Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
באמת שמעניין אותי איך הפרארי תסתדר בכבישים הגרועים מלאי מהמורות ובורות, ובבמפרים שסותמים לך את האוזן כשאתה עולה עליהם,באמת מעניין איך!

בקלות האמת. פשוט בכבישים האלה, שבשבילה הם לא יותר מתחילת הדרך לכבישים האמיתיים, היא תיסע לאט יותר. ולמקרה שיצוץ הדביל התורן שיגיד שאין כבישים בשביל המכוניות האלה בארץ - יש, תודה, באמת לא חסר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
באמת שמעניין אותי איך הפרארי תסתדר בכבישים הגרועים מלאי מהמורות ובורות, ובבמפרים שסותמים לך את האוזן כשאתה עולה עליהם,באמת מעניין איך!

טענה ישראלית צפויה.

1. במיאמי בה אני מתגורר יוצא לי לראות מכוניות כאלה בכל יום, ולא כל הכבישים הם ברמה גבוהה. גם הכבישים בצפון המזרחי של ארה"ב (בגלל השלג) ובקליפורניה הם לא תמיד ברמה הכי גבוהה וגם שם לא חסרים (בלשון המעטה) רכבים אקזוטיים.

2. ידוע לי שגם במצרים, ירדן ולבנון יש רכבי על (יש לא מעט סרטוני יוטיוב בעניין). אתה רוצה להגיד לי שכל הכבישים שם הם ברמה אירופאית? אני בטוח שלא.

3. בכבישי ישראל נעים לא מעט פורשה. האם הם נשארים בחניה?

4. באמפרים יש בכל העולם. זו לא המצאה ישראלית.*

לגופו של עניין, משהו כאן נשמע לי מוזר: "היבואן שלהם תהיה חברה חדשה בשוק, אותה מקימים בשותפות מתווך יבוא אישי ויבואן מטבחים". נשמע לי לא רציני מספיק, אך אני מקווה שאני טועה.

פורסם

סוף סוף ימכר פה משהו קצת יותר איטלקי מכל המוסטנגים והקורבטים D:

ולזה שמעליי: צודק לגמרי. אולי אין פה כבישים מתאימים אבל זה לא מונע מאנשים להביא מכוניות כאלו.

"הקש על ה5 ביטוח ישיר, הקש על ה6 גיהנום :evil:"

"יש שלושה סוגים של נהגים: הנהג הזהיר (שמודע להכל), השיכור (שמודע לחלק) והאישה (מהסוג שלא מודעת לכלום מעבר למראת האיפור)"

פורסם

נקווה שלא מדובר בעוד ידיעה סתמית מיני רבות ("זאב זאב") ושהפעם יש עניין אמיתי בשיווק המותגים בישראל (לקוחות פוטנציאליים בהחלט קיימים כאן).

פורסם

יש מקום בארץ למכור מזראטי, אבל פרארי אני מאוד סקפטי.

שימו לב להיצע של מזראטי, קוואטפורטה שמתחרה בפנאמרה וגראן טורסימו שמתחרה בפורשה 911, שתי מכוניות שנמכרות בארץ בצורה נאה יחסית למחיר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

נשמע לא רציני בעליל.

יבוא סדיר של מכוניות לארץ הינו עיניין לא פשוט.

מעבר למערך השיווק, חובה להקים מערך שירות מסודר שכולל מוסך מרכזי ומוסכים מורשים בפריסה ארצית.

בנוסף, מיתחייב היבואן לדאוג לאספקת חלפים סדירה לפרק זמן של 7 שנים לפחות, מה שאומר השקעה כספית עצומה.

עם כל הכבוד לשמות מעלי הריר הללו, כדאי לזכור שפלח השוק של מכוניות העל צר מאד ומונה, במקרה הטוב, כמה עשרות מכוניות, מה שהופך את עיניין היבוא הסדיר ללא כדאי כלכלית.

לסמל"ת אין שום בעייה ליבא את שני המותגים הללו; יש להם תשתית קיימת ומסודרת וגב כלכלי איתן.

הסיבה שמותגי העל הללו לא מיובאים היא פשוט כלכלית ותו לא.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מה אתם שמחים? גם ככה רק גנבים ועבריינים יכולים לקנות רכב כזה אז מה אתם שמחים מזה?

היתי מבין אם היתם שמחים אם היו עושים מחירים אמיתיים לרכבים ולא 421934% מס.

פורסם

זה בדיחת בזוקה חדשה ?

כזכור לי לפני כ-4 שנים הציגו את הלמבורגיני גייארדו ספיידר באוטומוטור וכבר יצאו עם כתבות על ייבוא של למבורגיני,אני יזכיר גם שלפני 4 שנים דיברו על ייבוא הרולס רוייס פאנטום,ולפני 6 שנים על ייבוא קאררה GT ומאייבאך..

מכל זה יצא משהו?:roll:

כנראה צריך לחכות רק שיזיזו עיניינים ורק אז נאמין לכתבות...

פורסם

עבר למערך השיווק, חובה להקים מערך שירות מסודר שכולל מוסך מרכזי ומוסכים מורשים בפריסה ארצית.

בנוסף, מיתחייב היבואן לדאוג לאספקת חלפים סדירה לפרק זמן של 7 שנים לפחות, מה שאומר השקעה כספית עצומה.

אני לא משוכנע שהקביעות הללו נכונות:

את רכבי רכשתי במשלוח הראשון כשרק מוסך השירות שברח' תובל בת"א היה קיים (נדמה לי שהיום יש מוסך נוסף באיזור חיפה, אני לא בטוח).

פתיחת מוסך נוסף היא פונקציה של הלחץ על המוסך הקיים.

חלקי חילוף לכלי רכב האלה יקרים מאוד, לכן אין קושי לייבא בטיסה (ועדיין יהיו שולי רווח רחבים מאוד...) חלקים מיוחדים שיוזמנו לפי דרישה. חלקים שנצרכים בצורה שוטפת יהיו קיימים במחסן החלפים.

פורסם

מדהים כמה שישראלים אוהבים ליהות שליליים וממורמרים...

אל תשכחו כמה נדיר היה לראות פורש בתחילת שנות ה-90 לפני שהיה פה יבוא סדיר שלהם. ואם אז היו אומרים לכם שתוך כמה שנים תיהיה סוכנות של פורשה בארץ אני בטוח שגם לא הייתם מאמינים, או בקיצור בוא ניתן לזמן לעשות את שלו, כי כסף לקנות מכוניות כאלה יש וגם תשתיות לסוע במכוניות כאלה יש.

Drive carefully! most people are caused by accident.

• תוכן חדש...