Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות] פיאט בראבו בארץ!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי בה לפני כחודש בבודפשט ,ולהלן חוויותי.

נהגתי על גרסה 1.4 דיזל ידנית כמובן,הרכב נראה מבפנים מוצק ואיכותי,

המנוע הקטן יחסית הפגין עוצמה וכח שלא היה מבייש גם מנועים גדולים הרבה יותר,

צריכת הדלק בדיזל ממוצע 17 -פשוט נוסעת על אדי דלק-פשוט חסכונית מאוד.

הקונסולה ומערכת השמע מפוארים למדי רק חבל שלקחתי מהארץ דיסק און קי ולא היה

איפה להכניס אותו(אין חיבור USB והצטערתי שלא צרבתי דיסק...:oops:)

אחיזת כביש ביצועים נוחות-פשוט מעולה.

כחובב יפניות ידוע פשוט נהניתי לנהוג במכונית כזאת.

רכישה בארץ? סביר להניח שהמחירון שלה אחרי 3 שנים

יהיה נמוך משמעותית מרוב המשפחתיות היפניות והגרמניות-למרות שהיא עולה עליהם בהרבה פרמטרים.

פיאט צריכה לצאת מהתדמית של מכוניות לא אמינות ,אם תהיה אמינה מהממוצע הפיאטי תצליח

אם לא -היא לא תופיע במספרים רבים.

להלן תמונות שצילמתי באגם בלטון בהונגריה:

DSCF0462 (Large).jpg

DSCF0463 (Large).jpg

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מוניטין אמינות וצניחת ערך ,אף אחד לא יגע בה

אם היו מתמחרים אותה ב80-85 אולי היה סיכוי ....

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
נסעתי בה לפני כחודש בבודפשט ,ולהלן חוויותי.

נהגתי על גרסה 1.4 דיזל ידנית כמובן,הרכב נראה מבפנים מוצק ואיכותי,

המנוע הקטן יחסית הפגין עוצמה וכח שלא היה מבייש גם מנועים גדולים הרבה יותר,

צריכת הדלק בדיזל ממוצע 17 -פשוט נוסעת על אדי דלק-פשוט חסכונית מאוד.

אתה מתכוון - 1.6MJET ולא 1.4MJET.

בהחלט מנוע מרשים - 120 כ"ס וסביב 30 קג"מ מומנט - עושים את שלהם בצורה מפתיעה ועם צריכת דלק מצחיקה :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
יודנאי i10 = 75K

בגרסא הכי פחות מאובזרת.

זה כבר נטחן פה מספיק, אבל ה 500 היא אביזר אפנה. תשווה אותה למיני, לא ל i10.

emotion of motion

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

תרשו לי להבין משהו חשוב!

מקריאה של כל האשכול אני מבין שהגיר רובוטי, יתכן שהוא טוב מהפארסה של הקורולה, אבל הוא עדיין רובוטי עם כל תחלואי הרובוטי כולל דגש על הידרדרות בזמן עמידה בעליה (או שאולי בדגם הבראבו שיובא לכן אין את הבעיה המתוארת).

:idea:

ידוע וגלוי הוא שטויוטה נכשלו בארץ עם הקורולה הרובוטית, אבל עצוב יותר הוא מצבם של רוכשי הרכב שלא מפסיקים לבכות/להתעצבן/לכעוס/לבזבז זמן/להתבאס /להתעצב/לחוש מרומים/וכו' על אותה רכישה.

שורה תחתונה, באתר פיאט רשום 6Dualogic הילוכים, אני מבין זוהי תיבה רובוטית ולכן לא מתאים לי להתקרב.

לתשומת לב הרוכשים הפוטנציאליים, מהראשון

לינואר 2010 יש גיר אוטומטי כפול מצמדים לפיאט.

אז בעצם אפשר לטעון שאתר היבואן אינו מעודכן עדיין או שהפוסט אינו רלבנטי לרוכשים הפוטנציאליים כאן.

