רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,584 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
פשוט לא יאומן. במקום לעודד יבוא מקביל רק דוחקים אותו לפינה. http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3390213,00.html ניב
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
תאונה הזויה! 1 2
מאת רועי.א-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מה הנזק שנגרם לרכב כזה? http://hnn.co.il/gallery9481.html
הודעה אחרונה מאת ExoduS, -
-
- 1 תגובות
- 574 צפיות
שאלה לידע כללי!! איך מזהים אם צילמו אותך? הפלאש יצלם מאחורה או מקדימה את לוחית הרישוי? כי אני ראיתי פלאש מקדימה שנסעתי בכביש 2
הודעה אחרונה מאת sronis, -
מפרט מנוע של evo 8 1 2
מאת V_DoR- 22 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
רציתי לדעת איפה אני יכול לצפות במפרט רכב של evo 8 והאם זה אפשרי לייבא לארץ רכב מהשנה הזאת? כי עד כמה שהבנתי לפי החוק החדש של הייבוא האישי, מותר להביא רכב שהוא עד שנתיים על הכביש. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת 123 boom, -
- 3 תגובות
- 682 צפיות
יש לי ג'ימני 2009 דנדשה ואני רוצה שכשיסתכלו עליה, היא תמשוך את העין. כל הצעה, בתנאי שהיא חוקית, תתקבל בברכה. צבעה אפור עכבר. מנורות מסויימות? אולי צופר מצחיק? איך ומאיפה מארגנים כאלה דברים כשאתה גר במדבר כמו באר שבע? מגברים שונים ומשונים לא באים בחשבון. הרדיודיסק שיש לי ברכב מספק אותי בהחלט. יש עוד רעיונות והצעות?
הודעה אחרונה מאת ~MeiR~, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום לכולם, היום בשעה 12:00 בלילה, אני מגיע לאוטו, ולהפתעתי אני מגלה שמשת נוסע שבורה, מערכת איננה, וכל הדשבורד הרוס. בנוסף מנעול הבגאז' שבור. ישר נסעתי למשטרה פתחתי תיק. בנוסף יצרתי קשר עם חברת הביטוח, אשר אמרו לי שאני צריך לצלצל מחר בבוקר לתביעות, והם יעזרו לי. אני חייב לאמר שהתחושה האישית שלי ממש נוראית, ואני ממש עצבני. ברצוני לדעת איך הפרוצדורה עובדת עכשיו? האם חברות בטוח מכסות דשבורד ומנעול בגאז'? אני יודע שהביטוח המקיף שלי כולל שמשות ומערכת, אך המערכת לא הוצאה, והפאנל הושאר. האוטו הוא מיצובישי קולט 98. אשמח לשמוע פעולות שאצטרך לבצע, או אנשים שחוו את המקרים הללו, ויאמרו איך זה מתבצע. תודה מראש, סם.
הודעה אחרונה מאת kolma, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
בחיפושי כאן בפורום לא קיבלתי תשובה חד משמעית לנושא ורציתי לדעת כמה דברים בנושא כ'ס ברכב. איך ניתן לדעת ברכב כמה כ'ס יש לו ? ממה בעצם מופקים ברכב הכ'ס שלו ? האם מנפח המנוע ? האם מכמות הצילנדרים ? ואם לא משניהם אז ממה כן ? האם יכול להיות מצב שבו רכב יאבד מהכ'ס שלו (ברכב מטופל ושמור) ? ואם כן איך ניתן להחזיר לרכב את הכ'ס שאיבד ? לצורך העיניין אני נוהג בגולף 99 דור 4 1.8 אוטו' 125 כ'ס. תודה לעונים, מיכאל.
הודעה אחרונה מאת Eat-My-Dust, -
-
- 1 תגובות
- 751 צפיות
שלום ברשותי רכב שלפי YNET הוא נדרש לריקול עכשיו מה השלבים הבאים? להתקשר למוסך ולתאם פגישה? האם התיקון עוולה כסף??
