Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בשברולט קרוז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום קיבלתי שברולט קרוז שחורה 1.6 :).

רציתי לדעת מהם הכיסויים המומלצים לשים על המושבים ואני רוצה לדעת על מקומות שטיפה מומלצים בירושלים,

שמעתי שסופר וואש טובים מעוניין לשמוע עוד המלצות.

תודה:lol:

פורסם

משתתף בצערך ומקווה בשבילך לכמה שפחות בעיות חשמל (:

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

אבישי יש לך ניסיון?

אשמח לשמוע ..

עשיתי שתי נסיעות מבחן על האוטו ובהחלט היה נראלי בסדר גמור אני אשמח לשמוע בעיות

פורסם

תחשוב חיובי, עזוב בעיות מולדות. כבר יצא לי לראות הרבה רכבים שלא הכירו את הבעיות המולדות שהיו לעמיתיהם למשלוח.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

תתחדש!

אוטו יפה ונחמד מאוד לטעמי.

כיסויים לא הייתי ממליץ לשים, זה חוסם חלק מהכריות אוויר.

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

בתור נהג ליסינג כל דבר חשמלי יכול להרס ברכב הזה הכל תלוי במפעל ופחות באופן השוטף של שמירה על הרכב

אבל מה אכפת לך הכל באחריות .

סתם דוגמא שקפצה לי לראש :

קרוז חדשה 3K קילומטר בשעון שומעים מאחד הרמקולים בצורה לא סבירה לקחתי את הרכב למוסך והסתבר שנכנס מים לרמקול וכניראה זה מה שהרס אותו אחרי ששכנעתי את המוסכניק שהרמקול לא בסדר וזה לא הדיסק ששמתי החליפו את הרמקול לחדש על חשבון האחריות .

פורסם

איטום לא מספק של הדלת שגרם לחדירה של המיים באחת השטיפות או הגשמים / רמקול לא מוגן / זבל סיני ?

• תוכן חדש...