Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ערעור על טסט

Isibane
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול לצערי נכשלתי בטסט הראשון שלי, מאותו רגע אני לא מפסיק לדמיין את הצומת שבגללה (הסיבה היחידה, באמת שהנהיגה שלי מצויינת יחסית לנהג חדש) נכשלתי.

השאלה שלי היא אם הייתה לטסטר באמת סיבה לבלום אותי בצומת הזאת או שלא, האם כדאי לי להגיש ערעור וכמה זמן ממועד הטסט עדין אפשר לערער.

my.php?i=oumwig0tz5nn.jpg

כפי שמתואר בתמונה נסעתי בכביש חד סטרי בעל שתי נתיבים והוא ביקש לפנות שמאלה לכביש חד סטרי בעל שתי נתיבים. חיכיתי כדקה עד שהצומת תתפנה ואז התחלתי בנסיעה לכיוון הנתיב השמאלי של הכביש החד סטרי כאשר יש רכב המתקרב לצומת בנתיב הימני הרחוק, הוא לא אותת ולא הראה סימנים שהוא עומד לעבור נתיב. כאשר הגעתי לאמצע הצומת הטסטר בלם אותי והצביע על הרכב המתקרב מימין שלי. האם הוא טעה כאשר בלם אותי או שאני טעיתי כאשר לקחת את הפניה הנ"ל?

http://www.siz.co.il/my.php?i=oumwig0tz5nn.jpg

oumwig0tz5nn.jpg

פורסם

הרכב שהגיע מימין נשאר באותו נתיב הנסיעה שהעלת בתרשים?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה לא משנה מי טועה... בסופו של דבר הערעור שלך רק יזיק לך.

הרי, בהנחה והמורה לא ישב ברכב, זאת מילה שלך כנגד מילה של הבוחן.

להפך, זה יזיק לך בכך שעכשיו יסמנו אותך להבא.

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

זה לא יזיק לו, זו זכותו המלאה לערער, אף אחד לא מסמן אותו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מה זה השטויות האלו שיסמנו אותו? מה הם מאפייה שם במשרד הרישוי?

תגיש עירעור אולי זה יצליח.

בהצלחה :)

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

לגבי נוהל ערעור - שאל את מורה הנהיגה. בדוק איתו אם בכלל נוטים להתייחס לעירעורים מהסוג הנ"ל, כי בסופו של דבר זה עניין של שיקול דעת.

ובעניין שיקול הדעת, עקרונית מותר וסביר להכנס לנתיב כפי שציירת, אבל ברור שיש כאן גורם סיכון שלא קיים אם הכביש פנוי לגמרי בשני נתיביו (מה שלא תמיד מזדמן). כלומר, אם בכל זאת יסטה הרכב החוצה מהנתיב הימני וייתנגש ברכב המשתלב, ייקשה מאוד המשתלב להוכיח כי האשמה לא בו.

מסקנה, בטסט עדיף להיות יותר זהיר מזהיר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם הרכב שבא מימין לא מאותת, ההנחה היא שהוא ממשיך ישר.

בפועל, אתה לא נתת לו זכות קדימה ולכן הבוחן עצר אותך כדי למנוע התנגשות כי אתה נכנסת למסלול הנסיעה של הרכב שבא מימין.

כשאני למדתי נהיגה, היתי במקרה דומה רק שאני היתי הרכב שבא מהימין ומישהו פשוט נכנס לי לנתיב בפראות, זה נגמר בעצירה של כמה ס"מ מהאוטובוס שנכנס לי לנתיב (והמשיך בדהרה כאילו לא היתי שם).

מעבר לזה, לא משנה אם הוא מאותת או לא, הוא תמיד יכול להתחרט ברגע האחרון ולשנות כיוון ואז תהיה תאונה כי עדיין לא נתת לו לעבור בבטחה (שוב לא נתת לו זכות קדימה).

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אם הרכב שבא מימין לא מאותת, ההנחה היא שהוא ממשיך ישר.

בפועל, אתה לא נתת לו זכות קדימה ולכן הבוחן עצר אותך כדי למנוע התנגשות כי אתה נכנסת למסלול הנסיעה של הרכב שבא מימין.

