Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא הייתי עוצר את הנשימה בהמתנה.

אני זוכר שלפני שנתיים הביאו לאוטומוטור את הגייארדו והSLR ואמרו שגם אותם ייבאו לארץ.

עדיין לא ראיתי לא את האחת ולא את השנייה באולמות התצוגה.

דיבורים כמו חול...

את הSLR מרצדס הסכימו להביא לפי הזמנה. אבל אף אחד לא הסכים לשלם 4-4.5 מליון שקל על הרכב הזה.

את הגאיירדו צ'מפיון הביאו בעיקר בשביל התרשמות ובהמשך אפילו פתחו רשימת מתעניינים כדי לבדוק את רמת הביקוש.

בפועל נרשמו משהו כמו 3-4 "מתעניינים" ובצ'מפיון הוחלט שזה לא שווה את ההשקעה.

האמת שלא... ניסאן GTR גם כן תעלה 700K עפ"י התכנונים...

ההבדל ה"קטן" הוא שמחיר הניסאן GTR בחו"ל נע באיזור ה70-80 אלף דולר (MSRP).

המאזארטי והפרארי עולות פי 2-3 מזה.

לא צריך לשמוח מוקדם מדי. אחרי שאני אראה אני אתחיל להאמין, ועד אז הכל מילים.

+1.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אם לא תפתח סוכנות הסיכוי שהן יהיו באוטומוטור כמו שאמרו דווקא דיי גדול, כנראה מאותה סיבה שהביאו את הגייארדו, כדי לרשום אנשים שמעוניינים בה, אז יהיה מעניין באוטומוטור השנה, וכמובן שאני מקווה שבאת תפתח הסוכנות, אני כבר יכול לדמיין אותה מוארת בלילה כשהלוגו הענקי של פרארי מזראטי מואר גם הוא מעל חלונות הראווה :roll:

פורסם

לדעתי מדובר בידיעה מבית היוצר של משרד יחסי הציבור של מארגני אוטומוטור - וזה בסדר גמור, כך זה עובד תמיד.

מה שאני מתפלא זה שאתר כלכלי רציני כמו דה-מרקר מפרסם את הידיעה כלשונה בלי לחקור אם היבואנים העתידיים אכן יכולים לייבא.

עד כמה שזכור לי, אחד התנאים הוא הון עצמי של 20 מיליון ש"ח.

פורסם

ואווו!

אגב, גם הקאררה GT הובאה בזמנו לאוטומוטור והוצמד לה תג מחיר של 7 מיליון שקלים, מחיר שאף אחד כנראה לא היה מוכן לשלם. כנ"ל מייבאך 57 שעלותה הייתה 5 מיליון ו-250 אלף שקלים וכן רולס רויס פאנטום שעלותה בסביבות 4 מיליון שקלים.

אולם תצוגה פרארי מזראטי בניו ג'רסי. בפנים פרארי כלשהי, מזראטי גראנטוריסמו ואלפא 8C :) (צולם על-ידי ביולי 2009)

03-4.JPG

03-5.JPG

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם
ואווו!

אגב, גם הקאררה GT הובאה בזמנו לאוטומוטור והוצמד לה תג מחיר של 7 מיליון שקלים, מחיר שאף אחד כנראה לא היה מוכן לשלם. כנ"ל מייבאך 57 שעלותה הייתה 5 מיליון ו-250 אלף שקלים וכן רולס רויס פאנטום שעלותה בסביבות 4 מיליון שקלים.

אולם תצוגה פרארי מזראטי בניו ג'רסי. בפנים פרארי כלשהי, מזראטי גראנטוריסמו ואלפא 8C :) (צולם על-ידי ביולי 2009)

בפנים זו 599GTB...

אני מקווה שבסוכנות שלנו יהיו עוד כמה ולא רק אחת... אני זוכר שבאיטליה,כבר בלילה הראשון חלפנו על פני סוכנות ובזווית העין קלטתי את הF430 בחלון הראווה, אמא שלי לא הבינה איך קלטתי אותה כי היינו איזה 300 מטר מהסוכנות (היא הייתה פנימית לא על הכביש), מיד צרחתי על אבא שלי שחייבים ללכת, בפנים חיכו לנו F430 ספיידר, גייארדו, גייארדו ספיידר, מורצ'ילאגו, GT3RS, SL65, אני חושב שהלחץ דם שלי עלה באותו רגע להרבה מעל המומלץ, חבל שהסוכנים שם לא היו נחמדים ולא הרשו לי לצלם :(

סוכניות יוקרה בלילה זה פשוט הדבר הכי יפה שיש...

פורסם

אם כבר במכוניות ספורט עסקינן, יש חדשות בעניין ניסאן GT-R שקרסו הבטיחו להביא ארצה "בתקופה הקרובה"? :oops:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
עד שאני לא יראה אותם בנמל אני לא מאמין.

מכוניות כאלה אם יבואו, יהיו ארוזות בתיבת עץ :)

פורסם

אתם לא מגזימים? עלק יש כאלה שעוצרים נשימה.

כאילו אתם תוכלו לרכוש אחת מן המכוניות,מה עוזר לכם רק לראות?

פורסם

באמת שמעניין אותי איך הפרארי תסתדר בכבישים הגרועים מלאי מהמורות ובורות, ובבמפרים שסותמים לך את האוזן כשאתה עולה עליהם,באמת מעניין איך!

פורסם

הייתי רוצה לעמוד ברמזור סמוך ל-"458 איטליה", אבל נראה לי שבארץ זה לא יקרה.

מפרסמים הרבה דברים ואנשים מאמינים...

נחיה ונראה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...