Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נתפס נוהג במהירות 206 קמ"ש - היום (שני)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שכל רכב שנכנס לארץ צריך להיות מצויד במע' נגד החלקה ,במע' שימנעו מנהגים שתויים לנהוג ,כמובן מע' בטיחות על אופייהם השונים ,כגון : כריות אויר לפחות 8 ,רצועות שנמתחות אוטומטית ,אזורים קורסים וכו'.

בנוסף להגביל יבוא של מכוניות מהירות היכולות לעלות על מהירות של 100 קמ"ש המותרת בחוק או להגביל אותם אלקטרונית למהירות הזאת ,למנוע כניסת קטנועים ,אופנועים או כל כלי תחבורה המסוכן מלכתחילה ,כמובן רכב בעל הנאה אחורית נכנס בדיוק לקטגוריה זו .

כל השאר כבר לא משנה ,נאמלל את הנהג והזמן יעשה את שלו :lol: בסוף כולנו נהיה כמו סבתות בנות 80 שנוהגות בנתיב השמאלי ומתייחסות לתמרור ה 90 כתמרור המהירות המקסימלית ומגיבות לכל ציפצוף של רכב שבא מאחוריהם בזילזול הכל-כך אופייני לאנשים בגיל הזה "הנה עוד פושטק שמנסה ללמד אותי נהיגה ,כתוב מקסימום 90 אז מותר גם 60 תתאזר בסבלנות ,אני יותר מבוגרת ממך וגם הייתי פה לפניך " .

הכי חשוב שכל נהגי המשאיות ימשיכו להדביק רצועות צמיג על הצמיג הבלוי והשחוק שמורכב עוד מתקופת רכישת המשאית , אי שם בשנות ה 80 המאוחרות וגם שיבואני צמיגים ימשיכו להכניס לארץ את הצמיגים תוצרת סין ודרך אגב אני מעדיף אותם מאשר את התוצרת המקומית :twisted: .

על מצב הכבישים אני לא מדבר ועל התמרורים הלא גמישים ,כנראה נזק משתלם יותר מאשר תמרור גמיש .

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא, הן לא מגרדות את ה200...

לא ניכנס איתך לויכוח שלא יועיל לכלום, אבל זו שבסוגריים לא מגרדת את ה-200, אבל ה-3 כן. תתפלא (ולא מנסיון שלי חלילה, אלא של מכרים לא זהירים + הוכחות :roll: ).

בכל אופן, לדוגמא בכביש 431 למי שמכיר אפשר בקלות להגיע גם ל-250 בימים שישי ושבת כשהכביש ריק וגם בקטע הכביש שבין גלילות לכיוון ת"א (איילון דרום) בעל 5 נתיבים. . לא חייבים אוטובאן בשביל זה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
תכלס', אם הייתי מרשה לעצמי לנסוע במהירות כזו והיו תופסים אותי, הייתי אומר שהפג'טה שלי לא מסוגלת להגיע למהירות כזו. אולי לי היו אפילו מאמינים. :)

תכל'ס :lol:

(אתה יודע, סוסים שיושבים אצלך בבית ולא על האוטו לא נחשבים)

פורסם

יש כל כך הרבה כבישים לנסוע בהם מהר

כביש 65 הוא כל כך לא כביש לנסוע בו מהר

ולא משנה בכלל איזה אוטו זה - זה פשוט כביש ששוטרים כל כך אוהבים. בעיני הדבר משול לניפוץ חלונות של ניידת בחניה של מרחב התנועה בבית דגן.

פשוט אדיוט.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
הוא אדיוט רק כי יש לו כסף למרצדס ולא קנה ולנטיין.

היה חוסך לעצמו כאב ראש ..!!

אני לא רוצה להגיד מי האידיוט כאן...

ולנטיין לא היה חוסך לו כלום נגד ממל"ז.

פורסם

למה הוולנטיין לא היה חוסך לו כלום? אם הוא היה מספיק לרדת מ200 ברגע שהוא זיהה אותם (המכשיר) לאזור ה130 זה היה נגמר אחרת.

פורסם

אתם פשוט חייבים להכינס לקישור של 'וואלה' ולקרוא את תגובה מספר 18, כמה שטויות בתגובה אחת! "מעל 160 ההגה מתחיל לרעוד במרצדס חדשה.." בגטס ההגה לא רועד מעל 160. בכל מקרה, אני קורא למקרים כאלה חוסר מזל. לכו תדעו כמה פעמים הוא נסע במהירות כזאת לפני ואולי אפילו גם במהירות דומה כשהוא נסע אחרי שעצרו אותו. יש כבישים בין-עירוניים שמותר לנסוע בהם 90 ואנשים עוקפים אותי(כשאני נוסע די מהר) במהירויות של יותר מ160-180.

פורסם
160. בכל מקרה, אני קורא למקרים כאלה חוסר מזל. לכו תדעו כמה פעמים הוא נסע במהירות כזאת לפני ואולי אפילו גם במהירות דומה כשהוא נסע אחרי שעצרו אותו. יש כבישים בין-עירוניים שמותר לנסוע בהם 90 ואנשים עוקפים אותי(כשאני נוסע די מהר) במהירויות של יותר מ160-180.

ועל זה נאמר, סוף גנב לתלייה.

במדינת ישראל, כמו בכל דמוקרטיה, ישנם 3 זרועות - הזרוע המחוקקת שהיא כנסת ישראל, הזרוע השופטת שהם בתי המשפט והזרוע המבצעת, שבמקרה הזה הינה משטרת ישראל.

כנסת ישראל מחוקקת חוקים, ובמקרה שמישהו עובר עליהם, ניכנסות לפעולה שתי הזרועות הנותרות.

מהירות הנסיעה המותרת נקבעה בחוק, ומשטרת ישראל ואכפת את החוק הנ"ל, בין אם לדעתנו הוא מוצדק ובין אם לאו, והדרך היחידה לשנות את מהירות הנסיעה המותרת הינה בחקיקה בלבד.

מי שרוצה לעבור על החוק - שיבושם לו, רק שיקח בחשבון מה ההשלכות והתוצאות הצפויות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
רק תגיד לנו באיזה כבישים אתה חוזר הביתה ובאיזה שעות, שנסע בדרכים חלופיות (ואם רשמת בהומור, אני מתנצל, למרות שהמשפט לא נראה כהומוריסטי).

ונהג המרצדס באמת אידיוט. כל מאזדה 3 (ואפילו 2 :wink::lol:) מגרדות את ה-200 בימינו.

לא צוחק ולא באופן קבוע

חוזר בשעות 12 בלילה, 210/225

ולידע כללי בארץ מוכרים אופנועים ומכוניות שמגיעות למהירותהרבה יותר גבוה ,מה אתה חושב שהם נוסעים 100?

• תוכן חדש...