כשאני למדתי נהיגה, היתי במקרה דומה רק שאני היתי הרכב שבא מהימין ומישהו פשוט נכנס לי לנתיב בפראות, זה נגמר בעצירה של כמה ס"מ מהאוטובוס שנכנס לי לנתיב (והמשיך בדהרה כאילו לא היתי שם).

מעבר לזה, לא משנה אם הוא מאותת או לא, הוא תמיד יכול להתחרט ברגע האחרון ולשנות כיוון ואז תהיה תאונה כי עדיין לא נתת לו לעבור בבטחה (שוב לא נתת לו זכות קדימה).

למה לא נתתי לו זכות קדימה? אם הוא נשאר בנתיב שלו לא הפרעתי בשום צורה להמשך הנסיעה שלו.

בכל מקרה קראתי קצת על ערעורים פה בפורום והחלטתי שזה בזבוז זמן, בטסט הבא נהיה יותר זהירים ופחות מתחכמים.

פורסם

כי שוב, אם היה מחליט ומתחרט, המצב היה כנראה תאונה. אתה צריך לצאת מנקודת הנחה שעד שהוא לא עובר אותך, הוא עדיין לא החליט סופית לאן הוא נוסע. זה לא שהוא היה במרחק גדול מהצומת ואז כמובן זה היה אולי בסדר.

גם אל תשכח שמיד בסוים הפניה שמאלה, אתה צריך לעבור לנתיב הימני, ואיך תעשה את זה אם יש שם נהג שחוסם אותך? בנתיים יכול לבוא מישהו על הנתיב השמאלי ואתה תעכב אותו עד שתעבור לנתיב הימני.

בגדול, תן לאנשים לעבור, עוד דקה על הכביש זה ממש כלום לעומת הפקקים שאתה עוד תעמוד בהם בחיים שלך.

in the face

with a chair

פורסם

תומר, אתה טועה.

אין שום איסור ו/או בעיה להשתלב בנתיב השמאלי בזמן שיש רכב בנתיב הימני. זה מותר ותקין לחלוטין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
תומר, אתה טועה.

אין שום איסור ו/או בעיה להשתלב בנתיב השמאלי בזמן שיש רכב בנתיב הימני. זה מותר ותקין לחלוטין.

יש בשביל זה מסלול השתלבות.

במקרה שלו,הטסטר צודק. לא היה שם מסלול השתלבות

לפותח,צריך ללמוד ולזכור את התיאורייה , לפני שניגשים לטסט.

Omnia mea mecum porto

פורסם

מניסיון של חבר,עזוב אותך ערעורים עזוב אותך כאבי ראש.

גם אם יקבלו את הערעור לא יעבירו אותך טסט אלא יבחנו אותך מחדש.

תתרכז בטסט הבא,תשקיע ותקווה לעבור אותו.

**נפלת לסיטואציה לא קלה,לפי מה שאתה מתאר לא נהגת כראוי.

פורסם

לא אמרתי שיש איסור, רק הצגתי את הבעיות שבהשתלבות ושבגלל הבעיות האלה אני חושב שהיה רצוי וגם כדאי לחכות עד שהרכב שבא מימין יעבור את הצומת.

יש מקומות שמותר גם לנסוע של 100 בזמן שהכביש לא מאפשר את זה, לכן כתוב שצריך לנהוג בהתאם לתנאי הדרך. אני חושב שבהשתלבות שכזאת כדאי לחכות עוד קצת כדי שתנאי הדרך יאפשרו נסיעה יותר בטוחה מהצד שלי.

in the face

with a chair

פורסם

אני מניח שמהמקום שהוא יצא ממנו היה תמרור כלשהו. תן זכות קדימה או תמרור עצור.

ההגדרה בחוק של תמרורים אלו היא: תן זכות קדימה לתנועה בדרך החוצה לפניך. ובמקרה של העצור יש גם לעצור.

ההגדרה אינה פרטנית ולכן מתייחסת לכל רכב העובר בדך החוצה לא משנה עם הוא בא מימין או משמאל, נתיב ימני או שמאלי.

היית צריך לחכות עד שהכביש יהיה פנוי לגמרה ורק אז לעבור. במיוחד בטסט אין מה למהר. גם עם תעמוד 10 דקות ותחכה שיתפנה זה בסדר. אין טעם להגיש ערעור. תיגש לטסט נוסף ואל תמהר לסיים בפעם הבאה.

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

• תוכן חדש...