשר וכל זה תוך כדי הרצאה ארוכה על כמה אני חכם שאני בוחר בהם, ואפילו ניסו לשכנע אותי לקחת את הרכב לנסיעת מבחן הרגע בלי דיחוי וכל זה למרות שאני לקוח ליסינג.

פורסם
אני אישית מכיר שני אנשים שיש להם כרטיס אשראי "חבר" ולא משרתים בקבע או בכוחות הבטחון. הכל קומבינה.

אין דבר כזה אם הם לא משרתים אז הם בפנסיה,ובכל מקרה למה צרות העין??נשמה טובה

פורסם

לא לשכוח חברים שמי שנכנס למועדון "חבר" משלם חודש בחודשו דמי חבר וגם אם הוא לא משתמש בהטבות זה פשוט יורד מהמשכורת

ותחשבו על זה...........:lol:

התחדשתי בוולוו 240 1983

:evil:

פורסם

תבוא לסוכנות טלקאר ותתעניין ברודיוס (מה שעשיתי) ותרגיש הכי מחוזר בעולם- עוד לפני שדיברתי הציעו וו גרירה, חיישני רברס, חבילת כרום ועוד מלא דברים שאני לא זוכר בחינם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לא תמיד יוענקו הנחות זהות. אני זוכר שהוסבר לי, שחבר לעתים מסבסדים חלק מההנחה - בדיוק בדמי החבר שמשולמים.

על כל פנים, כמו שאמר לי השותף שלי: רוצה הנחה של חבר? תחזור לקבע...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

חבר מסבסדים את אחד מביטוחי הבריאות/סיעוד/שח"ל וכד' - על ההטבה הזאת יש התחשבנות של מס-הכנסה בסוף כל שנה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אל תשכח שמועדון "חבר" מייצג את אנשי צבא הקבע---האוכלוסייה שמגיע לה התייחסות מיוחדת,וזה בדיוק מה ש"חבר" עושה.

לא התייחסות מיוחדת, פשוט מאוד מדובר בקבוצת רכישה בסדר גודל כזה שכנראה כדאי לתת להם הנחות סדר גודל כזה.

על אותו המשקל חברות האשראי בארץ יכולות לפנות לתחנות דלק שיתנו הנחת תדלוק לכל מי שמחזיק בידו כרטיס אשראי של אותה החברה. וזה בדיוק מה שעושים בשופרסל למשל, עם הכרטיס אשראי שלהם יש לך הנחות בתחנות של פז. אצל מגה יש לך הנחה בדור אלון.

זה פשוט מאוד מועדונים שכל מועדון מבקש שיעשו לו מחיר כי הוא מביא הרבה רוכשים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בלי קשר למבצע חבר, במשפחה מתענינים בדגם 30 2 ליטר. מה דעתכם על הרכב מבחינת אמינות מכנית ואיכות פלסטקים ואיבזור . ברור שמדובר על דגם יחסית חדש אבל אולי כבר איבחנו מחלות וחולשות של סידרה I-30

• תוכן חדש...