Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בשברולט קרוז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט חבורה של קנאים שלא מסוגלים לפרגן לבנאדם תגידו לו תתחדש, ומספיק לא צריך גם לשפוך מלח על הפצעים כי בתכלס הם רגילים לצרפתיות שלהם... "צרפתית לא רואה מוסך".

לפותח האשכול הרכב בסדר גמור הייתה רק בעיה נקודתית במשלוח הראשון בעיה עם הקודנית שהייתה מקצרת את המחשב מנוע, והייתה מביאה לכיבוי של המנוע בפניות חדות במהירות נמוכה ככה שזה רק נקודתית למשלוח הראשון, וספציפי לישראל כי בשאר העולם אין דבר כזה ולא נתקלו בדבר כזה.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

תודה לכולם,

אכן אני קורא את התגובות ומנסה ללמוד מכולם שאני ידע מה לעשות אם תהיה לי בעיה כזאת או אחרת.

אם תרצו אעלה תמונות :)

פורסם

תתחדש. הייתי נזהר מכל מיני שטיפות במיוחד עם רכב שחור (כל שריטה קטנה רואים עליו). אם אתה יכול לשטוף את הרכב לבד - עשה את זה.

לא אומרים "לא" לתמונות :)

פורסם

באמת רכב מדהים! לדעתי היפה ביותר בקטגוריה! ושחור בכלל להיט. (עם מגנזיום?)

מקרה מוזר שקרה לי עם רכב כזה חדש שעבר כ 200 קילומטר- פתחתי את מכסה מיכל הדלק, והמכסה התפרק בערך לשלושה חלקים.

נשמח לתמונות!

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

תתחדש, גם לנו במשפחה יש אחת שחורה חדשה מהניילון...

מעלה לי חיוך בכל פעם שאני נכנס אליה, בהחלט הרכב המועדף עליי בנסיעות בינעירוניות

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

אחרי רפרטואר האלפות והלנצ'יות דווקא הקרוז מעלה לך חיוך? (או שזה חיוך מזלזל)

בשביל מה לשים כיסויים? בשביל לשמור על הכסאות לבעלים הבא ולפגוע ביכולת כריות האוויר הצידיות?

לא משנה מה תשים, זה ייראה יותר זול מריפוד מקורי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

היא מעלה לי חיוך כי לרמה של האוטו היא ממש יפה (לטעמי) מבחוץ והאיכות והגימור הפנימי ובמיוחד העיצוב הפתיעו אותי ממש! כיף לשבת ברכב הזה...

ולנסיעות ארוכות אני משתדל שלא להניע את האלפא, אני כבר לא עומד בהוצאות הדלק, פשוט אי אפשר לנסוע איתה רגוע.

לא התכוונתי לנהיגה, בזה היא משפחתומטית סטנדרטית.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

מגנסיום לא לקחתי מהחברה כי הם רצו 4K שיש לי בחצי מחיר מחבר אז לבינתיים זה בלי המגנזיום.

סביר להניח שעוד חודש אני ישים.

בקשר לכיוסיים אבל אני מפחד שהריפודים המקוריים יפגעו .. =\

פורסם

תתחדש על הרכב.

אם תשמור על הרכב ותעשה בו שימוש הגיוני שום דבר בכיסויי המושבים לא ייפגע.

הכי יפה ונוח זה מקורי, שים לב שכל מיני כיסויים מחומרים זולים יכולים לגרום להזעה וכולי. כמו כן אני מצטרף לאלה שאומרים שעדיף שאתה תשתמש במושבים ולא הבא אחריך. השקעת ברכב חדש, שמור עליו ותהנה ממנו!

אני ממליץ להצמד להוראות היצרן ולבצע הרצה ברכב ולהיות איתו ממש עדין בהתחלה. כשאני נהגתי עליו, כיוון שלא הייתי רגיל לרכב הגיר התנהג מוזר - אז תהיה עדין איתו שהמנוע לא יקפוץ פתאום ל 7K טורים.

יואב

יואב :arrow:

• תוכן חדש...