Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום בשעה 12:00 בלילה, אני מגיע לאוטו, ולהפתעתי אני מגלה שמשת נוסע שבורה, מערכת איננה, וכל הדשבורד הרוס. בנוסף מנעול הבגאז' שבור.

ישר נסעתי למשטרה פתחתי תיק. בנוסף יצרתי קשר עם חברת הביטוח, אשר אמרו לי שאני צריך לצלצל מחר בבוקר לתביעות, והם יעזרו לי.

אני חייב לאמר שהתחושה האישית שלי ממש נוראית, ואני ממש עצבני.

ברצוני לדעת איך הפרוצדורה עובדת עכשיו? האם חברות בטוח מכסות דשבורד ומנעול בגאז'?

אני יודע שהביטוח המקיף שלי כולל שמשות ומערכת, אך המערכת לא הוצאה, והפאנל הושאר.

האוטו הוא מיצובישי קולט 98.

אשמח לשמוע פעולות שאצטרך לבצע, או אנשים שחוו את המקרים הללו, ויאמרו איך זה מתבצע.

תודה מראש,

סם.

פורסם
מערכת איננה... אך המערכת לא הוצאה.

יש מערכת או לא?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

היתה מערכת.

עזבתי את האוטו, לא הוצאתי את הפנאל במחשבה של "אני יוצא לשעה, אין סיכוי שיקרה משהו", כשחזרתי, המערכת כבר לא היתה.

היה חור, ודשבורד שבור.

פורסם

ברוך הבא למועדון :roll: במהלך השנים פרצו לי לאוטו שלושה פעמים.

אבל הקפדתי תמיד לקחת את הפאנל של המערכת איתי.

פעם אפילו ניידת משטרה תפסה זוג בני נוער בדואים בתוך הרכב...

פורסם

ברצוני לדעת איך הפרוצדורה עובדת עכשיו? האם חברות בטוח מכסות דשבורד ומנעול בגאז'?

זה תלוי בפוליסת הביטוח שלך. לרוב פוליסת ביטוח השמשות מכסה אך ורק החלפה של שמשה ולא מכסה תיקון של מנעולים או עבודות נוספות מלבד החלפת השמשה. אם יש לך ביטוח מקיף תוכל לתבוע את הביטוח על עלות הנזק בקיזוז ההשתתפות העצמית שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
ברוך הבא למועדון :roll: במהלך השנים פרצו לי לאוטו שלושה פעמים.

אבל הקפדתי תמיד לקחת את הפאנל של המערכת איתי.

פעם אפילו ניידת משטרה תפסה זוג בני נוער בדואים בתוך הרכב...

ומה עשו לאותם בדואים?

צביקה פיק, יש כיסוי, אבל רק על השמשות. כעת אני בודק עם החברת ביטוח אם אני מכוסה גם על המערכת עצמה. לגבי שאר הנזק רק במידה ואני תובע, אך ההשתתפות העצמית היא 1150 ש"ח:cry: ועלות הביטוח תעלה 3 שנים הבאות, לכן אני לא חושב ששווה להפעילו בשום דרך.

לסיכום, כל היום אני התרוצצתי, התחלתי במשטרה, שם לקחו תביעות אצבעות- אבל רק מחוץ לאוטו. הם טענו שבתוך האוטו לא ניתן לעשות בדיקת תביעות אצבע. בנוסף המשטרה אמרה שהסבירות לתפוס את הגנבים "שואף לאפס".

לאחר מכן, הגעתי למוסך ההסדר מטעם הביטוח, שם אמרו שיעלה לי 1200 ש"ח עבור התיקונים (מה שלא נראה לי שאני אעשה דרכם, אלא עצמאית, פירוקיות\ תיקונים במוסכים אחרים).

בסוף נסעתי להרכיב שמשה (שאת זה כן הביטוח מכסה באופן מלא), העבודה נעשתה בצורה מהירה, וכעת לפחות פתרתי בעיה אחת.

בכל אופן, מקרה לא נעים, מקווה שאסיים השבוע לסדר את הנזק הנותר.

פורסם

אאל"ט, הביטוח מכסה על גניבת מערכת בסכום מינימלי שאותו הציגו לך כאשר בטחת את הרכב.

בדרך כלל מציעים תוספת מקיפה לאנשים שמעוניינים לבטח מערכות יקרות ערך, אך זה מלווה בתשלום נוסף.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מנסיוני האישי, כל סוג של ביטוח שיש לך, לא יכסה את הנזק האמיתי והיקר והוא הנזק לדשבורד.

יחליפו לך חלון, יפצו אותך על המערכת אבל תיקון לדש, אין סיכוי שתוציא מהם.:x

היה פה בזמנו דיון על מישהוא שפרצו לו לאיביזה וגנבו את הרדיו המקורי, אבל באיביזה השליטה על הבקרת אקלים והרדיו זאת אותה יחידה. המקסימום שהם היו מוכנים לפצות זה להתקין ברכב רדיו דיסק חלופי ולא עניין אותם בכלל שלא תהיה ברכב שום סוג של שליטה על הבקרת אקלים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ומה עשו לאותם בדואים?

בסוף היה משפט, אחרי כמה חודשים טובים. קיבלתי ספר שלם של ניירת בה מתואר כמה הבחור הזה "מסכן" שהוא גדל בלי אבא בלה בלה בלה... אגב הוא הודה שרצה לגנוב את הרכב (בחור בן 14 :shock:) אבל לא הצליח לנתק את האימובילייזר.

בסוף חבילת הניירת הזאת היה מצורף שיק על סך 200 ש"ח, לפחות אפשר לקנות עץ ריח איכותי. :lol:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...