Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
:shock:

כנראה שאתה לא ממש לומד מהנסיון.

לא לעשות עבירות תנועה זה לא כזה קשה.

חוצפן..

בפעם הראשונה נתפסתי על 16 קמ"ש מעל המותר, בפעם השניה חיפיתי על עבירת תנועה של אדם X..

חוצמזה אני עושה 30 אלף קילומטר בשנה, לא תנהג לא יהיו דוחות.

זה פשוט עניין של מזל, אני מכיר חבר אגד ש 15 שנה לא קיבל דוח ובחודש אחד קיבל 3

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם
גם אם זה 2 נקו'? הוא צריך לעשות טסט או תאוריה מחדש כאשר יגמר לו הנהג חדש?

מה בנוגע למשפט שאנשים אמרו שיהיה לו זה רלוונטי?

אין קשר ישיר למספר הנקודות, אבל העבירות שעליהן דורשים תאוריה\טסט מחדש הן אותן עבירות שמוגרות הכי חמורות, שעליהן מקבלים גם 10 נקודות.

לפי הדו"ח שהשוטר נתן לו (לפי מה שהוא אמר) הוא לא קיבל זימון למשפט כלומר הוא כרגע נחשב אשם בעבירה והעונש שוהחלט הוא תשלום קנס ו-10 הנקודות.

הוא יכול לבקש להישפט ואז לפי מה שהשופט יחליט.

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

פורסם
אני 5 שנים נהג חדש

סלח לי, אני לא יודע מה יותר מפגר החוק שלא מרתיע נהגים כמוך או אתה שלא נרתע מהחוקים.

ד"א האדם X מודה לעובדה שבגללו אתה נהג חדש עוד שנתיים? בנוסף ל4 הקודמות.

פורסם

מודע..

זה אני או שהוא מקבל כמה שנים שלילה

לא הייתה ברירה ואני לא מצטער על זה.

סך הכל עבירת מהירות שנתפסתי בגיל 17 עם כמה קמ"שים מיותרים תקעה אותי לשנתיים נוספות.

שטויות, נשאר שנה.

וזה ממש לא דבר רציני

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם
חוצפן..

בפעם הראשונה נתפסתי על 16 קמ"ש מעל המותר, בפעם השניה חיפיתי על עבירת תנועה של אדם X..

חוצמזה אני עושה 30 אלף קילומטר בשנה, לא תנהג לא יהיו דוחות.

זה פשוט עניין של מזל, אני מכיר חבר אגד ש 15 שנה לא קיבל דוח ובחודש אחד קיבל 3

אולי אני חוצפן, אבל אתה נהג חדש כבר 5 שנים.:shock:

זה כמו להישאר כיתה בפעם השלישית כבר. צריך כישרון בשביל זה.

פורסם

הכל מניסיון, אני 5 שנים נהג חדש. עד היום מ 2004

יש לי עוד שנה והכל על עברות מפגרות..

אני הייתי באותו סיפור כמוך רק שלי זה היה 4 שנים ואל דוח שקיבלתי חודש אחרי שנגמר המלווה!!!!!

פורסם
אולי אני חוצפן, אבל אתה נהג חדש כבר 5 שנים.:shock:

זה כמו להישאר כיתה בפעם השלישית כבר. צריך כישרון בשביל זה.

מה לעשות שהייתי חבר טוב

אבל זה לא משנה את העובדה שאתה חוצפן... זה הרבה יותר גרוע

• תוכן חדש...