Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 2 רכבים. אני מתכוון למכור את אחד מהם כדי שיהיה לי כסף לשדרג את הרכב השני ולהישאר רק עם אחד (לחסוך בביטוחים ודלק).

קראתי כתבה שאולי כדאי לי להשקיע את הכסף במקום לקנות רכב חדש יותר. מתלבט.. אשמח להצעות ממי שמבין בתחום.

*דרך אגב לידיעתכם, מי שיש לו רכב שהוא מעל 20 שנה על הכביש יכול למכור אותו למדינה תמורת 3000 ש"ח.

פורסם

להשקיע?

במה אתה היום יכול להשקיע ולקבל ריבית שבכלל שווה לחשוב עליה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קניית רכב אינה אפיק השקעה. אם נוציא מן הכלל רכבי אספנות, לכל רכב יש ירידת ערך והתחזוקה שלו עולה כסף.

אם אתה שואל האם שיפוץ של רכב קיים לעומת רכישה של רכב חדש כדאי - תן יותר פרטים: איזה רכב, מה מצבו, מה תקציב השיפוץ וכו'.

יתכן שכדאי לך למכור את שתי המכוניות ולקנות רכב אחר.

הבדיקות הכלכליות מצביעות [בדרך כלל ובהכללה פרועה- לא להתנפל] כי קניה של רכב משומש בן שנה או שנתיים ומכירתו אחרי שנתיים של שימוש עדיפה על פני קניית רכב חדש. כמובן שזה שונה מדגם לדגם. ולראיה, המכונית ה"כלכלית" ביותר שהייתה לי הייתה סוברו DL 78 שרכשתי כשהייתה בת 18 והחזקתי בה 5 שנים.

פורסם

הכי טוב שפשוט תחשוב על הצרכים שלך.

יש צורך בשידרוג? שדרג.

אין צורך בשידרוג? אל תשדרג.

בקשר להשקעה, אין שום השקעה שווה היום בשוק.

סער

פורסם

לא נכון לומר שאין השקעה שווה בשוק היום, אבל זה יהיה ממש דיון לאוף-טופיק ולא לפה.

בכל מקרה רכב זה לא אפיק השקעה, ולמעשה הוא מהווה הוצאה מאוד גדולה ומשמעותית.

אם משהו מפריע לך ברכב, שדרג אותו, או שתחסוך את הכסף לטיפולים עתידיים/ביטוחים. תמיד יהיה איפה להשתמש בכסף בבאוטו.

פורסם

מה הסכום שאותו אתה משער שתקבל מהמכירה של הרכב השני?

אם זהו סכום נמוך יחסית, אולי עדיף לשדרג את הרכב(שלך) או להשתדרג לרכב טוב יותר. למרות שזה גם תלוי עד כמה הסכום נמוך.

אם זה סכום רציני יחסית(נניח מאה אלף שקלים) אז הייתי מציע לחשוב על אפשרות השקעה.

כמובן הכל תלוי במצב הכלכלי שלך, הצורך של בכסף נזיל והצורך שלך בשני רכבים. כמו כן גם אם אתה רוצה להתשדרג לרכב טוב יותר אז אולי עדיף לעשות את זה. תבדוק מה מתאים לך יותר.

פורסם

על סמך מה ההמלצה השטותית הזאת, איך החלטת ש20 אלף צריך לסגור (בריבית כמעט אפסית) ו10 אלף לבזבז?!

אני ממש לא חושב שזאת שאלה שקשורה לפורום רכב, השאלה שלך אינדיווידואלית ואף אחד לא יכול להגיד לך האם להשקיע או לא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...