Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על המשובים, דיי מבאס שלאחר הפארסה של הקורולה יש עדיין יבואנים שמביאים את מוצר הכלאיים לשוק הישראלי.

פורסם

מה הקשר לפארסה של הרובוטי של טויוטה?

זו טכנולוגיית המחר, יש כאלה שכבר מייצרים אותה לא רע בכלל (ע"ע PDK,SMG,סלספייד,DSG ואולי גם פיאט) ויש את אלא שילמדו וישתפרו.

בכל מקרה התיבה הפלאנטארית בקרוב תנפח את נשמתה סופית או שתוגדר כמסייעת לנכים מעל 60% ו/או נהגים ישראלים.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

צור קשר עם רוכשי הקורולה הרובוטית ולא תוכל אפילו לדמיין את עוצמת האכזבה!

בכל מקרה התיבה הפלאנטארית ...

אולי אדוני יסביר את המושג 'תיבה פלאנטארית' לצערי גם Google העלה חרס.

:idea:

פורסם

זו טכנולוגיית המחר, יש כאלה שכבר מייצרים אותה לא רע בכלל (ע"ע PDK,SMG,סלספייד,DSG ואולי גם פיאט) ויש את אלא שילמדו וישתפרו.

בכל מקרה התיבה הפלאנטארית בקרוב תנפח את נשמתה סופית או שתוגדר כמסייעת לנכים מעל 60% ו/או נהגים ישראלים.

ו/או כל הרכבים בארצות הברית, קנדה, יפן, דרום קוריאה וסין. אם כבר התיבה הפלאנטרית מתפתחת. תיבה פלאנטרית מודרנית בעלת 6 הילוכים (7 במכוניות יוקרה) תגיע בקרוב למכוניות עממיות ולא הולכת לשום מקום למעט מקום ראשון. אבל אל תיתן לעובדות לבלבל אותך. אירופאים לא הכי חכמים.

אולי אדוני יסביר את המושג

'תיבה פלאנטארית' לצערי

גם Google העלה חרס.

תיבה אוטומטית רגילה שהומצאה בשנות ה-40 ע"י אולדסמוביל ז"ל ומאז שולטת בעולם. התיבה מאפשרת נהיגה חלקה, מהנה ורגועה ברכב. התיבה שולטת בשוק הרכבים בצפון אמריקאי ואסיה. (יפן, סין, דרום קוריאה ושאר המדינות) בעצם בכל מקום נורמלי. היחידים שמסרבים לעבור לאוטומט (אבל עוברים בהדרגה) אלא אירופאים שמעדיפים לנהוג בחדר כושר על גלגלים מאשר לשלם עוד 20 יורו דלק בחודש.

פורסם
תיבה אוטומטית רגילה שהומצאה ...
תודה על המשוב.

זו טכנולוגיית המחר, יש כאלה שכבר מייצרים אותה לא

רע בכלל (ע"ע PDK ,SMG ,DSG ,סלספייד ואולי גם פיאט).

DSG זוהי תיבת ההילוכים שיש כיום ברכבי גולף ודומני שהיא לא מוגדרת כרובוטית אלא כטיפטרוניק ובכל מקרה יש בתיבה זאת מצמד כפול מה שבעצם מבדל אותה והופך

אותה לתיבת הילוכים טובה.

תקנו אותי כאן אם אני טועה.

פורסם

טיפטרוניק הם קוראים לתיבת פלנטרית רגילה שמאפשרת מצב ידני בו ניתן לבחור את ההילוך.

ה DSG היא אכן רובוטית כפולת מצמדים.

emotion of motion

פורסם

אולי אדוני יסביר את המושג

'תיבה פלאנטארית' לצערי

גם Google העלה חרס.

DSG זוהי תיבת ההילוכים שיש

כיום ברכבי גולף ודומני שהיא

לא מוגדרת כרובוטית

י

זה שאתה בור גמור בעולם הרכב לגמרי לא מפריע לי (הפורום הוא מקום מצוין להחכים), זה שאתה מתנשא ומזלזל זה כבר מעצבן ומיותר.

אני עדיין בעמדה שמצמד כפול הוא שלב אחד לפני דור מאוד איכותי ויעיל שכיום גם מאוד יקר, עם כל הכבוד ליצרנים האמריקאים שנכחדים טכנולוגית ופיננסית מהר יותר משתספיק לאיית באנגלית - גיר פלאנטרי.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
ה-DSG היא אכן רובוטית כפולת מצמדים.

רגע, אבל למיטב הבנתי וידיעתי היא רחוקה שנות אור מהרובוטית של הקורולה ונחשבת טובה ממנה עשרות מונים (או שאני טועה כאן).

ואם נחזור לנושא האשכול אזי אני מניח שהיא גם טובה יותר מהתיבה שציידו בה את הבראבו, או במילים אחרות מה שעושה את ההבדל (בין היתר אני מניח או אולי באופן עיקרי) הוא המצמד הכפול להבדיל מאחד.

פורסם

גלובאלי - נהגת באיזשהו רכב רובוטי שאתה מדבר או שאתה ניזון משמועות ופורומים בלבד?

גם לגיר הגרוע של טויוטה מתרגלים אם נוהגים בה ליותר מנסיעת מבחן או מבחן דרכים של מגזין, והגיר של פיאט מתקדם מהגיר של הטויוטה בהרבה באבולוציה (הקונצרן התחיל עם גירים רובוטיים עוד ב-99).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
גלובאלי - נהגת באיזשהו רכב רובוטי ...
ל

א, אבל המפץ הענק של רוכשי הקורולה מהדהד בכל פינה בכדור הארץ.

... והגיר של פיאט מתקדם מהגיר של הטויוטה בהרבה באבולוציה.

מנחם מאוד לשמוע זאת, בוא נאמר שהייתי מעדיף שלא לרכוש את הדגם כעת.

פורסם
לא, אבל המפץ הענק של רוכשי הקורולה מהדהד בכל פינה בכדור הארץ.

בחייאת אבוק...:shock:

"המפץ של הרוכשים מהדהד..."

מה עניין נפיצות לרכישת רכב, וכיצד משפיע הפיצוץ על קצווי תבל, לגלובלי פתרונים.

על שאלות בענייני רובוטי ו-DSG יענה החיפוש. נאלץ להמשיך בלי השירה הפוסט מודרניסטית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...