Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממה שקראתי מרצדס החליטו על גג בד רך כדי שהמכונית תיהיי קבריולה טהורה ולא תהפוך לקופה קבריולה בעקבות הגג הקשיח.

ד"א - את בעית המשקל של הגג קשיח אי אפשר להפחית על ידי שימוש בחומרים קלים ? כמו קרבון או משהו קל אחר ?

פורסם
פנס אחורי במקשה אחת (מטעמים עיצוביים) יוצרת אילוצים על פתח תא המטען.

תראה בסדרה 5 כמה צר הפתח בחלקו התחתון. יהיה קשה להכניס לשם מזוודה גדולה וכבדה.

תשווה את הרוחב הזה לפורד מונדאו לדוגמה, ותראה הבדל משמעותי.

כל יצרן וסדרי העדיפויות שלו.

ב.מ.וו נמצאים במיצוב שבו אנשים משלמים הרבה כסף עבור הסמל ומה שבא איתו, ומוכנים להתעלם מויתורים כאלה ואחרים.

מישהו שמוציא חצי מהסכום הזה על מונדאו לא יהיו מוכן לחיות עם תא מטען שקשה לטעון אותו.

הסבר מעניין. זה מזכיר לי שכשחיפשתי משפחתית קומפקטית ידנית ההיצע לא היה כל כך גדול ובדקתי גם A3 (דור קודם, 5 דלתות). רק לאחר נסיעת המבחן עשיתי את הכנסת מבחן עגלת התינוק המפלצתית שלנו. הייתי בטוח שמכיוון שהיא נכנסה לגולף (ואפילו לפולו), היא תיכנס גם ל A3 - אבל להפתעתי היא לא הצליחה להיכנס. אז זה מתאים לתיאוריה שלך - מי שמשלם עבור סמל של אאודי פחות חושב על פרקטיות מרוכשי הגולף.

אגב, בפוקוס הפנס הוא מקשה אחת. זה תופס חלק מרוחב שפת ההטענה, אבל לא באופן חמור מאוד.

אולי התיאוריה שלך יכולה לענות חלקית על התהיה הראשונה שלי בשרשור: בני התמותה שקונים (נניח) ניסאן מיקרה C+C במחיר של משפחתית חושבים על פרקטיות ואיך לשמור על הגג. יכול להיות שרוכשי מרצדס קבריו חושבים יותר על עיצוב ועל כך שגם כשהגג סגור יראו שהם נוסעים בקבריו. אגב עיצוב: בסדרה 3 לדעתי התקלקל קצת העיצוב המדהים של הקופה ברגע שפתחו לה את הגג. אבל הוכח שאפשר לעשות עיצובים מדהימים עם גג קשיח מתקפל: ראו SL ופז'ו 307\308.

אני לא מקבל את ההסברים על משקל (אם במכוניות ספורט כמו SL ו-SLK זה לא הפריע להם, אז למה שיפריע ב E) ועל סיבוכיות (לסיטרואן היה כבר ב 1936 גג קשיח מתקפל - אמנם לא חשמלי- אבל מתקפל ממש כמו בקופה-קבריולה שיוצרו 70 שנה אחר כך).

מסורת ארוכה ברכבי מרצדס היא פנס אחורי אופקי רחב.

רז ידידי - מה שאתה כותב נכון עד שנות ה 80 (אולי גם שנות ה 90) - לכל המרצדסים שיוצרו בשנים האחרונות יש פנסים במקשה אחת שלא תופסים הרבה מרוחב הרכב. ולמי שתהה - כן, פיתחתי פטיש לפנסים אחוריים ולכן הבחנתי שלכל המרצדסים מהשנים האחרונות יש פנס במקשה אחת. לכן אני גם כל כך נפעם ונרגש מזה שב E פיצלו שוב את הפנס.

שימו לב לתמונה של ה S משנות ה 70- אכן מדובר בפנס מוארך, אך לדעתי הוא עשוי מקשה אחת ופשוט מכסה תא המטען מתחיל מעל הפנסים (מתאים לתיאוריה של ג'רמי - את קוני ה S של אותם ימים לא הטרידה שפת הטענה גבוהה - גם כך הם שילמו למישהו שיעמיס את המזוודות, או פשוט הגיעו בטיסה :-P ).

fs_976686.jpg2009-mercedes-benz-sl-63-amg-rear-view.jpgmercedes-benz-s65-amg-5-450.jpgMercedes_w116_h_sst.jpg

פורסם
ממה שקראתי מרצדס החליטו על גג בד רך כדי שהמכונית תיהיי קבריולה טהורה ולא תהפוך לקופה קבריולה בעקבות הגג הקשיח.

ד"א - את בעית המשקל של הגג קשיח אי אפשר להפחית על ידי שימוש בחומרים קלים ? כמו קרבון או משהו קל אחר ?

תעשה את כל מנגנון הקיפול מקרבון?

אפשר להפחית בעזרת חומרים יותר קלים, אבל זה עדיין לא יהיה ברמה של גג מבד.

• תוכן חדש...