Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסקרים באנגליה משקללים שביעות רצון מהדילר המקומי בשיעור של עד כ 15% מהציון הכללי שניתן לרכב, מה הקשר בין זה לבין אמינות המותג , אולי רק לך הפיתרונים.

מעבר לזה, אתה בעיקר משכנע את עצמך, שיהיה לך בהצלחה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה השכנוע העצמי עושה אתה כמו fanboy טיפוסי. טבלאות ישראליות - בולשיט. טבלאות אירופאיות - בולשיט. בטח גם תגיד שטבלאות אמריקאיות זה בולשיט. בסדר, ניצחת, רנו לא רואה מוסך. מרוצה? אבל אני עדיין אספק טבלאות אמריקאיות בשביל הכיף.

מצאתי קצת:

• Of the 47 vehicles on the most-reliable list, 39 were from Japanese automakers. Six came from the domestic automakers, and one each came from South Korea and Europe. Twenty-one Toyota vehicles earned top ratings. Honda had 11 vehicles at the top of our ratings. Ford, General Motors, and Subaru each had three, Mitsubishi and Nissan each had two, while Hyundai and Mini each had one.
  • Of the 45 least reliable models, 19 were European, 20 were from U.S. manufacturers, 5 were Japanese, and 1 was South Korean. General Motors had 12, Mercedes-Benz had 8, Ford and Nissan each had 5, Chrysler and Volkswagen each had 3, BMW and Jaguar each had 2, while Kia, Land Rover, Porsche, Saab, and Volvo each had 1.

http://autos.msn.com/advice/CRArt.aspx?contentid=4023544

פורסם
לא נראים לי הגיוניים בכלל הנתונים האלה.

49% מהאירופאיות שאצלהם מזמינות גרר?

זאת אומרת שעכשיו אתה מסתכל על שתיי פיאטים, אחת מהן הזמינה גרר, משהו פה מריח מסריח.

לא,זה ממש לא.

מכל המכוניות שכן הזמינו גרר היו כך וכך אחוזים של מכונית זו וזו.

אתה הרי גם לא חושב שכו-לם מנויים של שגריר, יש הרי עוד כמה חברות בישראל.

אגב, הנסיון הפרטי שלי ב20 שנה שאני נוהג על כל סוגי הגרוטאות האפשריות לרכישה בישראל- הכי אכזבו אותי שתי רנו 9 שהיו לי. הכי אני נהנה מההונדה הנוכחית שלי.

מה זה אומר לגבי סקר אמינות מכוניות? כלום. שום דבר. בדיור כמו שהסקר של שגריר לא אומר כלום מאחר והחתך שם לא מספיק רחב. לעומת זאת על סקרים מחו"ל כן אפשר לסמוך, והם מצביעים לאותו כוון.

בכל מקרה אני לא מבין למה הנושא הזה מצית את הפורום כל פעם שהוא עולה. אמינות היא לא בהכרח השיקול המרכזי בבחירת רכב. תשאלו כל מי שהיתה לו אי פעם אלפא סוד או ספרינט. אנשים קונים רכב (ובוחרים אישה לעיתים) משקולים שהם יותר רגש ופחות כלכלה. וזה ממש בסדר.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לא,זה ממש לא.

מכל המכוניות שכן הזמינו גרר היו כך וכך אחוזים של מכונית זו וזו.

אתה הרי גם לא חושב שכו-לם מנויים של שגריר, יש הרי עוד כמה חברות בישראל.

לא נכון, זה לא מה שהמסםרים האלה מתארים.

פורסם

אם ניקח את הנתון הדבילי והמופרך שפותח את השרשור ונחבר אותו עם הנתון ש 40% מהעבודה של שגריר היא פינוי רכבים לאחר תאונה, אז המסקנה המסכנה היא שאם אתה מנוי שגריר ונוהג ביפנית יש סיכוי גבוה שתמות בתאונת מטוס.

