Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה העלות של הוצאת רשיון לקטנוע 125 סמ"ק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שיש כבר רשיון לרכב הרבה שנים, מה תהיה העלות של המבחן שליטה וכל האגרות שצריך לשלם בשביל זה? ומה התהליך בכלל, יש צורך בבדיקת עיניים או שלא? אני חייב לקחת שיעור אחד או שניים או שישר יכול לבקש מבחן שליטה?

פורסם

צריך לעבור בדיקת עיניים העלות משתנה בין מקום למקום, מחיר ממוצע זה 40-50 ש"ח.

מוציאים טופס ירוק.

יוצרים קשר עם מורה לנהיגה.

למי שיש מעט קורדינציה, שיעור 1-2 מספיקים, ואז מגישים אותך למבחן שליטה במגרש.

מבחן השליטה במגרש כולל:

א. נסיעה בקו ישר.

ב. סללום.

ג. שמיניות.

ד. בלימת חירום.

עלות הוצאת הרשיון הכוללת נעה בין 500-700 ש"ח תלוי במספר השיעורים שתקח.

*אם אתה מאזור המרכז ומעוניין בהמלצה גם למורה, אשמח להמליץ לך על אחד.

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ללמוד לעשות שמיניות בשעור אחד למישהו שאף פעם לא רכב על אופונוע זה קצת מוגזם.

זה גם לא רווחי למורה לעשות את זה.

אתה מתחיל ללמוד ביום ראשון,ביום חמישי יש לך טסט.

אחרי זה אתה קונה אופנוע\קטנוע בכמה אלפים, אחרי זה עושה ביטוח ביותר ממחיר האופנוע.

קסדה,מעיל,כפפות...

רוצים גם לשנות את החוקים שלפני כל טסט עושים תאוריה,לא משנה מה אתה עושה אז תמהר.

אייל

פורסם

אצלי כשביררתי לפני שבוע בבית הספר שבו למדתי נהיגה[לפני 5 שנים] דורשים כ550 שקלים עבור 2 שיעורים ומבחן.

נאמר לי שאכן ניתן להוציא את הרישיון ביום אחד בהנחה ואני ספץ

בכ"א אני גם שוקל למהר ולהוציא בזמן הקרוב רישיון כזה [שיהיה ..]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
קסדה,מעיל,כפפות...

יש חנויות לאביזרים יד שניה, מלבד קסדה איכותית שלדעתי האישית לא רוכשים משומשת, מגיני ברכיים, כפפות מעיל ונעלי רכיבה ניתן לרכוש משומש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

העלויות הן:

70-90 ש"ח לשיעור, מומלץ לא לגשת מייד ולקחת בין 2 ל10 שיעורים מהסיבה ש:

125 אגרת טסט + 350 למורה על "העמדת הרכב למבחן" עולה הטסט

בדיקת עיניים עולה 40-50. אם יש לך אופטומטריסט שאתה מכיר הוא יכול לתת לך אישור בחינם.

תצטרך לבקר במשרד הרישוי בשביל פטור מתאוריה ובדיקה רפואית.

פורסם

בטוח צריך בדיקת עיניים למי שיש כבר רשיון נהיגה ב'? מה קורה אם יגידו לי שצריך לנהוג עם משקפיים זה ידפוק גם את הרשיון רכב??

פורסם

:wink:

בטוח צריך בדיקת עיניים למי שיש כבר רשיון נהיגה ב'? מה קורה אם יגידו לי שצריך לנהוג עם משקפיים זה ידפוק גם את הרשיון רכב??

אם יגלו שאת לא רואה טוב, אז שים משקפים!

אני לא חושב שאדם שלא רואה טוב,צריך לחשוב שזה ידפוק לו תרישיון!

יום טוב.

יש לי 106 סיבות לאהוב תרכב שלי ! XSI-16V [:

פורסם

אם תעשה בדיקת עיניים ותצתרך משקפיים, תצתרך להרכיב אותם בנהיגה גם ברכב.

אמנם אלו שני כלי נהיגה שונים, אך אותו אדם עם אותם עיניים נוהג עליהם.

:roll:

אתה לא ילד בן 6 שמתבייש להרכיב משקפיים, זה למען הבטיחות שלך ושל כל מי שאתה נוהג בסביבתו.

ל'

פורסם

חיפשתי ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי.

אם אני בעל רישיון נהיגה לרכב כשלושה חודשים, אני חייב לעשות תיאוריה מחדש בשביל לעשות רישיון עד לנפח 125 סמ''ק?

תודה, JEP.

פורסם

מעבר לבדיקות עיניים והוצאת טופס ירוק למי שיש רישיון לרכב מספר שנים אין פטור מתיאוריה מאז שהוציאו את התיאוריה הממוחושבת החדשה שכוללת יותר שאלות, זאת הוציאו לפני כשנה שנתיים.. לפני זה מי שהיה לו רישיון לרכב היה מקבל פטור אוטומטי מתיאוריה, ואחרי 3 שנים גם פטור מטסט על כביש אלא טסט במגרש(מבחן שליטה) בלבד

אני לדוגמה בעל רישיון עד 500 סמ"ק או/ו56 כ"ס (הוצאתי רישיון לפני חוק הגבלת ההספקים) ולהוציא רישיון לאופנוע ללא הגבלת נפח אני צריך לעשות תיאוריה מחדש...

ממליץ לך בכל מקרה להתייעץ עם מורה לנהיגה שמבין הכי טוב בנושא..אחרי שנושא התיאוריה סודר תוך שבוע מהתחלת השיעורים כבר יגישו אותך לטסט.. בהצלחה בדרך

פורסם
אם תעשה בדיקת עיניים ותצתרך משקפיים, תצתרך להרכיב אותם בנהיגה גם ברכב.

אמנם אלו שני כלי נהיגה שונים, אך אותו אדם עם אותם עיניים נוהג עליהם.

:roll:

אתה לא ילד בן 6 שמתבייש להרכיב משקפיים, זה למען הבטיחות שלך ושל כל מי שאתה נוהג בסביבתו.

ל'

אני לא חושב שבדיקה לפי ספרות שרואים בכל עין משקפת את הראייה של הדברים בכביש ובכלל במציאות, זה שרואים את המספר מטושטש זה צילינדר זה לא אומר שזאת הראייה האמיתית. בגלל זה באופטיקה יגידו שצריך משקפיים ורופא עיניים יגיד שלא צריך! כל אחד מקרה שונה. באופטיקה יש אינטרנס לדפוק את הבדיקת ראייה

פורסם

את הבדיקה הזו עושים מליוני אנשים ברחבי העולם.

זה "שאתה לא חושב שזה משקף את הראיה" זה עדיין לא אומר שאתה צודק ושזה נכון.

אם אתה זקוק למקפיים ואתה מתעקש לא להרכיב, כך בחשבון שאתה מאמץ את העיניים יותר ממה שאתה צריך, דבר שישפיע על הראיה שלך בעתיד.

ל'

• תוכן חדש...