Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מבין את כל הירידות כאן על ה-R8~!

הדבר היחיד שיש לרדת עליו כאן זה המחיר שקבע היבואן (1.4 מיליון שקל) לרכב שעולה 110,000 יורו (בארה"ב 110,000$ כן כן מחירים אמריקאים שווים לכל כיס)

בחו"ל מדובר ברכב מעולה כמכונית על למתחילים אם יורשה לי לקרוא לה כך.

תקחו עוד דוגמא ה- R8 Spyder בעל הגג נפתח עולה 155,000 יורו (ומספר זהה אבל ב-$ בארה"ב) כאשר למבורג'יני גיארדו קופה עם מנוע כמעט זהה V10 מדהים עולה לפחות 175,000 יורו והגג פתוח תוסיפו לפחות עוד 10,000 יורו. עוד נתון מעניין? ה-R8 מאיצה ל-200 מהר יותר בשנייה/וחצי מהגיארדו, אולי לא מדובר ברכב כל כך פרייאר?

מעניין כמה תעלה באמת ה- R8 Spyder בארץ הקודש? 2,000,000 שקל? באסה.

לגביי הפרארי קליפורניה אם מחירה אכן יתחיל ב- 1,500,000 שקל אז מדובר באמת במציעה בארץ הקודש, הרכב הנ"ל בחו"ל נושק ל-200,000$ (לפחות 190,000$) בארץ ב- 1.5 מליון ש"ח אתם יכולים להיות בעלי גאים של המרצדס SL63 AMG או פורשה 911 טורבו (קופה כן?) תעשו את החשבון לבד.

אם ויקרה מדובר כאן ברכב שנותן תמורה מדהימה לכסף ועזבו את הכבישים, רוב רובכם שלא מכחיש את החלק הילדותי שלו יתוודע ויגיד כי רכב כזה קונים לרוב בשביל פוזה/להגיד יש לי/לתת גז ולשמוע את המנוע עם הגג פתוח/להסתכל עליו/לגרום לאחרים להסתכל עליו/לגרום לשכן שיש לו SL600 לכנא ממש כי כל טמבל בעולם הזה יודע מה זה פרארי ומה היא שווה.. ונכון יש את החלק של הנהיגה וגם פה לעט לעט הדברים בארץ בקבלים צורה, כבישים יותר איכותיים ובע"ה יהיה כאן מסלול מתיישהו - עד אז? ציינתי הרבה מאוד דברים שיש לכם בעלי פרארי היקרים לעשות איתה. :-)

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אני לא מבין מאיפה הדעה הרווחת הזו שב"חו"ל" יש רק מסלולי מרוצים אינסופיים ואין פקקים לעולם

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

יש דעה רווחת לגבי הרבה דברים בחו"ל, לדוגמה הדעה הרווחת שרק בארץ יש אכיפת מהירות דרקונית.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

למי שמזלזל בקליפורניה שידע קודם על מה הוא מדבר:

תביא לי כמה כאלה שיסתובבו בארץ, שיהיה סביבן הייפ גדול במשך שנה ואולי אח"כ אני אחשוב אחרת.

עם כל הכבוד לכך שבקליפורניה הכל:

חדש!!

ולראשונה!!

היא ממש מכוערת/לא מגובשת (ויזואלית) וקצת נשית לטעמי.

פורסם

היא ממש מכוערת/לא מגובשת (ויזואלית) וקצת נשית לטעמי.

אז את זה אתה בטח אומר על כל פרארי אדומה, נכון?

לדעתי היא יפה. אומנם יש דגמים רבים של פרארי שנראים הרבה יותר טוב, אבל לא הייתי שולל את הקליפורניה בגלל המראה שלה.

קח בשחור, תרגיש גבר גבר ;)

לא מבין את כל הירידות כאן על ה-R8~!...

רק להבהיר שאני לא ירדתי על R8! אני חושב שהרכב מדהים.

אני כן דיברתי על כך שהמחיר בארץ של הR8 V8 יהיה זהה לקליפורניה ועל כך הבאסה לבעלי הR8.

חוץ מזה נשאר לי רק לקנא בהם...

פורסם

חברים, אתם כבר רצים קדימה...

מבחינתי זה עדיין ברווז עיתונאי, טעון הוכחה במציאות. גם אם השתיים ייובאו ע"י מארגני אוטומוטור, זה עדיין לא אומר שיש יבואן.

כרגע המטרה היא לייצר באזז לקראת התערוכה, זה הכל.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

הידיעה אכן נשמעת מעט ארטילאית, שלא נציין שאף אתר רכב אחר לא מיהר לדווח על זה - כלומר, לא יצאה הודעה מסודרת לעיתונות. וכל עוד זה כך וזהות היבואן נשמרת בסוד, הגיוני מאוד לפקפק באמיתות הידיעה. אותו מקרה קרה בזמנו עם אסטון מרטין (גם כן, יבואן חדש שהחליט לייבא את המותג), פרארי בעצמה (סמל"ת שהכריזו שיביאו ואז ויתרו), למבורגיני ומייבאך.

גם המחירים מעלים חשד. המזראטי הזולה ביותר - הגראנד-טוריסמו - עולה בארה"ב כ-117,000 דולר. מיסים יכפילו את זה בערך פי 2 - כלומר, עלות "מתורגמת" של 234,000 דולר. וזה כ-860,000 שקלים, לפני רווח יבואן (עיניין קריטי כשמוכרים יחידות בודדות בשנה). כמובן שהמחיר האמריקאי משקלל בתוכו את התמורה ליבואן המקומי, אבל זה עדיין לא מסביר לאן הרווח של היבואן נעלם.

בקיצור, יש בידיעה הזאת הרבה חורים. אני אשאר סקפטי, ואשמח להתבדות :)

פורסם

אני יודע.. פשוט לפרארי יש יחסית קו מנחה בעיצוב שלהם.

הקליפורניה לא נראית לי יותר נשית מרוב דגמי הפרארי הנוכחיים, אז השלכתי את זה על הצבע.

זה באמת לא היה קשור למה שאמרת :)

• תוכן חדש...