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב. שמתי לב שישנן מצלמות בכל כביש שש על העמודים שדרכם אתה עובר ומצלמים את המספר. אני מדבר על מצלמות בגובה של כמטר וחצי מהכביש בשני הכיוונים ,וגם פלאשים . האם אלה מצלמות מהירות? בכל נקודת בקורת יש את המצלמות הללו ורואים אותם רק אחרי העמודים , או אם מביטים לכיוון הנגדי.
הודעה אחרונה מאת timur2008, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
כשהייתה לי מיאטה '97 השלמתי עם הגג הרך (והצורך האובססיבי להיזהר מוונדליסטים), כי היא הגגות הקשיחים לא היו נפוצים אז (למיטב זכרוני רק ל SLK היה אז גג כזה) והיא הייתה מכונית ספורט זולה באופן יחסי. אם הייתי חוזר היום למיאטה, אין לי ספק שהייתי קונה את הדגם עם הגג הקשיח, למרות המשקל העודף ותוספת המחיר. כשמדובר במכוניות עם יומרות פחות ספורטיביות, כמו 308, 307 ומגאן המשקל כבר פחות חשוב ומובן מאליו שיהיה להן גג קשיח. אם מדובר במכונית יוקרתית ללא יומרות ספורטיביות - אז בוודאי שהייתי מצפה לגג קשיח. הייתי בטוח שברגע שה CLK הפתוחה תוחלף יהיה לה גג קשיח. מה גדולה הייתה הפתעתי כשה - E הפתוחה הוצגה עם גג רך. חיפשתי הסברים ברשת ולא מצאתי, למעט דיעות בפורומים שדיברו על הגדלת המק…
הודעה אחרונה מאת mill3r, -
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
השבוע קניתי גולף TDI שנת 2003 לפי מיטב ידיעתי הדגם הוא BASIC איך אני אמור לדעת עם יש את מערכת ה ESP ברב הנל ?
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
עשיתי עכשיו חיפוש ואני לא מאמין שהשאלה אף פעם לא נשאלה, אני יותר מאמין שפשוט לא הצלחתי למצוא אותה.... בכל מקרה השאלה היא כזאת: אם אני כרגע במתחם האימונים של בית ספר לנהיגה מתקדמת, ו(לדוגמא) הופך את הרכב, מה קורה מבחינת הביטוח? האם הביטוח שלי מכסה את זה? אם כן איזה ביטוח? הביטוח של המקום אני מניח, ממש לא? נכון? כבר עשיתי את הקורס הבסיסי, ואני מתכנן על המתקדם. יכול להיות שחתמתי על משהו שקשור לזה בקורס הראשון ואני לא זוכר? תודה
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 8 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום! אני זוכר שפעם היה פה דיון כזה ולא מצאתי אותו,אולי אני אמצא אותך עכשיו בנושאים דומים. בכל מקרה,זהו היה דיון ארוך שמישהו נתן סעיף מהחוק שאסור לשוטר לתת דו"ח למי שנוהג ורישיון הנהיגה אינו עליו. *כמובן לנהג יש רישיון בתוקף,אך הכרטיס רישיון נהיגה אינו איתו(נשכח בבית לדוגמא). שורה תחתונה,רציתי לדעת האם לשוטר מותר לתת לנהג דו"ח על זה שכרטיס רישיון נהיגה אינו איתו? ואם אפשר את הסעיף בחוק. גולן.
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 5 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום רב, אימי, היא נכה שקיבלה 100% נכות מביטוח לאומי. עקב זה, אנחנו לא יכולים להשתמש ברכב רגיל אלא רק במיניוואן, עקב הבעיה ברגליים של אימי. כיום יש ברשותנו קאיה קרניבל שנתון '04. המכונית ליוותה אותנו עד היום, אבל הגיע הזמן להתחדש. מה שנקרא! יש לאבי חבר שמוכר מכוניות משומשות בארה"ב, והוא מוכן לשלוח לנו רכב במחיר מסובסד. השאלה שלי היא כזאת, כמה מכס ההורים שלי יצטרכו לשלם, על ייבוא רכב מיניוואן (קרייזלר VOYAGE שנתונים '07-'08)? אני חיפשתי בגוגל ולא מצאתי תשובה לכך. נכנסתי לאתר של המכס, לא מצאתי שם מחשבון או טבלה למחיר. אני מקווה שתוכלו לענות לי. ניב.
