Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי עשה תאונה והשבית את הרכב.

יש אפשרות לקנות הרכב מהביטוח בכמה אחוזים מהמחירון?

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

אם זה רכב שאתם ממש ממש רוצים, להורות למוסך שבו נמצא הרכב לא לשחרר לאף אחד את הרכב חוץ ממך ולהבהיר לחברת הביטוח בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים שהרכב אצלך וככה הוא הולך להשאר!

אני אומר לך מנסיון, אם חברת הביטוח תשים את ידיה על הרכב, קשה לי להאמין שתצליח לקבל אותו בחזרה.

חברת הביטוח לא תאהב את זה אבל החוק לצידך, תתעקש ויהיה בסדר.

המחיר המקובל הוא 10% ממחירון הרכב עפ"י לוי יצחק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תבדוק קודם אם מדובר באובדן להלכה או באובדן מוחלט.

אם מדובר באובדן מוחלט, השמאי/חברת הביטוח יכולים לדווח למשרד הרישוי על כך ולגרום לביטול רשיונות הרכב. במקרה שכזה לא תוכל כבר לנסוע עם הרכב אלא להשתמש בו אך ורק לחלקי חילוף.

אם מדובר באובדן להלכה, הרשיונות נשארים בתוקף ותוכל להשמיש הרכב ולנסוע בו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...