Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש שם מול הנהר סוכנות של פרארי וכמה עשרות מטרים ממנה עוד סוכנות של רכבי יוקרה מכל הסוגים - בהחלט מראה מרשים. ביחד עם מסלולי המרוצים, ארועי הראלי ושלל הפעילויות המוטוריות שיש בתורכיה, אנחנו יכולים רק לקנא...

מה שנכון, נכון. אפילו קפריסין, אי קטן וחצוי תחת איבה תמידית עם מיליון ומשהו איש, יכולה ללמד אותנו תרבות מוטורית מהי.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מאמין- זכיתי בלוטו!!! בדיוק בסכום שיאפשר לי להתקשר לאיטליה לשאול כמה עולה פרארי:?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אני לא מאמין- זכיתי בלוטו!!! בדיוק בסכום שיאפשר לי להתקשר לאיטליה לשאול כמה עולה פרארי:?

אתה ההוא שזכה ב75 מליון ולא מצא את הכרטיס?

למה זה הפך לשקל?

פורסם

ואני מאמין שגם לא ממש יענו לך בטלפון מה מחירה8)

מקווה לראות רכבים כאלה בארץ. המראה על הכביש יהיה מגוון, מעניין ויפה יותר. נתקרב קצת לחו"ל. שם אתה נוסע בכבישים ומחכה לראות אולי איזו פרארי וכו'. אין סיבה שזה לא יקרה גם בארץ.

אני מאמין שיהיו כאלה שירכשו רכבים בסגנון. יש בארץ לא מעט אנשים בעלי ממון שיכולים להרשות לעצמם כזו. הבעיה היא שזה כניראה לא ישתלם ליבואן.

פורסם
האמת שלא... ניסאן GTR גם כן תעלה 700K עפ"י התכנונים...

כבר שמענו על תכנונים כאלה ואחרים ומה יצא מהם בפועל...

ובלי קשר, מזראטי לא מתומכרת באותה רמת מחירים של GT-R.

באמת שמעניין אותי איך הפרארי תסתדר בכבישים הגרועים מלאי מהמורות ובורות, ובבמפרים שסותמים לך את האוזן כשאתה עולה עליהם,באמת מעניין איך!

תסתדר מעולה,תתפלא.

יש מקום בארץ למכור מזראטי, אבל פרארי אני מאוד סקפטי.

שימו לב להיצע של מזראטי, קוואטפורטה שמתחרה בפנאמרה וגראן טורסימו שמתחרה בפורשה 911, שתי מכוניות שנמכרות בארץ בצורה נאה יחסית למחיר.

ממתי הן מתחרות ?.... אין שום קשר בין המכוניות.

יותר מזה, אין לפורשה שום מכונית שמתחרה בגראן טוריסמו.

הגראן טוריסמו כשמה כן היא, מכונית 4 מושבים (אמיתיים) ספורטיבית, ה-911 היא מכונית דו-מושבית ספורטיבית עם שרפרף מאחורה על תקן מושב אחורי (נסה לשבת בו ליותר מחצי דקה).

גם מבחינת פרופורציות,הגראן טוריסמו הרבה יותר גדולה.

המתחרה ההגיונית יותר של הגראן טוריסמו דווקא מגיעה מבית, פרארי 612.

בסדר, לא ראיתי אף פעם בן אדם הגון שיש לו 2 מיליון דולר לביזבוזים.

לך סע על פיאט אונו ותהיה מאושר מה אני יגיד לך

לגישתך, כל מי שיש לו 2 מליון דולר זמינים ונזילים עשה את הכסף על הגב שלך או של אנשים תמימים אחרים.

וואלה, חרא של דרך לחשוב... (סליחה על ההתבטאות).

לעניין הייבוא של פרארי לארץ,הלוואי שזה יקרה, אבל הכתבה לא נראית לי כל כך אמינה...

יבואן מטבחים והשותף שלו יכולים להתחייב למכירות גבוהות יותר מאשר סמל"ת (למרות כל הדעות השליליות,עדיין זה יבואן די וותיק ועם נסיון וידע) ?

אני סקפטי.

מה שכן, מכוניות כאלה בארץ יעלו פלאים את אחוזי הגירושים.... :)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני מקווה שזה באמת נכון. אני מניח שהפרארי שתימכר הכי הרבה מבין ההיצע הנוכחי של החברה תהיה הקליפורניה. ה-458 מייצגת את ליין ה-V8 הביצועיסטי, אבל היא כבר לא תהיה הפרארי הזולה ביותר. יתקנו אותי ויגידו שזו הפרארי האמיתית הזולה ביותר, אבל אני לעומת זאת חושב שהזלזול בקליפורניה מופרז.