פורסם

מנסיוני עם פיאט פנדה רובוטית.

הגיר מתפקד מצויין, אבל סובל מאותם "תחלואי רובוטיקה" שדיברת עליהם.

יחד עם זאת אני מעדיף אותו על כול גיר אוטומטי אחר, הוא חסכוני הרבה יותר, כנראה יהיה אמין יותר, אין איבוד כוח והרבה יותר זול לטיפול.

אני לא יודע מה קורה בבראבה, סיכוי גבוה מאוד שהאתר לא מעודכן לדעתי הרמת טלפון לסוכנות או הגעה פיזית תניב תשובות.

הסיבה היחידה שהייתי פוסל את הגיר הזה היא הגיר הטוב יותר שאמור כבר להיות פה, אחרת הוא לא היה הגורם שבגללו לא הייתי קונה את הבראבה.

בכול מקרה הייתי ממליץ על נסיעת מבחן בהתחלה הייתה הרגשה מעט מוזרה עם הגיר ברכב שלי, בעיקר ביציאה מהמקום, אבל יתרונות הגיר ללא ספק עולים על חסרונותיו.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
... אבל יתרונות הגיר ללא

ספק עולים על חסרונותיו.

בפירוש לא על פי יותר ממאות צרכנים שרכשו את הקורולה הרובוטית, ושוב אם מדובר בגיר רובוטי כפי שהקורולה צויידה בו, אני מוותר מראש!

פורסם

גלובאלי,אתה ממש אובססיבי לגבי הגיר בקורולה...

גם לטעמי הגיר הזה הוא לא כוס התה שלי,אבל הוא לא כ"כ נורא כמו שאתה מתאר.

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

בפירוש לא על פי יותר ממאות צרכנים שרכשו את הקורולה הרובוטית, ושוב אם מדובר בגיר רובוטי כפי שהקורולה צויידה בו, אני מוותר מראש!

אתה מבין שהגיר בפיאט מוצלח יותר מהגיר בקורולה (בפעם המי יודע כמה שניסו להסביר לך), נכון?

אם תתייחס לגיר רובוטי כאל גיר רובוטי, ולא כאל גיר אוטומטי, הוא חד משמעית עדיף. חסכוני יותר, הרבה פחות איבוד כח ופשוט יותר.

!AWDSOME

פורסם

הסיבה העיקרית לפיתוח גיר רובוטי (מצמד אחד, שנים, שלושה או עשרה) היא דרישות זיהום האוויר ההולכות והמחמירות באירופה. (בניגוד לארה"ב למשל או סין שאפילו לא חתמו על אמנת קיוטו - אבל לא זאת הנקודה).

רכב בעל גיר פלאנטרי (גיר אוטומאטי רגיל) מבזבז יותר דלק ופולט יותר מזהמים מאשר רכב בעל גיר רובוטי.

תזמין נסיעת מבחן על הפיאט בראבו ואז תחזור לדווח לנו. כל עוד אתה מדבר רק על סמך שמועות הדיעה שלך בנושא הנוחות של הגיר הרובוטי של הבראבו לא רלוונטית.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

נהגתי על הבראבו במפרט הישראלי. להגיד שהתיבה הרובוטית הדהימה אותי - אי אפשר. המכונית ככלל לא רעה בכלל, ועל כן זה לא "דיל ברייקר" בשבילי, אבל לא בשביל כולם. אם מתייחסים לתיבה הזאת כתיבה אוטומטית מן המניין היא מאכזבת לגמרי. היא לא "זוחלת", היא מדרדרת לאחור (ואין מנגנון מניעת התדרדרות לאחור כמו שיש ב-500) וקופצנית למדי בכלליות. עדיף להעביר באמצעות ההילוכים מאחורי ההגה.

בכל אופן, מבחינתי - אם כבר יש תיבה רובוטית שלא מתפקדת כמו תיבה אוטומטית, למה לא ידני בעצם? לטעמי, הרבה יותר פשוט, נוח וזול.

• תוכן חדש...