Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחודשיים האחרונים יצא לי להצטרף מדי פעם בתור נוסע,עם אחותי וחברות שלה(בשנות העשריים+).

ויצא לי לראות כיצד הם נוהגות,ולומר את האמת פחד שחבל על הזמן,כמעט כולן מחלצות נעלים שמתחילות לנהוג,רגל שמאל מידי פעם מתקפלת ועולה על הכיסא כאילו שהיא בסלון צופה לטלויזה,יד ימין עם סיגריה מידי פעם,ואוחזות בהגה ביד אחת 90% מהנסיעה,ועוד שהיד אוחזת(מניחה אותה ליתר דיוק} את ההגה בשעה 6.

זה מתחיל בפקקים ובכניסה לכביש המהיר לא משתנה כלום!

כמה שאני מנסה להסביר להם מה נכון ומה לא,זה ממש לא עוזר ליותר מ 5 דקות.

יריב.

פורסם

בטח שיסביר !

השאלה רק איך...

אם תתפוס אותן ב'כמעט תאונה' - תוכל להמחיש איך התגובה שלה היתה איטית / בעייתית / מסוכנת - בעקבות הנהיגה הרשלנית הזו בה זורקים רגל שמאל על הדש-בורד ויד ימין או שמאל עם סיגריה או סלולרי.

כרוכב אופנוע היו לי לא מעט 'כמעט ונפגע' מנהגות מהסוג הזה שברגע האחרון נחלצתי מהסיטואציה.

פורסם

מה אתה מדמיין???:shock:

שהוא יעיר לאחותו על איך היא נוהגת והיא תדקור אותו???:screwy:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

דווקא הם מגיבות בחיוב ובחיוכים,הבעיה שאין להם מודעות למה שיכול לקרות,ולאחר כמה דקות של צחוקים וסיפורי מעשיות הן חוזרות להרגלים הרגלים שלהן,כי ככה הם רגילות.

אישית אני הולך ונכנסתי באחותי חזק בקטע בלנסות להראות לה על הכביש,לקחתי אותה כבר איתי לכמה נסיעות באיזורים סגורים.

אבל אני בטוח שזה אולי יעזור ב 10-20% בלחץ והיא תחזור לשגרה הטבעית שלה.

פורסם

יש ברכב כריות אויר ?

תראה לה סרטון על איך נראית פתיחה של כרית אויר,אולי אם היא תבין שבמצב תאונה אם הרגל שלה תיהיה על הדשבורד היא תהפך להיות חלק אינטגרלי מהגג.

אני כל כך שונא וסולד מהמנהג המטופש הזה של בחורות לשים רגליים על הדשבורש,גם מבחינה הבטיחותית וגם מהבחינה של "מה,את חתיכת בהמה?"

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
בחודשיים האחרונים יצא לי להצטרף מדי פעם בתור נוסע,עם אחותי וחברות שלה(בשנות העשריים+).

יריב.

לא אחת נתקלתי בנהיגה מסוג זו שתארת, נהגים וגם נוסעים שיושבים לצידם מניחים את הרגליים על כריות האויר/דשבורד, אני רק משערת וזה לא משהו שנבדק אבל מתוך כל הפעמים שראיתי אנשים שנוהגים בצורה כזו אלו צעירים בשנות ה 20+- כפי שתארת.

לא יודעת לומר אם זה מתוך חוסר מודעות/לי זה לא יקרה/ או כמה מאאאגניב זה לשבת בצורה הזו.

בסופו של דבר התוצאות עלולות להיות קטלניות או במקרה הטוב להסתיים בפציעה קשה של הנהג או הנוסע כפי ש edan82 ציין זאת לפניי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
דווקא הם מגיבות בחיוב ובחיוכים,הבעיה שאין להם מודעות למה שיכול לקרות,ולאחר כמה דקות של צחוקים וסיפורי מעשיות הן חוזרות להרגלים הרגלים שלהן,כי ככה הם רגילות.

אישית אני הולך ונכנסתי באחותי חזק בקטע בלנסות להראות לה על הכביש,לקחתי אותה כבר איתי לכמה נסיעות באיזורים סגורים.

אבל אני בטוח שזה אולי יעזור ב 10-20% בלחץ והיא תחזור לשגרה הטבעית שלה.

היא אומרת בשפת גוף אל תבלבל לי במוח על שטויות זה לא משנה כלום. כמה שקשה לנו לראות אנשים שאנחנו אוהבים עושים טעויות יש דברים שלא נמצאים בשליטתנו. דיברת, ניסית להסביר. לא הלך נגמר. היא ילדה גדולה. יכול להיות שתנהג ככה כל החיים בלי לעשות שריטה לרכב או יכול להיות שלא תספיק להגיב במצב חירום בגלל צורת הישיבה, תעשה תאונה ותשבור את הרגליים. הכל יכול לקרות. אתה את שלך עשית. אם תמשיך להתעקש אתה מסתכן בהרס היחסים עם אחותך.

פורסם

אם אכפת לך ממנה קח אותה לקורס נהיגה מתקדמת (= בסיסית) באיזה מגרש סגור. נראה כמה היא תצליח להשתלט על מכונית בהחלקה עם יחד אחת ורגל על הכסא. אם לא יפול לה האסימון, כלום כבר לא יעזור.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

ועל נהגות ונהגים כאלה נאמר .. אין שכל אין דאגות !

דרך אגב , היום נפל לי אסימון נוסף והבנתי למה רוב הנהגים והנהגות לא טורחים לאותת - הם פשוט מחזיקים ביד אחת את ההגה וביד השניה את הסלולארי - כך שזו בעיה להפעיל גם איתות .

פורסם

פעם נתקלתי בנהג שרגל שמאל שלו היתה על מראת הצד, ובבחורה שפתחה פלטת איפור על הדשבורד והתאפרה מול המראה המרכזית תוך שהרכב גולש לו באיטיות בפקק. פתאום לשים רגל על המושב כבר לא נשמע כל-כך גרוע.

פורסם

כן, זאת תופעה מאוד שכיחה. בהתחלה הייתי המום אבל אחרי זה מתרגלים.

אני משתדל להיות מאוד ערני עם בחורות כאלו בתור נוסע.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...