בקיצור, קשקוש מוחלט (ולא כי אירופאיות יותר אמינות, אלא פשוט כי זה סתם נתון עקום ודבילי ולחלוטין תלוש מהנסיבות שילד בן 4 ראה ופרסם אותו בלי קשר לכלום).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אם ניקח את הנתון הדבילי והמופרך שפותח את השרשור ונחבר אותו עם הנתון ש 40% מהעבודה של שגריר היא פינוי רכבים לאחר תאונה, אז המסקנה המסכנה היא שאם אתה מנוי שגריר ונוהג ביפנית יש סיכוי גבוה שתמות בתאונת מטוס.

בקיצור, קשקוש מוחלט

איך הגעת ל-40%? בכתבה כתוב 8.2%. ואני דווקא חושב שהחתך מספיק גדול - לשגריר יש 700-800 אלף מנויים אם אני זוכר נכון, וקריאות מ-300 אלף רכבים זה בהחלט מספיק בשביל נתונים סטטיסטיים אמינים (מדובר בשליש ממצבת הרכבים בישראל! סקרים סטטיסטיים נשענים על מספרים נמוכים בהרבה...)

מה שכן - קשה להפריד בין תקלות שנובעות מהרכב עצמו לבין אלו שנובעות מהתקנות גרועות.

ובכל זאת - אני משוכנע שלשגריר יש נתונים ה-ר-ב-ה יותר מדויקים בפילוחים מצומצמים משמעותית (לפי דגמים, למשל) - רק שהם לא יוציאו אותם החוצה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, באמת, אני מתפלא עליך, אתה לא רואה שמדובר בנתונים סתמיים שסתם תלושים מדף נתונים עלוב?

מה בדיוק אומר לנו הנתון ש 46% מכלל התקלות היו תקלות חשמל?

שלצרפתיות יש מערכת חשמל מאוד לא אמינה או שבכמה ימים של גשם, כשחצי מהמדינה נתקעת בצד הדרך עם רכב לא מתניע בגלל רטיבות במערכת החשמל פתאום הנתון קופץ ל 46%?

לומדים שהאירופאים בכלל לא יודעים להתקין מערכת חשמל לרכב או ש 95% מהקריאות שנוגעות לחשמל הן קושי בהתנעה בגלל מצבר שהתפגר, או אולי נהג ששכח אורות דולקים, או באמת כמו שציינת, התקנה מחורבנת של דיבורית/קודנית.

בקיצור, כשהחלוקה תהיה עפי יצרנים ודגמים ועפ"י נוכחות הדגם בצי הרכבים של שגריר ביחס לצי הרכב הישראלי, ניתן יהיה ללמוד שם משהוא, בינתיים, כמו שזה נראה בכתבה, קשקוש מוחלט שלא ניתן ללמוד ממנו כלום!.

בא ניקח עוד נתון מ"הכתבת תחקיר" הזאת-

עוד עולה מן הנתונים, שלא במפתיע, כמות התקלות עולה בהתאם לגיל הרכב. 8.5% מתוך המכוניות משנת הדגם האחרונה (2009) נזקקו לשירותי דרך וגרירה כבר בשנה הראשונה שלהם על הכביש. מדובר בירידה של כמעט 30% לעומת 2008

מאחר ושנינו מסכימים שלא הייתה שום מהפכה בהליכי ייצור המכוניות ב 2008 ושסביר להניח שהאמינות של צי הרכב העולמי בשנת 2008 ו 2009 די זהה, אנחנו מבינים שהנתון הזה מקסימום מצביע על זה שיבואני הרכב התחילו למכור פוליסות ביטוח ששרותי הגרירה בהן הוא לא של שגריר.

מישהוא אחר עוד יכול לחשוב שהרכבים שלשנת הדגם 2008 הם הרבה הרבה פחות אמינים מהרכבים המדהימים של 2009.:roll:

פורסם

נתונים על פי דגם \ סוג תקלות ניתן למצוא באתר של ADAC , הבעיה ששפת המקור היא גרמנית..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

איך שפרך דויטש זייר גוט :wink:

פורסם

באגירה, אני מתפלא עליך. תשובות באדום.

רוני, באמת, אני מתפלא עליך, אתה לא רואה שמדובר בנתונים סתמיים שסתם תלושים מדף נתונים עלוב?