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
השבוע התקשרתי לקמור לאחר שהשארתי פרטים האתר האינטרנט שלהם לגבי התענינותי לרכישת X1. לאחר כמה ימים שראיתי שלא חזרו אלי התקשרתי ישירות אליהם ודיברתי עם נציג מכירות. פרטי השיחה "מה המפרט ורמות האיבזור" "אנחנו לא יודעים נדע רק שהרכבים יגיעו לארץ אבל אני יכול להגיד לך מה המחיר" "כמה" "300" "זה לא היה 280" "כן העלנו את המחיר" "במחיר הזה יש ריפודי עור?" "אני לא יודע אולי" "פחות או יותר אתה יודע דברים בסיסיים אם יש ברכב כי קמור אלופים בלהפשיט את המחירים?" "אין לי מושג" בקיצור אני לא מבין למה קמור משקיע כמויות כאלה של פירסום אם אין להם מושג מה המפרט של הרכב ובטח שמתקשרים מתעניינים אין להם תשובות. לגבי אין סיכוי שאני יקנה את הרכב הזה במחיר הזה שב20…
הודעה אחרונה מאת adi89, -
- 3 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום, לפני כשנה תידלקתי את הרכב שלי עם דלקן ברכב של חבר ושכחתי איך עושים את זה. חיפשתי בפורום מידע על זה ולא מצאתי. אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו על זה
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
- 1 תגובות
- 618 צפיות
האם מצלמות רמזור אדום מצלמות עם פלאש בלילה? תודה רבה ושבוע טוב
הודעה אחרונה מאת Clutch, -
- 22 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
חברי אתמול עבר ב2 בלילה באור אדום,נהג חדש וצעיר בולשת תפסו אותו בקיצור 1000 שקל +10 . עכשיו הוא רוצה יענו להעביר את רשיון הרכב (שהיה רשום על שמו), על שם ההורים. ואז יענו ההורים יקבלו את ה10 נקודות את ה1000 שקל הוא ישלם. יש מצב כזה ? הבנתי שיש שטית ניקוד חדשה איך זה עובד תסבירו . תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Cabasse, -
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000534113&fid=829
הודעה אחרונה מאת Golan Barashi, -
- 1 תגובות
- 542 צפיות
שלום, ברצוני לרכוש פנסים אחוריים שקופים לרכב ומצאתי את הדגם שאני מחפש בebay. עכשו הבעיה היא שאני לא יודע עם החנות שמצאתי עושה משלוח לארץ ואם כן כמה יעלה המשלוח. בקיצור אני צריך עזרה ממישהוא שקצת מבין בזה,להלן קישור: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120523693128&category=33716&_trksid=p4340.m263&_trkparms=algo%3DSI%26its%3DI%252BC%26itu%3DUCI%26otn%3D10%26ps%3D63%26clkid%3D7470649883808040599 אשמח לפרטים ועזרה..!
הודעה אחרונה מאת צ'ופצ'יק, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 943 צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=wT-4nESh-4Y&feature=player_embedded דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת edanj, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
לכל אלה שאמרו שצריך לצלם מכוניות יותר איכותיות אז הנה 996 Turbo טמבון קדמי GT2 כנף אחורית Gemballa תהנו. 01. 02. 03. 04. 05. 06. 07.
הודעה אחרונה מאת vitali23, -
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
שלום רב , קניתי דלת של רכב מפירוק - אדם פרטי אשר מחזיק רכבים שירדו מהכביש למכירה . אמנם הדלת נצבעה אצל צבעי רכב מקצועי כחודש לפני שקניתי את הדלת -והצבע חדש ונוצץ לחלוטין -כיום בדלת צבועה בצבע אפור מטאלי - קוד הצבע S11 . אך אני מעוניין בפרויקט לנסות לצבוע את הדלת לבד -בעזרת אקדח צבע וקומפרסור . אני מחפש אתר אינטנרט או שחבר פורום ימליץ על גוון של צבע רכב אשר הכי יפה בעיניו . יעזור אם אני יקבל קוד של הצבע , בתודה רבה מראש , אמיר . שבת שלום .
