Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות] פיאט בראבו בארץ!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מבחני הדרכים נוטים לרוב לקטול את התיבות הרובוטיות שכן בזמן המוקצב לרוב למבחן דרכים הנהג לא מצליח להתרגל לתיבה ולאופי פעולתה. מניסיון של משתמשים שרכשו (או קיבלו בליסינג) רכבים בעלי תיבה רובוטית (גם וגם, לצורך העניין) - כמה ימים מספיקים בשביל להתרגל ולנסוע רגוע, ללא כל קפצוץ, גם בגיר הזוועתי ביחס של הקורולה הנוכחית.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
למה בחול פיאט זה תופס?

איפה? לא רוסיה,לא גרמנה לא צרפת ולא הרה''ב ואולי כמה אנשים יקנו אותה באיטליה בכל שאר העולם מי צריך אותה בכלל שבגרמניה אנשים מין הסתם יקנו גולף, צרפת פיג'ו, וברוסיה במוו או מרצדס ובארץ מאזדה 3. אני מהמר לא תהיה לה הצלחה.

שים לב בבקשה לרשימה פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=303844

שני דגמים של פיאט בעשרת המקומות הראשונים במכירות באירופה. גם ל 500 שאינה ברשימה, שכן היא רכב נישה, הצלחה לא מבוטלת באירופה.

אז לשאלתך, כן, בחו"ל פיאט תופס. 

emotion of motion

פורסם

גלובלי אני ממליץ לך לבצע נסיעת מבחן כמה שיותר ארוכה כדי שתוכל לקבל את התחושה של הגיר ולהבין את פעולתו.

אני לא ישקר לך יכול להיות שלא תאהב את ההרגשה הראשונית ותימנע מהרכב, אין מה לעשות אופי הפעולה של גירים רובוטיים הוא שונה, ולא כול האנשים יכולים לקבל אותו.

יש כול מני דברים שצריך להתרגל אליהם, למשל ביציאה מהמקום יש איזו "השהיה קטנה", אפשר להגיד, שבה ה"רובוט" בעצם מכניס את הרכב להילוך ואז מתחיל בנסיעה.

זה משהו שבהתחלה מאוד מרגישים לאחר מכן מפסיקים לשים לזה לב.

ישנם עוד כול מני דברים שמרגישים רק כשנוסעים על הרכב.

אני יחזור על מה שאמרתי קודם לי אישית ולהרבה אחרים הגיר הרובוטי עדיף על האוטומטי, לא נהגתי על הגיר של הטויוטה אבל אצלי הגיר מתפקד מצויין, ואנשים גם אומרים(שוב מנסיון שלהם) שהוא מתפקד טוב משל הטויוטה.

אני יכול להוסיף שקנינו את הרכב מיד ראשונה, אדם מבוגר מאוד שנסע עליו 5000 קילומטר בשנה שהרכב היה איתו והספיק לשפשף אותו בכמה מקומות ואפילו לשבור פנס אחורי, בגלל זה הוא החליט למכור אותו כי הוא הבין שלנהוג הוא לא יכול.

לאחר שקנינו את הרכב התברר שיש בעיה בגיר(הרכב עבר בדיקה לפני הקניה ובכול זאת לא גילו את הבעיה).

הלכנו למוסך ונאמר לנו שיש בעיה בקלאץ' וצריך להחליפו בעלות של קצת מעל 1000 שקלים.

כמובן שהרכב היה באחריות ואחרי שהסברנו את זה התיקון היה ללא עלות, ומאז כבר 70K קילומטרים כמעט שהפנדה הקטנה נוסעת ללא תקלות.

אני בא לומר פה שני דברים: 1. שעלות התיקון של הגירים האלה גם אם תיהיה בהם בעיה זולה מאוד יחסית לגיר אוטומטי.

2. שאני עצמי הבנאדם היחיד שנתקל עד עכשיו בבעיית אמינות של הגירים האלה ובמותג כמו פיאט שהישראלים נוטים להדגיש את כול הרע שבו בלי הטוב כנראה אומר שהגירים האלה גם אמינים מאוד.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לטעמי, הבעיה הכי גדולה בגיר רובוטי חד מצמדי היא הגיר הרובוטי הדו מצמדי. כבר יש פתרון טכנולוגי שנותן גם העברת הילוכית חלקה בלי קפיצות וטלטלות למיניהן וגם ביצועים וצריכת דלק טובים. הפשרה היא המחיר שכרגע יותר גבוה.

emotion of motion

פורסם

את מי בדיוק הפאנדה מאכזבת?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
את מי בדיוק הפאנדה מאכזבת?

אותי כמובן. אינני נוהג לכתוב אמירות נחרצות אם אין בהן שמץ של נסיון.

קניתי את הפיאט פנדה לאימי המבוגרת, אולם יצא לי לנסוע בפנדה המון.

הרשמים שלי מהחוויה אינם חיוביים בלשון המעטה.

כן, למכונית הקטנה והקומפקטית הזו יש ייתרונות, לכן רכשתי אותה. למשל תיבת ההילוכים נוחה מאוד (בייחוד לאנשים מבוגרים).

