Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח ישיר או AIG?

Guilenne
שימו לב! השרשור הזה בן 5386 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם

קניתי רכב חדש ואני מתלבטת איפה לבטח.חשוב לי לקבל שירות טוב במקרה הצורך (בתקווה שלא יקרה)...:-D

קיבלתי הצעות מחיר מביטוח ישיר ומאי אי גי,כשביטוח ישיר זול בכ 150 ש"ח.הפוליסה די דומה.ךמשהו יש נסיון עם אחת מהחברות הנ"ל? תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל תנסי סוכן רגיל, יכול להיות שתשיגי מחיר יותר טוב מהם.

אני אישית הייתי מבוטח בעבר עם ביטוח ישיר שהיו בסדר גמור,

אבל שמעתי על שתי החברות סיפורים דיי מזוויעים.

הבעיה הכי קשה איתם שמשהו מסתבך, ואז אין עם מי לדבר,

בעוד שאם יש לך סוכן טוב, שיודע להפעיל לחץ, זה עובד.

ואולי הדבר הכי משמעותי, בעבר עו"ד שמתמתחה בתביעות גוף,

אמרה לי ששתיהן הכי הכי גרועות בתביעות כאלה. אומנם שלא תדעי,

אבל ביטוח עושים למקרים שלא רוצים להיות מעורבם בהם...

ושוב אני אומר, לי אין נסיון רע איתן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היום הכל שוק ומיקוח. אז לקפוץ למים.

נסי לעשות תחרות בין שתי החברות - להגיד לנציג את המחיר שקבלת בחברה השניה ולבקש מחיר נמוך יותר, או לתת מחיר שאותו את מוכנה לשלם. תתעלמי מהלחץ ש"ההצעה טובה רק להיום". גם מחר היא תהיה, הם רוצים אותך.

תלוי ברקע שלך ושיקולים שלהם - תתפלאי לראות מחיר שצונח אפילו באלף ש"ח.

אני כבר כמה שנים עם סוכנות רייך בהרצליה, שרות מצויין ומחירים נמוכים משמעותית מהחברות הישירות. שוב, הכל מותנה במאפיינים שלך ושל הרכב, אם הכל טוב יש לך על מה להתמקח!

ילה גבר בא נראה! מר +1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוקר טוב

עצה אחת: להתרחק מהביטוחים הישירים למיניהם כמו מאש

מדובר בנוכלות בחסות החוק, עם כל מיני מושגים הזויים

כמו: "הנהג העיקרי ברכב" שמטרתם אחת למצוא דרך

שבמקרה של תאונה לא עלינו הם יוכלו להתחמק באלגנטיות

מהתשלום. כמובן שכל התירוצים לא יעמדו במבחן בית המשפט.

שאי ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש ניסיון טוב עם ביטוח ישיר.

הם עובדים בצורה כמעט טובה (אי אפשר לצפות יותר מחברת ביטוח ישירה).

לAIG אני לא מתקרב גם בגלל שהם חלק מהתאגיד שפגע הכי הרבה בשוק האמריקאי וגרם להאטה אצלנו. כל פעם שאת עושה איתם עסקים, בעצם את נותנת כסף למי שפגע כלכלית בכולנו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם ההתלבטות היא בין שתיהן - תעשי איפה שיותר זול.

אבל באמת שמומלץ לבדוק עם סוכני ביטוח שגרים באזור שלך.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש ניסיון טוב עם ביטוח ישיר.

הם עובדים בצורה כמעט טובה (אי אפשר לצפות יותר מחברת ביטוח ישירה).

לAIG אני לא מתקרב גם בגלל שהם חלק מהתאגיד שפגע הכי הרבה בשוק האמריקאי וגרם להאטה אצלנו. כל פעם שאת עושה איתם עסקים, בעצם את נותנת כסף למי שפגע כלכלית בכולנו.

+ 1

AIG רצו ממני מעל 1800 ש"ח יותר מאשר ביקשו בביטוח הישיר , עבור אותו רכב ובאותם תנאים - זו חברה שעושקת את הלקוחות המזדמנים .

בתחילת דרכה בארץ היתה AIG אטרקטיבית מאד במחירי הפוליסות וביטחתי אצלם , אולם מהר מאד הם החלו להקפיץ את המחירים לרמות לא סבירות .

כמובן שנטשתי אותם וכבר כמה שנים אני מבוטח בביטוח הישיר לשביעות רצוני ( גם מבחינת המחיר מבחינת היחס והשירות וגם בהקשר של הטיפול במקרה של תאונה )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי מה שאני יודע זוהי אותה הגברת בשינוי אדרת.