הודעה אחרונה מאת erga25, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם אני צריך לברר על איזה סוג רכב שאני מחפש דחוף! אני זוכר רק את ה 5 מספרים הראשונים ולכן לא יכול להתלונן במשטרה. ברגע שיהיה לי את סוג הרכב יהיה לי הרבה יותר קל לזהות. אז התיאור הוא ככה: רכב גדול בסגנון מאזדה 5 (יכול להיות גם מאזדה 5) המכסה מנוע נפתח עם שתי בוכנות והמנוע דיזל. זה רק מה שאני זוכר תודה רבה לעוזרים זה יכול מאוד לעזור לי
הודעה אחרונה מאת Cabasse, -
-
ספר רכב וABS
מאת TAL1176-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 752 צפיות
1.איפה אני יכול להשיג ספר רכב. 2.כמה עולה להתקין ABS ברכב.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 9.8 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי מס' שאלות ומקווה שתוכלו לענות לי עליהן. אז ככה, אני מעוניין לשפר חיצונית את המאזדה 3 הלבנה שלי (עד שאני אמכור אותה, מצד אחד מתבלט מצד שני יכול להיות שאני אמכור רק בעוד שנה) 1. אני מעוניין להשחיר את הפנסים האחוריים של המאזדה http://cgi.ebay.com/ebaymotors/MAZDA...ht_2544wt_1165 2. אני מעוניין לשים תאורת לד כחולה במס' רישוי http://cgi.ebay.com/ebaymotors/04-08...#ht_4345wt_939 3. אני מתלבט בין להחליף את הפנסים הקידמיים לדגם אחר http://cgi.ebay.com/ebaymotors/04-08...ht_3896wt_1165 או להכהות אותם http://cgi.ebay.com/ebaymotors/MAZDA...#ht_2567wt_939 4. ואחרון חביב מעוניין בג'אנט, ראיתי ג'אנט מסויים בצבע שחור עם פס לבן מסב…
הודעה אחרונה מאת Croc, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חבר שלי עשה תאונה והשבית את הרכב. יש אפשרות לקנות הרכב מהביטוח בכמה אחוזים מהמחירון? שחרון
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרכב שנת 2004 יד שניה 84K ק"מ מנוע 1.9 TDI יש לי בעיה אחת באוטו והיא שמד הסל"ד לא עובד כמו שצריך (ה0 מתחיל מ3) מישהו יכול להמליץ על מקום אמין וטוב שיוכל לבדוק את הבעיה?? תודה.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
2 רכבים עומדים בתחנת דלק כל אחד מצידה האחר של המשאבה, כלומר מפרידה בין הרכבים שורת המשאבות. כל רכב גם פונה לכיוון אחר. (זאת לא חידה, זאת שאלה אמיתית מתאונה שקרתה אתמול). 2 הרכבים גמרו לתדלק, אחד נוסע ישר ועושה פרסה מסביב למשאבה למקום שבו הרכב השני גמר לתדלק. כלומר הרכב שעשה פרסה נמצא עם הפנים שלו לחלק האחורי שלי הרכב שהיה מצידה השני של המשאבה. אבל, באותו זמן שהראשון עשה פרסה, השני עשה רוורס כי חסמו אותו מלפנים. 2 הרכבים פגעו אחד בשני כששניהם במצב נסיעה. האחד בנסיעה קדימה והשני בנסיעה לאחור. פגוש קדמי פגש פגוש אחרי ולשניהם יש נזק. איפה הבעייה: 1. מצד אחד, הראשון שעשה פרסה מסביב למשאבה,נכנס לנתיב של זה שעשה רוורס. אולי בגלל זה הוא אשם? 2. מצד שני , זה …
הודעה אחרונה מאת Laurence, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 701 צפיות
סיאט ממשיכה את מסורת ה-TDI ממסלולי המירוצים עם גרסת טורבו דיזל ספורטיבית לאיביזה FR. ישראל? בדיחה טובה http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1636939
הודעה אחרונה מאת machinehead, -