מה בדיוק אומר לנו הנתון ש 46% מכלל התקלות היו תקלות חשמל?

שמתוך כלל הקריאות של שגריר, כלומר 300 אלף קריאות, כמעט חצי היו קשורות למערכת החשמל (שכוללת, נכון, כמה וכמה סוגי תקלות שכאן אין פילוח שלהן).

שלצרפתיות יש מערכת חשמל מאוד לא אמינה או שבכמה ימים של גשם, כשחצי מהמדינה נתקעת בצד הדרך עם רכב לא מתניע בגלל רטיבות במערכת החשמל פתאום הנתון קופץ ל 46%?

הנתון לא קופץ, וזה לא רק רטיבות, אני מבטיח לך. אבל אם 150 אלף מכוניות נתקעו בגלל תקלת חשמל, ומתוכן נניח יותר אירופאיות מיפניות (ביחס לחלקן באוכלוסיה) - אז כן, זה מראה משהו.

לומדים שהאירופאים בכלל לא יודעים להתקין מערכת חשמל לרכב או ש 95% מהקריאות שנוגעות לחשמל הן קושי בהתנעה בגלל מצבר שהתפגר, או אולי נהג ששכח אורות דולקים, או באמת כמו שציינת, התקנה מחורבנת של דיבורית/קודנית.

בקיצור, כשהחלוקה תהיה עפי יצרנים ודגמים ועפ"י נוכחות הדגם בצי הרכבים של שגריר ביחס לצי הרכב הישראלי, ניתן יהיה ללמוד שם משהוא, בינתיים, כמו שזה נראה בכתבה, קשקוש מוחלט שלא ניתן ללמוד ממנו כלום!.

לא מסכים. אפשר ללמוד דברים כלליים (סטטיסטית!) מהנתונים הללו. נכון שנתונים לפי דגם יהיו הרבה יותר יעילים, אבל כמו שכבר אמרתי - לא נראה לי ששגריר תוציא את המידע הזה החוצה.

בא ניקח עוד נתון מ"הכתבת תחקיר" הזאת-

מאחר ושנינו מסכימים שלא הייתה שום מהפכה בהליכי ייצור המכוניות ב 2008 ושסביר להניח שהאמינות של צי הרכב העולמי בשנת 2008 ו 2009 די זהה, אנחנו מבינים שהנתון הזה מקסימום מצביע על זה שיבואני הרכב התחילו למכור פוליסות ביטוח ששרותי הגרירה בהן הוא לא של שגריר.

סלח לי, אבל לא קראת עד הסוף. קרא את המשך הפסקה בכתבה - 2008 נמשכה שנה וחצי ולכן בעצם לא מדובר בירידה ב-2009, אלא דווקא עלייה! ה-30% מתקזזים ויותר מול החצי שנה אקסטרה. מה זה אומר בפועל? לא יודע. צריך לראות גרפים לאורך כמה שנים...

מישהוא אחר עוד יכול לחשוב שהרכבים שלשנת הדגם 2008 הם הרבה הרבה פחות אמינים מהרכבים המדהימים של 2009.:roll:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
לא נכון, זה לא מה שהמסםרים האלה מתארים.

סליחה, טעות שלי בהבנת הנקרא. אם מסכמים את המספרים יוצא יותר מ100% מכאן שצדקתם. מאחר וחלף זמן איני יכול לערוך את הודעתי. קבלו התנצלות.

אכן נתונים הזוים.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אני לא חושב שיש ויכוח שיפניות יותר אמינות מאירופאיות (וגם שומרות ערך),ואני אומר זאת בתור בעלים של אירופית.

יש בעיה אחרת עם יפניות שהן גם הכי בנאליות, שבלוניות פשוטות ,מכוערות,לא נוחות ולא מהנות במיוחד לנהיגה. לפחות אלו שנפוצות כאן בארץ. (לא מדבר על דגמים ספורטיביים).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה כבר דיון אחר לחלוטין (וכזה שהופך להיות פחות ופחות רלוונטית עם חלוף הזמן), אבל בוא לא נפתח אותו פה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...