Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
להריץ דחקות על פקידי ממשל בפורום אינטרנטי זה עניין שבשגרה.

אני בספק אם מישהו מתכוון להרע להם, סביר להניח שזה סתם שחרור עצבים על המערכת ולא משהו אישי.

זאת שיחה שפשוט לא ראוי לנהל בפורום הציבורי.

אם הוא היה קורא לך קוף, הוא היה מקבל ממני הודעה על כך, אם הוא היה נפגע הוא היה פונה אלי בהודעה פרטית, לא ביצעתי לו ניתוח פסיכולוגי ולא בדיקת אופי, הבעתי את דעתי שלא מכובד לכנות אנשים בשמות גנאי, כמו שצורם לי לראות כינויים של "אשכנזי" "ספרדים", "צהובים" ערבים וכו' אדם הוא אדם ולא משנה אם הוא פקיד ממשלה, עובד בנק זוטר, או מורה.

מכירה תגובות שלו וקוראת הרבה את מה שהוא כותב, כאן זה פשוט לא מצא חן בעיני וצרם.

האות ל' היא סימן ההכר שלי במשך שנים בפורומים ואני לא מתכוונת לשנות אותה.

ואגב את מה שכתבת כן צריך לנהל בפורום ציבורי?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בהחלט בעד תלבושת פורמאלית ואחידה ואין לי ספק כי לתלבושת השפעה חיובית וחשיבות (אם כי מסכים עם מי מהמגיבים כי חליפת 3 חלקים זה צעד קצת רחוק מידי)... אך קשה לי לחלוק על מה שעומד מאחורי דברי חברינו הברווז (גם אם אופן התבטאותו אינה מקובלת על חלק מיושבי הפורום) אשר גורס כי "אם זה הולך כמו ברווז, נשמע כמו ברווז..." :-P.

פורסם
אה... הבנתי... להגיד שהם נראים כמו קופים זה טענה כלפי המקצועיות שלהם' date=' ולא טענה אישית? :screwy:[/quote']

אך מיין גוט אין הימל, עוד אחד שלא יודע להקשיב.

ג'רמי, טסטר שנראה כמו קוף הוא טסטר שנראה כמו קוף, בלי קשר לכמה טוב או רע הוא בתור טסטר.

לשלושת הטסטרים שהיו לי יש לי טענות כלפי הצורה שבה ביצעו את עבודתם. זה לא משנה שום דבר- רק אם הייתה לי טסטרית שנראית כמו בר רפאלי, או יעל בר זוהר, לא הייתי יכול לקרוא לה קופה. אולי "פרה משוגעת", אבל לא קופה. הטסטרים היו דומים לקוף. קראתי להם קוף. רות, סוף.

ההשגות שיש לי בתחום המקצועי נשארו בתחום המקצועי נטו. גם אם היה לי טסטר שהיה מושלם, אך נראה כמו קוף, הייתי אומר שהוא נראה כמו קוף...

לדעתי זה מבורך.

עשיתי 3 טסטים ובכל אחד מהם הרגשתי כאילו הערס התורן בא לבחון אותי.

אז נכון,לבוש לא קשור להתנהגות...אבל לפחות זאת התחלה טובה.

ערס? או ... קוף?!:shock:

:lol:

להריץ דחקות על פקידי ממשל בפורום אינטרנטי זה עניין שבשגרה.

עבורך, אולי, האמת...

אני בספק אם מישהו מתכוון להרע להם, סביר להניח שזה סתם שחרור עצבים על המערכת ולא משהו אישי.

משהו כזה.

לנהל פסיכואנליזה בהתכתבות לעומת זאת, זה כבר התנהגות לא מכובדת, כלפי חברי הפורום וכלפי המקצוע.

שום פסיכואנליזה ולא נעליים קלות. משהו צרם לה, אז היא דיברה על זה. מוצדק לחלוטין. וגם בעיניי זה היה צורם אם הייתי קורא לציבור שלם "קופים", אגב. היוצא דופן היחיד בקטגוריה הזו, זה "כנופיית חובשי השועלים המתים". ששום דבר בעולם לא יצדיק את זה בעיניי.

מה דעתך שננתח באופן פומבי את הנטיה שלך להשאיר רווח ענקי, רק בשביל לשים בסוף את ה"ל" האדומה?

ואולי נתמקד בעמדה שלך כל פעם שמישהו מזכיר את המשטרה? הרי את תמיד מתגייסת אופן עיוור להגנתם.

גם מזה אפשר להסיק מסקנות, אבל איש לא עושה זאת... זאת שיחה שפשוט לא ראוי לנהל בפורום הציבורי.

דריש, עזוב, בןאדם, אין צורך לעשות מכל דבר הר. היא סה"כ דיברה על משהו שמפריע לה, בדיוק כמו שעשית בהודעה הזו, אך לפחות היא לא תקפה אף אחד בצורה אישית כמו שעשית...:-(

עזוב.

אם הוא היה קורא לך קוף, הוא היה מקבל ממני הודעה על כך, אם הוא היה נפגע הוא היה פונה אלי בהודעה פרטית, לא ביצעתי לו ניתוח פסיכולוגי ולא בדיקת אופי, הבעתי את דעתי שלא מכובד לכנות אנשים בשמות גנאי, כמו שצורם לי לראות כינויים של "אשכנזי" "ספרדים", "צהובים" ערבים וכו' אדם הוא אדם ולא משנה אם הוא פקיד ממשלה, עובד בנק זוטר, או מורה.

מכירה תגובות שלו וקוראת הרבה את מה שהוא כותב,

תודה...:-D

כאן זה פשוט לא מצא חן בעיני וצרם.

האות ל' היא סימן ההכר שלי במשך שנים בפורומים ואני לא מתכוונת לשנות אותה.

ואגב את מה שכתבת כן צריך לנהל בפורום ציבורי?

ל',

דיברתי רק מנסיוני האישי על 3 אנשים שנראו כמו קופים שבמקרה היו טסטרים. אשכרה כמו בתמונה להמחשה, רק יותר שיער בכתפיים :shock::?...

כל הנושא הזה נלקח למחוזות רחוקים - רחוקים :shock::x:cry:

בואי נעצור את זה כאן, אה?... וניתן לתגובות יותר" לעניין "לבוא.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...