Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי את זה, אבל זה לא מחדש הרבה בנוגע למשטרה, היו דברים גרועים יותר. אלו לצערי הם השוטרים במדינה שלנו. (כמובן שאני לא מכליל, אבל לא חסר חארות בלשון המעטה)

כל הכבוד לשופט.

פורסם

+ 1

אלה השוטרים שיש במדינה.

בדיוק אתמול קיבלתי דו"ח ברעננה - על מה? על עצירה בתחנת אוטובוס בשביל לקנות בקבוק מים מסכן.

חברה שלי ירדה מהרכב לקנות לי ואני נשארתי בתוך הרכב כל הזמן, הניידת ביקשה רישיון וחזרה אליי עם הדו"ח כתוב כבר.

פורסם
+ 1

אלה השוטרים שיש במדינה.

בדיוק אתמול קיבלתי דו"ח ברעננה - על מה? על עצירה בתחנת אוטובוס בשביל לקנות בקבוק מים מסכן.

חברה שלי ירדה מהרכב לקנות לי ואני נשארתי בתוך הרכב כל הזמן, הניידת ביקשה רישיון וחזרה אליי עם הדו"ח כתוב כבר.

מה הקשר בין מה שאתה עשית (עשית עברה וקבלתי עונש הולם)

לבין מה שמתואר בכתבה - יחס מפלה רק בגלל שהמעורב בתאונה הוא שוטר ?

פורסם

מה כל הכבוד לשופט? על זה שהוא העיר להם באופן מילולי?

למה השוטרים לא מואשמים במתן עדות שקר וביזוי בית המשפט?

פשוט בזיון.

פורסם

אז מה היה לנו?

ע"מ להתחמק מאחריות לתאונה הפילו את האשמה על הנהגת.כשוטרים הם הניחו שהם יכולים לכתוב כל מה שיעלה בדעתם וזה גם יתקבל,ובנוסף הפעילו צעד ענישתי בו במקום-שלילה ל-60 יום.

*ניצול סמכות לרעה.העברת האחריות מהשוטר הפוגע לנהגת.

*עדות שקר ובידוי ראיות,ציטוט מתוך הכתבה: "השופט ציין בהחלטתו כי בעדות הראשונה לאחר התאונה טען הקצין שלא הספיק לבלום, ואילו בעדות מאוחרת יותר טען כי בלם בחוזקה ואף הסיט את ההגה שמאלה על מנת להימנע מפגיעה."

*ביזוי בית משפט בדברים שנאמרו ע"י שני שוטרים.ציטוט:"פקד ינאי כינה את ההליך המשפטי "הזוי" וטען כי הוא מרגיש שהוזמן ל"שיחת נזיפה". מפקדו, ראש אגף התנועה במרחב חוף, רב-פקד חיים חלפון, הגדיל לעשות וכינה בפני השופט את ההליך "הזוי ובזוי"."

*חוסר מיקצועיות:"בהתייחסו לאופן הפסילה, קבע השופט: "בית המשפט נותר פעור פה כאשר שמע מפי הקצין, אשר העיד לפרוטוקול כי הוא לא נוהג לקרוא את כל העדויות בטרם מתן החלטה כקצין פוסל, הוא לא בודק מי נהג ובאיזה רכב נהג. דברים אלה נאמרו, למרות שאין חולק כי חומר הראיות היה בפניו"."

*מבחינה ציבורית משדר מסר של זילזול המשטרה בשלטון החוק והאזרח מבין שהמשטרה יכולה להתעמר בו ולא בהכרח שבית המשפט יגן עליו,ובהכרח השוטרים לא יענשו.

זו דוגמא לכך שאנו כאזרחים לא מוגנים ע"י המשטרה כמעט מכל פגיעה פלילית(שוד,גניבה,אלימות לסוגיה וכו') וחשופים לפגיעה מצד המשטרה באופן שרירותי ולפי גחמות השוטרים ללא סיכוי להגנה מצד אף אחת מרשויות החוק.שימו לב שבפסיקת השופט לא הוענק פיצוי לנהגת על הימים בהם לא יכלה לנהוג עד שהוחזר רישיונה ולא על עוגמת הנפש וכנגד השוטרים לא הוגש כתב אישום,לא ננקטו צעדיים משמעתיים ואפילו נזיפה עדיין אין.

מסקנה:

השוטר אינו משרת את האזרח אלא את עצמו וגחמותיו,ואלו היו שוטרים קהילתיים שאמורים במיוחד לשרת את האזרח והם אלו שבאים במגע יומיומי איתנו.

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

השוטרים פה עושים מה שהם רוצים,לדוג' עמדה ניידת אחרי פנייה ימינה כדי לעצור אנשים שלא פונים עם איתות והשוטר שעוצר עמד על הנתיב האמצעי של הכביש,חבר שלי שנהג ברכב שבר לנתיב השמאלי ואז עצר ואז השוטר בא אלינו ואמר "למה עברת לנתיב הכי שמאלי הייתי צריך להישאר בנתיב שלך" אני לא יכולתי להתאפק ואמרתי לו אם לא הייתי קופץ כמו אידיוט לכביש הוא לא היה שובר שמאלה.בתגובה הוא אמר לחבר שלי "אם חבר שלך לא נכנס עכשיו לאוטו אני נותן לכם דו"ח" .זה רק ממחיש כמה הם עושים כמה שהם רוצים!.

פורסם

בירושלים בכביש בן צבי עומדת על המדרכה ניידת עם מצלמה כמעט כל בוקר, היא מפריעה להולכי הרגל שנאלצים לרדת לכביש ומדובר בכביש מהיר יחסית.

נסו אתם לעמוד בצד הכביש ותראו איך אתם מקבלים יופי של קנס, אבל למשטרה מותר לעבור על החוק בשביל לתפוס אנשים שנוסעים על 70 במקום 60.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...