Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
The GPS unit allows users to drive the real FT-86 around a real track and then remove the memory card from the car, plug it into a PS3 and either watch the lap virtually or race against yourself, as the real car appears as the car that you battle against.

מדהים! :shock:

העיצוב נראה טוב מכל זוית, מאחורה היא מזכירה מאוד את הסופרה.

אבל נראה לי שהרכב ישאר בגדר קונספט ולא יותר מזה..

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

נראת ממש טוב. נקווה שיוציאו אותה לגרסת יצור ושתנחת גם בארץ :shock::-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני דווקא חושב שהיא תגיע ליצור - יש כמה וכמה ראיות שתומכות בכך. אני אגב, הייתי מהסקפטים לגבי הפרוייקט, אבל אחרי שחרור הקונספט אני דווקא מתומכיו.

קודם כל, עקרונית, טויוטה חייבת זריקת מרץ ומהר. מאז ה-MR2 היא לא יצרה מכונית בעלת ניחוח ספורטיבי כלשהו, וזה פוגע בתדמית שלהם. כמו שחברת הבת, לקסוס, עשתה את ה-LF-A, טויוטה צריכה "מכונית הילה" שתקדם את המותג מעבר לתדמית ה"מקרר" שיש לו כרגע.

שנית, מספר אבות טיפוס נצפו סובבים את הנורבורגרינג. קשה לי להאמין שטויוטה וסובארו היו טורחות להשקיע משאבים במבחנים כאלה למכונית שלא באמת תגיע ליצור. גם קונספטים לא מוצגים סתם כך, מתוך שעמום. הם נועדו לבדוק את תגובות הקהל, סוג של "נסה קודם במקום נסתר" מוטורי. אני חושב שהתגובות הנלהבות והבאזז האינטרנטי שנוצר סביב הטויובארו הסירו כל ספק (אם היה כזה) בלב היצרניות.

השאלה המעניינת יותר היא זהות הגרסה של סובארו, שעתידה להופיע גם היא. ככל הנראה, שילוב מערכת הנעה כפולה בתצורה הנוכחית של המכונית יהיה קרוב לבלתי אפשרי - האם סובארו ישווקו מכונית (ולא סתם מכונית - מכונית ספורטיבית) עם הנעה אחורית? זה אפילו נשמע כמו אוקסימורון.

• תוכן חדש...