Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי עכשיו חיפוש ואני לא מאמין שהשאלה אף פעם לא נשאלה, אני יותר מאמין שפשוט לא הצלחתי למצוא אותה....

בכל מקרה השאלה היא כזאת: אם אני כרגע במתחם האימונים של בית ספר לנהיגה מתקדמת, ו(לדוגמא) הופך את הרכב, מה קורה מבחינת הביטוח?

האם הביטוח שלי מכסה את זה? אם כן איזה ביטוח?

הביטוח של המקום אני מניח, ממש לא? נכון?

כבר עשיתי את הקורס הבסיסי, ואני מתכנן על המתקדם. יכול להיות שחתמתי על משהו שקשור לזה בקורס הראשון ואני לא זוכר?

תודה

פורסם

פוגע בקרב, נכנס לבור\בוץ, פוגע בבטונדה. הכל יכול לקרות. שאלה לגטימית.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

אם אני לא טועה, לפני שאתה מתחיל את הקורס המדריך קודם כל מחתים אותך על כך שיש לך ביטוח מקיף,

כך שאת הנזק יכסה הביטוח.

ועוד מן ביטוח שהקורס עצמו נותן. משהו בסגנון הזה.

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

קודם כל, נתתי את דוגמת ה"הופך" סתם כמשהו קיצוני (על אף שזה כן אפשרי). בוא נגיד שאם אתה מגזים עם ההחלקה אז אתה בכיף יכול להכנס בקיר, לפחות מנסיוני במרכז של אלטרנטיבי.

השאלה היא האם ביטוח מקיף בכלל מכסה תאונה שעשית בזמן "אימון"? אחרת איך אתה מסביר שהפכת רכב בחניון?

או במקרה שלי היותר גרוע, מדובר על רכב ליסינג ולא נראה לי שיש מקיף...

פורסם

רק ביטוח מקיף? ומה עם ביטוח חובה?

בביטוח חובה של רוב האנשים לא מסומן סעיף 23 - "לשימוש למטרות הוראת נהיגה..." והרי זה בדיוק מה שקורה בקורס.

האם יש ביטוח למנהלי הקורס שאמור להגן על המשתתפים בקורס?

פורסם

אתה בטוח שמדובר על זה? לבתי ספר לנהיגה מתקדמת יש בכלל מעמד חוקי כלשהו?

כי אני חושב שיותר הגיוני שמדובר על לימוד נהיגה רגיל (כלומר של משרד הרישוי).

פורסם

אם כבר מדברים על ביטוח במקרה של תאונה בזמן אימון במגרש.

האם ביטוח יכסה אימון/הדרכת נהיגה מעשית בכביש ציבורי?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...