יהיה קל יותר לבלוע את המחיר שלה, היא פחות תזזיתית, יותר סולידית, מאופקת (עד כמה שאפשר לומר דבר כזה על פרארי, כן? הכל יחסי..) ומאפשרת נסיעות מנהלתיות שהן מנת חלקו של כל רכב בארצנו, שכן אין איזה אזור סגור או מסלול מירוצים שאפשר "להימלט" אליו ולהשתמש ברכב רק שם כמעט באופן בלעדי. היא גם יותר "סטנדרטית" מבחינת הנדסית (אולי זה משפיע על הליך התקינה לטובה?): פחות רחבה ויותר גבוהה. כמו כן, למודאגים מעניין הבאמפרים והבורות העמוקים, אולי יש לקליפורניה יתרון, מאחר ומהתמונות נדמה שמרווח הגחון של הקליפורניה גם גדול יותר מה-458. ה-612 וה-599 משלבות את הטוב בשני העולמות, כך נדמה, אלא שהן יקרות להחריד.

פרארי קליפורניה נראית לי כמועמדת הראויה ביותר להגיע ארצה. נחיה ונראה.

:idea:
פורסם
אתה ההוא שזכה ב75 מליון ולא מצא את הכרטיס?

בוא נגיד את זה ככה, ידידי.

אם זה הייתי אני שזכה ב-75 מליון, הפוסטים שהייתם רואים ממני בשבועיים האחרונים היו:

"חסמו אותי בפורום ספויילרים מתרוממים- איך מחליפים שמן בבוגאטי?"

"קניתי קניון, לא מצאתי את האוטו בחנייה, למה אי אפשר להחליף את שניהם באותו מקום?"

"החלפתי את הרדיו דיסק במאזדה 3, את המאזדה בבוגאטי, את הבוגאטי ב-300C, לקחתי את הרדיו מהמאזדה ל-300C, לא עבד, אז קניתי למבורגיני, כמה יעלה לי המקיף כולל שמשות?"

"חטפתי דוח על מהירות, אמרתי שאני מצלם את "מהיר ועצבני הישראלי", לא האמינו לי, שכרתי צוות צילום ומחפש שחקנים עם יכולת נהיגה"

ואחרון חביב,

"איפה מוצאים ידית הילוכים בצורת גולגולת שתתאים ללמבורגיני?".

:?:cry:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לגבי האחרון, יש בeBay..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
בוא נגיד את זה ככה, ידידי.

אם זה הייתי אני שזכה ב-75 מליון, הפוסטים שהייתם רואים ממני בשבועיים האחרונים היו:

"חסמו אותי בפורום ספויילרים מתרוממים- איך מחליפים שמן בבוגאטי?"

"קניתי קניון, לא מצאתי את האוטו בחנייה, למה אי אפשר להחליף את שניהם באותו מקום?"

"החלפתי את הרדיו דיסק במאזדה 3, את המאזדה בבוגאטי, את הבוגאטי ב-300C, לקחתי את הרדיו מהמאזדה ל-300C, לא עבד, אז קניתי למבורגיני, כמה יעלה לי המקיף כולל שמשות?"

"חטפתי דוח על מהירות, אמרתי שאני מצלם את "מהיר ועצבני הישראלי", לא האמינו לי, שכרתי צוות צילום ומחפש שחקנים עם יכולת נהיגה"

ואחרון חביב,

"איפה מוצאים ידית הילוכים בצורת גולגולת שתתאים ללמבורגיני?".

:?:cry:

והופ נגמרו לך ה75 מליון, אל תשכח שזה כולו 75 מליון שקל זה לא כזה הרבה, אתה בזבזת פה יותר :lol:

פורסם

זה אפילו לא 75 מליון.. יש 25 אחוז מס.

ככה שהוא נשאר עם בסך הכל 56 מליון שקל..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

1.5 לפרארי? תנחומי לכל בעלי הR8.

אבל מבחינתי זאת סתם עוד כמה מבין רבות. עד שזה לא קורה זה לא באמת רלוונטי.

פורסם
1.5 לפרארי? תנחומי לכל בעלי הR8.

אבל מבחינתי זאת סתם עוד כמה מבין רבות. עד שזה לא קורה זה לא באמת רלוונטי.

לפרארי קליפורניה... לא תודה אני מעדיף R8...

פורסם

אני חושב שנכון להיום הייתי לוקח את הקליפורניה על הR8 V8.

למי שמזלזל בקליפורניה שידע קודם על מה הוא מדבר:

תביא לי כמה כאלה שיסתובבו בארץ, שיהיה סביבן הייפ גדול במשך שנה ואולי אח"כ אני אחשוב אחרת.

פורסם
אני חושב שנכון להיום הייתי לוקח את הקליפורניה על הR8 V8.

למי שמזלזל בקליפורניה שידע קודם על מה הוא מדבר:

תביא לי כמה כאלה שיסתובבו בארץ, שיהיה סביבן הייפ גדול במשך שנה ואולי אח"כ אני אחשוב אחרת.

חס וחלילה לזלזל, מעדיף את הR8 בנתונים הם בערך אותו דבר ואם אני לא טועה הR8 יותר חזקה, עיצוב אין ספק בכלל שהR8 עדיפה, בכלל יש משהו בצורה של הקליפורניה שאני לא אוהב, אולי זה הכונס הזה מקדימה או אולי האחורה דמוי הפרצוף המופתע, לא מהפרארי האהובות עליי מצטער

• תוכן חדש...