Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל תזמין שמאי שלא יטענו שבינתיים הרכב קיבל עוד מכה.

אח"כ פנה לחברת ביטןח הגרירה בדרישת תשלום התיקון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
תפנה לסוכן, שידבר איתם.

אם נגרם לך נזק אין מנוס אלא להגיש תביעה כנגד הגרר. פניה מנומסת לפי דעתי לא תגרום לכלום, אך אם תלך לבית משפט אתה חייב להראות שעשית את כל המאמצים על מנת להמנע מתביעה.

בהצלחה.

מאחר שזה AIG - אין סוכן. מה שכן, הם אחראים לספק שהם משווקים בפוליסה.

תפנה ל-AIG בכתב עם העתק לדרכים.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם
קודם כל תזמין שמאי

+1 :mm_yeah:

ממקרה (לא דומה, תאונה "רגילה" כשלא היה סיכוי שהפוגע ישלם) שהסתיים לאחרונה בביהמ"ש לתביעות קטנות בהרצליה חו"ד השמאי "עזרה" מאד לשופט לפסוק לטובתי. השופט מסתכל על הערכת הנזק (לא רק גובהו אלא גם מוקד הנזק,מה שהיה קריטי במקרה שלי) של השמאי כעל עובדה בדוקה.

במקרה שלי טענו כולם "לך תקן הנזק בשטחים בלי קבלות ובלי שמאי. ממילא לא תצליח להוכיח". חשבתי אחרת. תיקנתי ברעננה, הבאתי שמאי על חשבוני. השופט פסק החזר כל הנזקים כולל שכ"ט שמאי,עגמת נפש ,הוצ' משפט ,ריבית וימי עבודה בדיוק כפי שתבעתי.

שאל את הסוכן שלך לגבי שמאי (סתם כהמלצה למישהו יסודי ואמין, לא ע"ח הפוליסה שלך) או אם אתה מהמרכז, פנה לשמאי "שלי" - בן-דוד מ"קשת" שמאות. מקצוען, יסודי ואמין. (הגיע פיזית למוסך שלוש (3!) פעמים במהלך הפירוקים והתיקון ע"מ לצלם ולארגן לי "תיק" מפורט לביהמ"ש) גם המליץ לי על המוסך שבסוף תיקן את הנזק לשביעות רצוני, לאחר שלא הייתי מרוצה מהמקום אליו הכנסתי את הרכב בתחילה.

דא"ג-כמו שאני מכיר את חברת "דרכים" הם חברה גדולה ורצינית , הם לא ינסו בכלל להתחמק. כדאי לך לנסות לפנות אליהם תחילה. רוב הסיכויים שהם ישמחו לסגור זאת "בשקט" לשביעות רצונך.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

יכול להיות שיש יותר מפגיעה בטמבון.

בדוק את הרכב במוסך ואחר כך תפנה לחברת הביטוח היא האחראית על הגרר.

יכול להיות שבראדיאטור עלה למעלה ונשבר , הלחמות של צינורות המזגן או המזגן נפגע , מאוורים נפגעו ועוד.... .

בקיצור אל תניח שזה רק הטמבון..

פורסם

היום דיברו איתי מAIG וגם מחברת רכב דרכים. חייב לציין שחברת דרכים לא מתנערת, ועד כה הם עובדים בצורה יפה. שלחו אותי היום קודם כל לפחחות, שם השארתי את האוטו כדי שיתקנו את הטמבון הקדמי. בנוסף הם נתנו לי רכב חלופי עד יום שלישי כשאקח את הרכב שלי מהפחח. בנוסף בקשתי שכאשר הוא יצא משם, שיבדקו אם לא נגרם נזק נוסף, והם לא מסרבים.

הם גם אומרים שהם לוקחים אחריות מלאה לנושא.

שאלתי אליכם, מהתמונות שהעלתי, האם לדעתכם יש צורך ביישור פרונט, כיוון פרונט, או כל הדברים הקשורים להגה\ גלגלים?

אני שואל זאת עקב הלחץ החזק אשר הופעל על ההיגוי והצמיג בעת חילוץ הרכב "מהתנוחה" לתוכה הוא נקלע.

פורסם

קודם כל טוב שזה נגמר כך, אתה יכול לישון בשקט.

אחרי שהרכב יצא מהפחחות תכניס אותו למוסך שיבצעו בדיקה נוספת על כל המערכות. כך תדע אם צריך לעשות עוד משהו או שלא.

בהצלחה.

פורסם

זה יפה מאוד שהם כבר פועלים לתקן, אך את מה? אתה בטוח שניתן לסמוך על על חוות הדעת של המוסך שהם הפעילו?

כמו ששי ז. הציע שמאי בלתי תלוי, ניתן לקבל הערכת מחיר ממוסך בלתי תלוי כדי לבדוק שהרכב יוצא תקין מכל הבחינות (מה שרואים ומה שלא). במקרה שלךת מכיוון שהם עובדים על הרכב לפני שידוע לך היקף הנזק, אל תחתום על סיום הפרשה לפני בדיקת צד שלישי מטעמך את התיקונים.

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

יש לי שאלה:

אתה ישבת ברכב והוא כיון אותך? אני גם תמיד פחדתי שברגע שיכוונו אותי ואז הרכב יפול יאשימו אותי שלא סיבבתי מספיק וכדומה.

קובי

• תוכן חדש...