לא אהבתי את הפנדה כלל. מרגישה זולה, חומרים זולים, הכל מזמזם, האביזרים בחלל הפנים לא מחוברים בצורה טובה כלל.

המנוע? צריך לסחוט כל הזמן אם רוצים באמת לנסוע.

במחשבה שנייה הגטס נשמעת לי הרבה יותר אטרקטיבית.

פורסם
יצא לי גם לנהוג ברכב הדגמה שלהם, והיה בו את המערכת, אז לא נראה לי שבשני אין.

ב 200 הרכבים הראשונים - אין (דגמי 2009). גם אין ESP.

לא ידוע לי לגבי דגמי 2010. מה שכן, בטוח יש ESP...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
אותי כמובן. אינני נוהג לכתוב אמירות נחרצות אם אין בהן שמץ של נסיון.

קניתי את הפיאט פנדה לאימי המבוגרת, אולם יצא לי לנסוע בפנדה המון.

הרשמים שלי מהחוויה אינם חיוביים בלשון המעטה.

כן, למכונית הקטנה והקומפקטית הזו יש ייתרונות, לכן רכשתי אותה. למשל תיבת ההילוכים נוחה מאוד (בייחוד לאנשים מבוגרים).

לא אהבתי את הפנדה כלל. מרגישה זולה, חומרים זולים, הכל מזמזם, האביזרים בחלל הפנים לא מחוברים בצורה טובה כלל.

במחשבה שנייה הגטס נשמעת לי הרבה יותר אטרקטיבית.

הגץ ממש לא מרגישה יקרה או יוקרתית. מוצקה - כן. זולה ודי מכוערת - בהחלט. בנוסף היא גם רועשת, הגיר שלה פרימיטיבי ולא הכי חלק ומעודן בפעולתו, היא לא הכי חסכונית (גם אם סיפורי האימה מוגזמים, היא עדיין בין השתייניות בקטגוריה שלה ובקטגוריה שמעליה) והכי גרוע - היא לא נוחה באופן קיצוני, ממש שוברת גב. כך שלא, לא חושב שהיא אטרקטיבית ולו בגלל סעיף הנוחות (בייחוד לאנשים מבוגרים).

מאידך כל מי שאני מכיר שרכש פאנדה מבסוט עד הגג.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני באמת לא הולך להתווכח איתך על כל הדברים שכתבת. או שנפלת על רכב מחורבן, או שפשוט יש לך משהו עמוק הרבה יותר נגד פיאט פנדה. כך או אחרת, גם לי יש ניסיון לא מועט עם פנדה. לא בכדי בחרתי לצטט דווקא את המשפט הנ"ל - הפנדה, על אף המנוע הצנוע שלה, בעלת יכולה תנועה זריזה למדי במרחב העירוני וגם מחוץ לעיר היא מתמודדת בכבוד עם מהירות מהצד החוקי של הסקאלה. האם ניסית פעם לנהוג בפנדה אחרת זולת הפנדה של אמך?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני חושב שבכל אשמה ה DSG!

היא הגיעה ראשונה (בייצור המוני עכשווי) וקבעה איזה שהוא רף שאתה חושב שממנו אפשר רק להשתפר.

אז היום, 7-8 שנים אחרי שהיא הוצגה לראשונה, כל האחרים מייצרים איזה חיקויים צולעים ולא מצליחים "לשחזר את ההצלחה".

נהגתי בגרנדה פונטו עם התיבה הרובוטית (וכנ"ל הזוועה של אופל ושל טויוטה) ואני חייב להגיד שאם זה מה שהם מציעים לי לרכוש, 8 שנים אחרי שנהגתי להנאתי ב DSG אז יש להם לא מעט חוצפה לדחוף לי את המוצר הקלוקל הזה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

Dan.B4 על מה אתה מדבר?

מדובר ברכב שעולה 80K שקלים לכמה פאר אתה כבר יכול לצפות?

נכון הפלסטיק הוא פלסטיק זול, אבל נראה הרבה יותר טוב מהרבה רכבים אחרים שעולים גם יותר.

איכות ההרכבה דווקא טובה לדעתי ובמיוחד כשמסתכלים על המחיר.

הנוחות ובמיוחד המושבים טובים בהרבה מרכבים מקבלים שיצא לי לשבת בהם.

על רעשי הדרך אני מסכים, אבל המצב לא יותר טוב שמסתכלים על המתחרות.

המנוע מספיק נמרץ בשביל רכב כזה קטן עם משקל כזה נמוך.

לסיכום ציינת הרבה חסרונות אבל צריך לזכור שהכול יחסי ובמחיר הזה, וכשמסתכלים על המתחרות כנראה שהפנדה במצב הרבה יותר טוב מהם.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

בגירה, אתה צודק לחלוטין. העיניין הוא שעד לפני כשנתיים התיבה הדו-מצמדית היתה רשומה כפטנט על שם קונצרן VAG. פיתוח של תיבה דו מצמדית (או כל תיבה, לצורך העיניין) לוקח לא מעט זמן. כרגע, רוב היצרניות האירופאיות עמלות על תיבה כזאת, כולל פיאט שכבר הציגה אותה. הבראבו עצמה צפויה לקבל אותה גם בשלב כלשהו.

• תוכן חדש...