Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה,

אני אשמח לקבל עזרה בכמה תחומים הקשורים למאזדה לנטיס 323 01'...

1.אני מעוניין לשנות לה צבע (אחרי תיקון של כל המכות פח שיש לה...) לצבע שחור.. מה ההליך החוקי של זה?

2.לעשות גג נפתח חשמלי..

3.החלפת כל הריפוד לעור או דמוי עור (תלוי בהמלצות שלכם) בצבע קרם..

4.החלפה לחישוקי מגנזיום..(והאם מומלץ או שיש בעיה להחליף את גודל הגלגל)

5.כמובן שמערכת שמע טובה..

6.החלפת הפנסים לצבע לבן (חוקי לא חוקי וכו'..)

7.השחרת החלונות...(האם עדיף הדבקה, הטבלה, לייזר או מה שלא יהיה והאם זה חוקי ואיזה חלונות...)

8. הוספת ספויילר אחורי נחמד....

ובקיצור.... חתיכת פרוייקט.... אשמח לעצות ועזרה בכל אחד מהדברים..

תודה מראש...

פורסם
שלום חברה,

1.אני מעוניין לשנות לה צבע (אחרי תיקון של כל המכות פח שיש לה...) לצבע שחור.. מה ההליך החוקי של זה? צובעים, ואז משנים במשרד הרישוי.

2.לעשות גג נפתח חשמלי.. אפשרי, אני לא ממליץ, ההתקנות המקומיות לא להיט.

3.החלפת כל הריפוד לעור או דמוי עור (תלוי בהמלצות שלכם) בצבע קרם.. אפשרי, אך עלול להיות יקר. יש מספר מקומות מומלצים, חפש בפורום.

4.החלפה לחישוקי מגנזיום..(והאם מומלץ או שיש בעיה להחליף את גודל הגלגל) את זה אתה צריך לבדוק, אולי מול דלק מוטורס??

5.כמובן שמערכת שמע טובה.. פורום אודיו, יש שם תתוחים שיוכלו להמליץ לך בכיף.

6.החלפת הפנסים לצבע לבן (חוקי לא חוקי וכו'..) אין בעיה, לא לקסנון, אלא לדמוי קסנון.

7.השחרת החלונות...(האם עדיף הדבקה, הטבלה, לייזר או מה שלא יהיה והאם זה חוקי ואיזה חלונות...) רק חלונות אחוריים, השיטה שבה תעשה זאת תלויה בתקציב שלך.

8. הוספת ספויילר אחורי נחמד.... לדעתי זה מכוער לרכב שלך, אך אפשרי.

תודה מראש...

עניתי לך באדום על מה שאני יודע.

אני רק יכול לומר לך שמדובר בפרויקט שיכול להיות יקר מאוד (כמו שכתב הבחור לפני).

בהצלחה,

סער

פורסם
שלום חברה,

1.אני מעוניין לשנות לה צבע (אחרי תיקון של כל המכות פח שיש לה...) לצבע שחור.. מה ההליך החוקי של זה? לבריאות. צבע וסע למשרד הרישוי.

2.לעשות גג נפתח חשמלי..במקום להשקיע בהתקנת סאנרוף, קנה לאנטיס 1.8 עם סאנרוף מקורי. http://www.sunroof.co.il/Default.aspx?f=47

3.החלפת כל הריפוד לעור או דמוי עור (תלוי בהמלצות שלכם) בצבע קרם..מצא רפד (חפש בפורום)

4.החלפה לחישוקי מגנזיום..(והאם מומלץ או שיש בעיה להחליף את גודל הגלגל) תחליף לבריאות

5.כמובן שמערכת שמע טובה..דפדף בתת-פורום אודיו

6.החלפת הפנסים לצבע לבן (חוקי לא חוקי וכו'..) אם אתה מתכוון לבקליות אחוריות - לבריאות.

7.השחרת החלונות...(האם עדיף הדבקה, הטבלה, לייזר או מה שלא יהיה והאם זה חוקי ואיזה חלונות...) חפש בפורום, דובר רבות.

8. הוספת ספויילר אחורי נחמד.... שוב לבריאות

תודה מראש...

5 תוים

פורסם

תודה לכל העונים... הרכב עבר אליי ולכן אני לא קונה רכב מוכן עם סנארוף וכו'.... העדכן בעתיד תמונות שתתחיל להתבצע העבודה... ושוב תודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...