זוהי אותה חברה עם שניי שמות של חברות אחרות.

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשעשיתי בזמנו השוואת מחירים,דווקא בAIG וביטוח ישיר היו ההצעות הכי יקרות שקיבלתי.

ב9 מיליון בשירביט ובהראל קיבלתי הצעות טובות יותר,ואצל סוכן קיבלתי את ההצעה הכי זולה מכולם (ועכשו אני מבוטח אצלו)

אז ההמלצה שלי היא: אם הבחירה היא רק בין AIG לישיר ,לך על מה שיותר זול.אם לא,אז בדוק אצל סוכנים!

V5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היום הכל שוק ומיקוח. אז לקפוץ למים.

נסי לעשות תחרות בין שתי החברות - להגיד לנציג את המחיר שקבלת בחברה השניה ולבקש מחיר נמוך יותר, או לתת מחיר שאותו את מוכנה לשלם. תתעלמי מהלחץ ש"ההצעה טובה רק להיום". גם מחר היא תהיה, הם רוצים אותך.

תלוי ברקע שלך ושיקולים שלהם - תתפלאי לראות מחיר שצונח אפילו באלף ש"ח.

אני כבר כמה שנים עם סוכנות רייך בהרצליה, שרות מצויין ומחירים נמוכים משמעותית מהחברות הישירות. שוב, הכל מותנה במאפיינים שלך ושל הרכב, אם הכל טוב יש לך על מה להתמקח!

האם יצא לך פעם להזדקק לשרותי הסוכן שלך? חשוב לי השרות.אני הייתי בשנה האחרונה מבוטחת דרך סוכן וקרתה לי תאונה והוא פשוט לא עשה כלום הייתי צריכה להתווכח עם חברת הביטוח לבד כשהייתי פצועה לכן חשוב לי הפעם לא "ליפול" תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חייב לציין שמה שאנשים אומרים פה נראה לי מאוד מוזר. אני נהג בן 23, כשבדקתי לפני שנה איפה היה הכי זול, דווקא יצא לי שבAIG הציעו לי את המחיר הכי טוב (אני מדבר על מקיף). כשבדקתי עם סוכנים המחיר קפץ משמעותית. נוסף על כך, השירות עד כה כמצופה, ואני בסה"כ מרוצה. מה שכן, בביטוח ישיר לפני שנה המחיר היה יקר יותר.

בכל אופן אני לא רואה סיבה לא לעשות דרך חברה, הרי שסוכן יקח לך בנוסף למחיר גם "דמי סוכן", מה שלא קורה כשאת עושה עסקה בטלפון.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם יצא לך פעם להזדקק לשרותי הסוכן שלך? חשוב לי השרות.אני הייתי בשנה האחרונה מבוטחת דרך סוכן וקרתה לי תאונה והוא פשוט לא עשה כלום הייתי צריכה להתווכח עם חברת הביטוח לבד כשהייתי פצועה לכן חשוב לי הפעם לא "ליפול" תודה

בגלל זה תבררי על סוכן טוב שאנשים ממליצים לך, ולא סתם אחד מהאינטרנט או משהו כזה.

לדעתי, ולצערי יש לי קצת נסיון בדברים האלה, סוכן טוב, שיש לו כוח מול חברות הביטוח,

זה יותר חשוב מהחברה עצמה.

שיש לך סוכן כזה, חברת הביטוח לא מתווכחת במקרה שאפילו יש ספק, כי הסוכן חשוב לה.

את לצערי לא מעניינת אותה, אבל הסוכן כן. ככל הנראה היה לך סוכן מעאפן, שאין לו חשק

לעשות את העבודה שלו, ושאין לו יכולת מיקוח מול חברת הביטוח.

לגבי הביטוחים הישירים, אני לא אומר שלא תהיי מרוצה, אבל מציע לך לבדוק עוד אופציות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן. ויש לי להגיד רק מילים טובות על אותה סוכנות שכתבתי. הכל תקתק, היחס מקצועי והתגובה מהירה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן. ויש לי להגיד רק מילים טובות על אותה סוכנות שכתבתי. הכל תקתק, היחס מקצועי והתגובה מהירה.

היי

ניסיתי לקבל הצעת מחיר מהם אך היא היתה יקרה ב 900 ש"ח ! מביטוח ישיר או אי איי גי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5386 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...